anducoj
6th March 2007, 15:46
[quote name='gepeto' date='Mar 6 2007, 11:24' post='2535960']
Man, imaginea acestui operator NU este stralucita in toata tara...
- scump la telefonia fixa...
- internetul prin clicknet este slab, cade des...
Gepeto chiar ai cazut in ridicol si te faci de kkao pe forumul asta...e clar ca habar n-ai cum functioneaza clicknet,esti penibil daca faci asemena afirmatii aberante...am avut click net 1 an de zile si am renuntat ca la trafic de peste 2,5GB/sapt intram in limitari...dar in 12 luni nu a cazut nici macar 1 data asa ca nu mai induce lumea in eroare aiurea!
gepeto
6th March 2007, 16:09
QUOTE(anducoj @ Mar 6 2007, 15:46)

Gepeto chiar ai cazut in ridicol si te faci de kkao pe forumul asta...e clar ca habar n-ai cum functioneaza clicknet,esti penibil daca faci asemena afirmatii aberante...am avut click net 1 an de zile si am renuntat ca la trafic de peste 2,5GB/sapt intram in limitari...dar in 12 luni nu a cazut nici macar 1 data asa ca nu mai induce lumea in eroare aiurea!
Oare de ce toti care lauda romtelecom sunt fosti clienti frustrati ai Astral-UPC????
Internet cu limitari???
Ce spuneai de Clicknet???
Pe site-ul lor scrie: " ClickNet Express este un serviciu de acces la Internet de mare viteza, cu trafic nelimitat care iti da oportunitatea de a savura Internetul fara limite: navighezi, descarci fisiere video si muzica, comunici cu prietenii (chat), te joci online, etc."
Pareri despre acest serviciu?? Citeste mai jos...
http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t95989.html
http://www.gazduire.info/forum/viewtopic.p...d2fa4791dc1bdfd
http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...p;#entry1689410
http://www.xtrempc.ro/forum/viewtopic.php?t=40187
sa continui??
nelu73
6th March 2007, 17:19
QUOTE(kingblana @ Mar 6 2007, 17:13)

E destul de faina , iar asta poate se datoreaza faptului ca nu mai sunt alaturi de Romtelecom .

Nefiind utilizator dolce, in ce consta fundamentul afirmatiilor tale despre acest DTH?Daca cunosti pe cineva care-si exprima parerile prin tine roaga-l sa le posteze el.
Eu citesc acest forum pt informare(nu cred ca e o noutate...), nu din alte motive, iar certurile mi se par pierdere de timp.
kingblana
6th March 2007, 17:20
Daca nu sunt abonat Dolce nu inseamna ca nu folosesc serviciul .
Tuvene
6th March 2007, 17:45
Chiar daca as plati HBO pe 2 televizoare as iesi mai ieftin decat UPC deoarece , pachetul de baza la UPC costa 31 de lei abonamentul la HBO 16 lei iar chiria pentru al doilea STB( deoarece receptia programelor codate la UPC este posibila doar cu ajutorul STB-ului) 5 lei rezulta un pret de 52 de lei pe cand la dolce as plati (3.9 +2.9+2.9)+19% TVA=11.54 euro adica 39.25 lei ( la un curs de 3.4 lei pentru un euro) ceea ce este mai putin decat la UPC, practic imi mai ramane bani si de 4 beri, cat despre programe la UPC plateam 31 de lei pentru 41+1(UPC info) de programe iar 3 programe nu functionau ( Rai 1 nu puteam sa il vad 60 % din timp , iar in locul programului Atomic aveam 3 ore pe zi un post local , cat depre Prima TV il vedeam foarte prost)
Despre internet cred ca sunt singurul de aici care a fost abonat la cei 3 mari provideri (RDS in Constanta -pe durata facultatii, UPC in Focsani -cateva luni anul trecut in toamna si Clicknet acum) , iar treaba sta cam asa RDS ofera viteza foarte mare in reteaua proprie cu ajutorul programelor P2P ( luam un film in 6-7 minute) dar Internet la abonamentul de 9$ nu prindeam mai mult de 450 kbps la UPC unde abonamentul era aproape dublu fata de RDS iar viteza la jumatate, aveam abonamentul de 512 iar viteza era pe undeva la 170-200 kbps atat in retelele P2P cat si internet ,iar despre faptul ca o mare parte din timp nu imi functiona nu mai vb , in octombrie am platit abonamentul complet dar 2 saptamani nu am avut internet de nici o culoare , cat despre relatiile cu clientii de la UPC nu mai vorbesc , cele mai mari idioate din tara cred ca sunt angajate acolo , eu ii sunam si le spuneam ca nu am internet iar o idioata de acolo imi spunea sa fac nu stiu ce test de viteza cand eu nu aveam deloc internet . La Clicknet treaba sta un felul urmator am abonament de 1 Mbps dar viteza indiferent de ora nu imi scade sub 840 kbps -download cat despre deconectari, nesincronizari si alte chestii nici nu poate fi vorba -pana in acest moment nu am avut parte de asa ceva - deci eu sunt un client Romatelecom multumit .
oldcalin
6th March 2007, 18:06
ClickNet este un serviciu foarte bun, cam scump dar foarte bun. Este ciudat ca in aproape un an de cind am serviciul nu mi s-a ingustat niciodata latimea de banda iar uneori depaseam 4 sau 5 gigi in doua zile....
Comparativ cu serviciul FiberLink de la RDS pe care am avut placerea sa il testez la un prieten, pot spune ca reteau metropolitana este super, bravo lor, dar cind e sa iesi afara din ea, ii inghesuie pe toti prin gaura cheii, dar serviciul e raportat foarte bine la pret.
klauss1977
6th March 2007, 18:58
QUOTE(sorin79 @ Feb 23 2007, 10:05)

