nelu73
26th February 2007, 20:49
QUOTE(The God @ Feb 26 2007, 16:26)

DOLCE ofera conexiune la "internet", ma rog ceva de genul interactivitate Receiver-PC probabil,dar nu da si driverele respective pentru conectarea cu PC-ul! Sper ca acum m-am facut inteles!
tinand cont de debitul pe care-l suporta RS232 cred ca mai degraba e consola.
frek menta
26th February 2007, 23:15
QUOTE(The God @ Feb 26 2007, 16:26)

DOLCE ofera conexiune la "internet", ma rog ceva de genul interactivitate Receiver-PC probabil,dar nu da si driverele respective pentru conectarea cu PC-ul! Sper ca acum m-am facut inteles!
Serialul e numai pt programarea STBului pe PC (itit trebuie drivere intr-adevar, plus sa stii ce sa faci cu ele...); pt net ar fi RJ-11, dar ala e dialup si oricum nu merge deocamdata ca DOLCE nu ofera PPV; pentru asa ceva s-ar folosi.
frek menta
26th February 2007, 23:54
Off-topic: mi-am luat o telecomanda Logitech Harmony 550, programabila pe PC; super-scula, a meritat toti $$$; controlez cu ea si TVul Sony, si DVDul Panasonic, si Coshipul. Si asta ca si cum as avea doar un device de controlat.
Alexxfl
27th February 2007, 00:53
QUOTE(Gealy @ Feb 25 2007, 09:33)

Eu am conectat un cablu coaxial (cablu tv obisnuit) care sa aiba la un cap mufa "mama" la celalalt cap mufa "tata".
La STB in mufa RF OUT am introdus mufa "mama" si la TvTuner in mufa RF IN am introdus mufa "tata".
Apoi am cautat programul pe calculator si a mers. Avantajul este ca poti avea un cablu coaxial mai lung.
Si pot vedea cumva programe diferie folosind acelasi stb si la calculator si la tv, sau mai bine ma gandesc la o placa dvb?
rapid77
27th February 2007, 08:27
QUOTE(frek menta @ Feb 26 2007, 23:54)

Off-topic: mi-am luat o telecomanda Logitech Harmony 550, programabila pe PC; super-scula, a meritat toti $$$; controlez cu ea si TVul Sony, si DVDul Panasonic, si Coshipul. Si asta ca si cum as avea doar un device de controlat.
Sal.De unde ti-ai luat telecomanda ca sunt si eu interesat?Mersi
mihailmi
27th February 2007, 09:58
QUOTE(King of Sat @ Feb 26 2007, 19:42)

De acord cu smectzer, totul este adevarat in ce spune.Din prima zi de vizionare a programelor de televiziune ale platformei digitale DOLCE totul este perfect.EPG functioneaza normal din 1 decembrie 2006.
Sint doua probleme: faptul ca nu se introduc noi canale pe care alte platforme digitale le au de foarte mult timp.
Ma refer la : VIASAT EXPLORER.VIASAT HISTORY,PLAYBOY,ZONE REALITY,TV1000 si de la 1Mai(cind expira contractul de exclusivitate cu focus sat),MGM si SPORT1 si introducerea unei modalitati de a putea aranja programele tv asa cum vrea oricine.
Receptoarele merg perfect,absolut nici o problema cu ele.
Ce inseamna EPG functioneaza normal? Dupa update-ul facut ca sa scap de 0000 nu mai merge cum trebuie. Pot vedea doar detaliile emisiunii care se difuzeaza in momentul respectiv. Daca cer detalii pentru alte ore sau alte canale obtin acelasi text (al emisiunii pe care sunt). N-o merge la mine ???
The God
27th February 2007, 15:46
Multumesc pentru lamuriri!
oldcalin
27th February 2007, 17:50
QUOTE(mihailmi @ Feb 27 2007, 09:58)

Ce inseamna EPG functioneaza normal? Dupa update-ul facut ca sa scap de 0000 nu mai merge cum trebuie. Pot vedea doar detaliile emisiunii care se difuzeaza in momentul respectiv. Daca cer detalii pentru alte ore sau alte canale obtin acelasi text (al emisiunii pe care sunt). N-o merge la mine ???
Toata lumea care a facut update la soft este in aceasi situatie, probabil depinde de RTC sa se rezolve ceva...
eminemscu
27th February 2007, 18:02
QUOTE(oldcalin @ Feb 27 2007, 17:50)

