kanal D a fost retransmis inca din prima zi asa ca nu vad o problema in ceea ce priveste romantica si antena 2, posturi de nisa "in foame" de acoperire. Cel putin in ceea ce priveste antena 2 sunt sigur, fiind implicat in realizarea unei emisiuni si interesandu-ma "la sursa".
Cu riscul sa repet postarile de aici (am citit primele 48 de pagini, apoi am sarit la 70

) ma declar si eu ca fiind un abonat Dolce partial nemultumit, DAR fara posibilitatea de a alege o varianta mai convenabila!
Incoveniente Dolce:
- teletextul inexistent
- sonor slab la anumite canale
- imposibilitatea de a "aranja" canalele sau a le elimina pe cele neincluse in pachetul cerut (cel mai enervant lucru d.p.m.d.v.)
- functiunea PIP non available
- interferenta telecomenzii cu alte gadget-uri din casa (mie mi s-a intamplat cu sist home cinema)
- delay-ul de cateva secunde fata de transmisia pe cablu
Din pacate stiam de aceste neajunsuri dar am hotarat in cunostinta de cauza, in comparatie cu celelalte alternative existente pe piata. Am studiat destul de mult toate ofertele existente si a reprezentat optiunea optima legata de pachetele oferite, pret, costuri de instalare. Daca m-am inselat si cineva poate sa-mi prezinte o oferta mai buna il rog sa o faca, mi-e foarte usor sa reziliez contractul. Pe acest principiu voi merge si in viitor, sunt convins ca in urmatoarele 8-10 luni piata va deveni foarte dinamica, voi incerca sa ma reorientez ....
De asemenea in curand vom vorbi foarte putin despre serviciile de voce, date, internet, televiziune si mai mult despre serviciile integrate unde va trebui sa studiem in detaliu avantajele si dezavantajele.