da asa e. problema apare pt ca nu se emite cu suficienti kbps cit sa nu apara "patratele" de compresie. cind ai un tv care face 100hz deci dubleaza cadrele prin interpolare se vede si mai tare compresia. acum depinde si de cit de aproape esti, spre ex eu le vad pe un crt normal de la 1m dar mai departe nu le mai sesizezi.
in general mie nu mi-a placut niciodata 100 hz la tv, se vede usor blurry la miscare. as prefera un lcd cu un deinterlace ca lumea de 1000x mai mult decit 100hz de tv.
Subscriu
Chestia cu "patratelele" e chiar mai enervanta la DTH decat la cablu (am un Samsung 16:9 SlimFit 100Hz)
Rey
6th March 2007, 19:30
gepeto
6th March 2007, 19:34
In clipa de fata, majoritatea canalelor Tv oferite de dolce au pret/abonat maricel. Ca sa poata sa ofere un abonament "competitiv", dolce subventioneaza costul cu bani de la telefonia fixa. Datorita faptului ca nu au reusit sa negocieze cu providerii de canale tv pentru preturi mai mici, se afla in discutii(la nivel inalt...) sa mareasca pretul abonamentului. Marketingul dolce incearca sa pastreze aceste preturi pentru o perioada cat mai mare de timp...Cum eu v-am spus sa "cascati ochii la scrisul marunt de pe contract"... o sa aveti parte, in cateva luni, de prima scumpire de abonament...si nu va fi singura 
P.S. pt.enderlabs si eminescum...va rog, cititi semnatura mea...doar partea scrisa cu rosu...NU astept raspuns de la voi
gepeto
6th March 2007, 19:36
Cum si unde se monteaza o antena dolce...
Silviudeep
6th March 2007, 19:50
))))))))) Superba poza.
Oameni buni, nu va mai certati. Fiecare e liber sa aleaga ce serviciu doreste. Mi se pare o aberatie sa spui despre un furnizor national ca este de rahat. Intotdeauna vor fi clienti multumiti si clienti nemultumiti. Nu trebuie sa jignim pe X ca e multumit de romtelecom*dolce, clicknet sau pe y ca e multumit de Boom, Upc sau Rds. E pacat ca si aici se ajung la riposte idioate. Va rog postati obiectiv si lasati disputele astea de 2 bani, iar daca doriti sa va certati va rog sa continuati in privat. CHiar nu intereseaza pe nimeni, ca Userul X prefera sau lucreaza pentru compania X si in acest caz e normal sa ii faca reclama mai mult sau mai putin mascata. Numai bine.
Speedo
6th March 2007, 19:55
gepeto, eu nu inteleg de ce nu esti pe la targurile de TV de afara cu ceilalti tovarasi din bransa, sau poate postezi de acolo, oricum, imi dau seama ca stii multe chestii de culise incat e neplacut sa te citesc cu aprecieri gratuite despre telecom si chiar RTC.
Sfatul meu, si ca sa-ti pastrezi si tu o anumita imagine, ramai la DTH, e cel mai corect fata de tine si fata de noi, pentru ca restul consideratiilor nu aduc plus valoare topicului, ci invers...nici Sarbu nu le face pe toate...
kingblana
6th March 2007, 19:57
Ce cap de guma trebuie sa ai sa montezi o antena intr-un copac .
gepeto
6th March 2007, 20:11
QUOTE(Speedo @ Mar 6 2007, 19:55)

gepeto, eu nu inteleg de ce nu esti pe la targurile de TV de afara cu ceilalti tovarasi din bransa, sau poate postezi de acolo, oricum, imi dau seama ca stii multe chestii de culise incat e neplacut sa te citesc cu aprecieri gratuite despre telecom si chiar RTC.
Sfatul meu, si ca sa-ti pastrezi si tu o anumita imagine, ramai la DTH, e cel mai corect fata de tine si fata de noi, pentru ca restul consideratiilor nu aduc plus valoare topicului, ci invers...nici Sarbu nu le face pe toate...
Scuze, cu Clicknet chiar m-a luat valul...
Voi incerca, pe viitor, sa va aduc numai informatii de prima mana si sa nu mai bag in seama precupetii...
Va rog mult sa nu va mai atacati asa si sa discutati mai mult despre Dolce, decat despre ClickNet... despre serviciile conexe de la RTC, postati va rog pe sectiunile softpedia dedicate acestora
Multumesc pentru intelegere
anducoj
6th March 2007, 20:30
QUOTE(gepeto @ Mar 6 2007, 16:09)

Oare de ce toti care lauda romtelecom sunt fosti clienti frustrati ai Astral-UPC????
Internet cu limitari???
Ce spuneai de Clicknet???

Pe site-ul lor scrie: "
ClickNet Express este un serviciu de acces la Internet de mare viteza, cu trafic nelimitat care iti da oportunitatea de a savura Internetul fara limite: navighezi, descarci fisiere video si muzica, comunici cu prietenii (chat), te joci online, etc."
Pareri despre acest serviciu?? Citeste mai jos...
http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t95989.htmlhttp://www.gazduire.info/forum/viewtopic.p...d2fa4791dc1bdfdhttp://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...p;#entry1689410http://www.xtrempc.ro/forum/viewtopic.php?t=40187sa continui??
gepeto pana si ignore e prea mult pentru tine...ai idei putine dar fixe...get a life and get lost!
sorin79
6th March 2007, 21:04
QUOTE(gepeto @ Mar 6 2007, 19:34)

In clipa de fata, majoritatea canalelor Tv oferite de dolce au pret/abonat maricel. Ca sa poata sa ofere un abonament "competitiv", dolce subventioneaza costul cu bani de la telefonia fixa. Datorita faptului ca nu au reusit sa negocieze cu providerii de canale tv pentru preturi mai mici, se afla in discutii(la nivel inalt...) sa mareasca pretul abonamentului. Marketingul dolce incearca sa pastreze aceste preturi pentru o perioada cat mai mare de timp...Cum eu v-am spus sa "cascati ochii la scrisul marunt de pe contract"... o sa aveti parte, in cateva luni, de prima scumpire de abonament...si nu va fi singura

P.S. pt.enderlabs si eminescum...va rog, cititi semnatura mea...doar partea scrisa cu rosu...NU astept raspuns de la voi

cind rcs/rds n-au vrut sa traga retea stelara pe jumate din sect 2, sau net, ca "nu e zona cu blocuri mari" ma taxau sa vad posturi cu purici de prost ce sunt ca stau la ei pe firele lor rupte si luate de la kappa sau care erau atunci. doar nu credeau ca o sa iau digi. iar boom e scump.
n-am avut de ales sa-mi pun clicknet care nu e scump daca scazi cadoul de minute vorbite si merge f bine. in afara de retele de cartier care fie ai noroc sa mearga, fie pica tot timpul e f bine la clicknet.
ce sa zic despre rindurile cu scris mic... asta e. rcs/rds au marit abo de cablu de zeci de ori si in contractul initial, acu mai multi ani cind l-am facut, ziceau ca abo e fix.
klauss1977
7th March 2007, 13:01
Sa va povestesc patania mea cu Dolce.
Am facut cerere pe 20 decembrie 2006 pentru un singur STB (pe dolce.ro).
Pe 13 ianuarie 2007 (data la care nu primisem nici un semn de viata de la ei) am sunat si am cerut modificarea cererii in sensul instalarii a doua STB-uri. Tipa de acolo, foarte amabila de altfel, mi-a comunicat ca a inregistrat noua cerere si, dat fiind faptul ca a fost facuta alta cerere mi-a spus ca o sa mai dureze un pic.
Pe 5 martie a sosit echipa de la o firma care a contractat de la RTC instalarile de antene Dolce.
Toate bune si frumoase pana in momentul in care mi-am dat seama ca nu au decat un singur STB.
Baietii mi-au comunicat ca asta este ceea ce le-a dat RTC sa instaleze in locatia mea.
Sun la Dolce si tipa imi comunica urmatoarea chestie: "Sunteti inregistrat cu o cerere pentru 2 STB-uri dar nu s-a modificat prima cerere"!!!!! WTF???? din 13 ianuarie pana in 5 martie nu s-a putut face asa ceva?
Rezolvarea: "mergeti la magazinul RTC din oras si o sa primiti al doilea STB pe care o sa-l montati singur".
Neinformat indeajuns, accept, crezand ca o sa pot pleca de pe Loop Out al STB-ului deja instalat in cel de-al doilea (ceea ce am aflat ca nu se poate la Dolce dupa lecturarea acestui forum).
Acum ce e de facut? Caci cred ca daca le solicit celor de la magazin de aici sa trimita echipa o sa-mi ceara 20 de euro.
Mentionez ca acest post nu se doreste a fi o discreditare a RTC deoarece am si clicknet si tel. fix de care sunt multumit.
Vreau doar sa stiu ce pot sa fac in situatia asta.
Multumesc.
horia.popescu
7th March 2007, 13:09
Ma bate gandul sa ma fac si eu dolce.
Am cateva nelamuriri, si v-as fi recunoscator daca ati incerca sa ma ajutati.
1. Am inteles (si am si vazut in magazinele RTC) ca pe televizoarele LCD sau plasma calitatea imaginii nu este nemaipomenita, adica se vede cam ca un div x destul de prost codat. Intrebarea e cum se vede pe calculator, pe TV tuner (desigur) si un monitor TFT de 19?
2. Stau la bloc, in Bucuresti.
a. Se poate monta antena, avand in vedere ca balconul este inchis? Cam cat de mare e o astfel de antena?
b. Cum pot fi sigur ca receptionez in conditii bune semnalul DOLCE? Daca vin baietii sa instaleze mustaria si observa ca nu am semnal se reziliaza contractul? Btw, contractul se semneaza cand vin sa-ti instaleze sau inainte?
c. Cum lucreaza echipele? Sunt (cat de cat) profesioniste? Adica sa nu ma trezesc ca-mi dau gauri aiurea sau ca-mi cade antena de la balcon in capul trecatorilor etc.
Raspunsurile voastre mi-ar fi de mare ajutor. Multumesc.
Bowser
7th March 2007, 13:24
QUOTE(horia.popescu @ Mar 7 2007, 13:09)

Ma bate gandul sa ma fac si eu dolce.

Am cateva nelamuriri, si v-as fi recunoscator daca ati incerca sa ma ajutati.
1. Am inteles (si am si vazut in magazinele RTC) ca pe televizoarele LCD sau plasma calitatea imaginii nu este nemaipomenita, adica se vede cam ca un div x destul de prost codat. Intrebarea e cum se vede pe calculator, pe TV tuner (desigur) si un monitor TFT de 19?
2. Stau la bloc, in Bucuresti.
a. Se poate monta antena, avand in vedere ca balconul este inchis? Cam cat de mare e o astfel de antena?
b. Cum pot fi sigur ca receptionez in conditii bune semnalul DOLCE? Daca vin baietii sa instaleze mustaria si observa ca nu am semnal se reziliaza contractul? Btw, contractul se semneaza cand vin sa-ti instaleze sau inainte?
c. Cum lucreaza echipele? Sunt (cat de cat) profesioniste? Adica sa nu ma trezesc ca-mi dau gauri aiurea sau ca-mi cade antena de la balcon in capul trecatorilor etc.
Raspunsurile voastre mi-ar fi de mare ajutor. Multumesc.
1. Ai dreptate, nu se vede stralucit pe LCD, dar crede-ma ca nu se vede la niciun operator prea bine. Intre 5 rele, cel mai mic rau e la Boom si Dolce din punctul de vedere al calitatii imaginii pe LCD.
2. a. Se monteaza in exteriorul balconului, pe zid, daca ai vedere la satelit. Daca nu, pe bloc, dar cu acceptul asociatiei de locatari. Belea mare.
b. Daca nu se vede bine, nu semnezi contractul. Abia dupa ce se face instalarea il semnezi, iar daca esti nemultumit, zici un "nu" categoric, iar oamenii pleaca acasa.
c. Unele mai bune, altele mai proaste. Celebra a devenit o poza cu o antena Dolce montata in copac! Totusi, in cazul meu, a fost totul ok. Instalare dupa 3 zile de la comanda si totul a durat 80 de minute.
kingblana
7th March 2007, 13:37
1. Asta e calitatea Dolce , nu ai ce sa faci mai mult . Tu hotarasti daca merita ...
dorin_2k
7th March 2007, 16:26
QUOTE(klauss1977 @ Mar 7 2007, 13:01)

Sun la Dolce si tipa imi comunica urmatoarea chestie: "Sunteti inregistrat cu o cerere pentru 2 STB-uri dar nu s-a modificat prima cerere"!!!!! WTF???? din 13 ianuarie pana in 5 martie nu s-a putut face asa ceva?
Rezolvarea: "mergeti la magazinul RTC din oras si o sa primiti al doilea STB pe care o sa-l montati singur".
Neinformat indeajuns, accept, crezand ca o sa pot pleca de pe Loop Out al STB-ului deja instalat in cel de-al doilea (ceea ce am aflat ca nu se poate la Dolce dupa lecturarea acestui forum).
Acum ce e de facut? Caci cred ca daca le solicit celor de la magazin de aici sa trimita echipa o sa-mi ceara 20 de euro.
Asa am patit si eu. Rezolvarea: am cumparat al doilea STB din magazin, l-am montat singur (vine cu 20 m cablu), am mai cumparat 2 mufe F, dar am asteptat activarea lui inca 3 saptamani ca aveau o eroare in aplicatia lor software si nu puteau sa modifice pana nu s-a finalizat instalarea si facturarea primului STB.
horia.popescu
7th March 2007, 16:29
1.
Eu am intrebat cum se vede pe monitorul de calculator, care e (evident) mai mic decat, de exemplu, LCD-ul pe care il au ei in magazinele RTC.
Bowser
7th March 2007, 17:16
Eu folosesc TV Tuner la un monitor de 17'' CRT. Vad 704x588, parca, iar imaginea e foarte ok, nu pot sa ma plang.
klauss1977
7th March 2007, 21:21
QUOTE(dorin_2k @ Mar 7 2007, 16:26)

Asa am patit si eu. Rezolvarea: am cumparat al doilea STB din magazin, l-am montat singur (vine cu 20 m cablu), am mai cumparat 2 mufe F, dar am asteptat activarea lui inca 3 saptamani ca aveau o eroare in aplicatia lor software si nu puteau sa modifice pana nu s-a finalizat instalarea si facturarea primului STB.
L-ai montat in LNB? Caci astazi am aflat de la un angajat RTC ca se poate monta si pe Loop Out al STB gata instalat.
Daca e sa-l pun in LNB trebuie sa dau antena jos fiindca nu ajung pana la LNB (se afla in afara balconului la etajul 7
)
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.