Toata lumea care a facut update la soft este in aceasi situatie, probabil depinde de RTC sa se rezolve ceva...
mie imi merge perfect si am facut up-date-ul. ce nu imi merge e 'genul de program'. adica merge, dar doar la filme si documentare.
oldcalin
27th February 2007, 20:44
QUOTE(eminemscu @ Feb 27 2007, 18:02)

mie imi merge perfect si am facut up-date-ul. ce nu imi merge e 'genul de program'. adica merge, dar doar la filme si documentare.
Tocmai am facut update cu formula back back 2485 si detaliile din EPG se vad doar pentru canalul si emisiunea la care te uiti in acel moment, programul afisat in EPG e ok, dar detaliile despre un program viitor de pe alt canal nu merge.....
Ce mai pot sa spun....
frek menta
28th February 2007, 00:11
cred ca aici conteaza si modul in care vrei sa obtii detaliile alea de program; mie imi merge in felul urmator; in timp ce e afisat bannerul cu programul curent pe ecran, dau stanga-dreapta pentru schimbarea orelor si sus-jos pentru schimbarea canalului (numai in banner se schimba); apoi dau afisare detalii si merge...
poate voi incercati altfel
eminemscu
28th February 2007, 00:24
asa si eu.
sa intreb ceva: are ceva daca scotin fiecare seara reciever-ul din priza? nu de alta dar acum cativa ani era sa o patesc cu un video samsung care se arsese in timp ce dormeam si era era...
si de atunci am ceva sechele.
frek menta
28th February 2007, 00:29
QUOTE(eminemscu @ Feb 28 2007, 00:24)

asa si eu.
sa intreb ceva: are ceva daca scotin fiecare seara reciever-ul din priza? nu de alta dar acum cativa ani era sa o patesc cu un video samsung care se arsese in timp ce dormeam si era era...
si de atunci am ceva sechele.
nu are ce sa aiba; poate e chiar mai bine, daca te poti tine de asa proceduri, economiseshti si curent (
) si lungesti si perioada de viata a pieselor.
roxmob
28th February 2007, 01:34
QUOTE(frek menta @ Feb 28 2007, 00:29)

nu are ce sa aiba; poate e chiar mai bine, daca te poti tine de asa proceduri, economiseshti si curent (

) si lungesti si perioada de viata a pieselor.
daca stai sa calculezi piesele... nu ajungi la o suma importanta, dar spre ex. daca las calculatorul zi-noapte sa mearga, crezi ca dupa 2-3 ani nu apare ceva mai tare, si tot iti intra in cap ideea sa reinnoiesti sistemul, asa si la receptoare, daca tu crezi ca la un receptor scotindu-l din priza, ii prelungesti viata... oricum apare altceva mai nou dupa 2-3 ani de acuma, sau cel putin oferte mai bune ca si pina acum...!
frek menta
28th February 2007, 10:40
QUOTE(roxmob @ Feb 28 2007, 01:34)

daca stai sa calculezi piesele... nu ajungi la o suma importanta, dar spre ex. daca las calculatorul zi-noapte sa mearga, crezi ca dupa 2-3 ani nu apare ceva mai tare, si tot iti intra in cap ideea sa reinnoiesti sistemul, asa si la receptoare, daca tu crezi ca la un receptor scotindu-l din priza, ii prelungesti viata... oricum apare altceva mai nou dupa 2-3 ani de acuma, sau cel putin oferte mai bune ca si pina acum...!

n-as prea crede ca o sa inlocuiasca RTCul STBurile actuale prea devreme; o sa fie probleme pentru cei care au achizitionat al doilea receiver; oare o sa faca RTCul buyback daca fac upgrade la STBuri? Cine stie ce se mai intampla peste 2-3 ani...
oldcalin
28th February 2007, 20:14
QUOTE(frek menta @ Feb 28 2007, 00:11)

cred ca aici conteaza si modul in care vrei sa obtii detaliile alea de program; mie imi merge in felul urmator; in timp ce e afisat bannerul cu programul curent pe ecran, dau stanga-dreapta pentru schimbarea orelor si sus-jos pentru schimbarea canalului (numai in banner se schimba); apoi dau afisare detalii si merge...
poate voi incercati altfel
Si la mine merge asa dar nu merge in modul cu EPG pe tot ecranul... cu programe si emisiuni, ma refer doar la detalii..
oldcalin
28th February 2007, 20:23
QUOTE(frek menta @ Feb 28 2007, 10:40)

n-as prea crede ca o sa inlocuiasca RTCul STBurile actuale prea devreme; o sa fie probleme pentru cei care au achizitionat al doilea receiver; oare o sa faca RTCul buyback daca fac upgrade la STBuri? Cine stie ce se mai intampla peste 2-3 ani...
Referitor la scosul din priza ... economisirea de energie... putem privi si altfel lucrurile, daca timp de un an opresti aparatele fizic, nu din telecomanda, tu economisesti energie si astfel termocentrala care iti furnizeaza curentul electric va emite in atmosfera 1 tona de dioxid de carbon mai putin, deci poti contribuii la salvarea planetei, prin urmare recomand calduros opriti cu totul aparatele cind nu le utilizati mai multe ore....
mihailmi
1st March 2007, 13:26
Iata raspunsul serviciului tehnic de la RTC referitor la EPG:
"Buna ziua.
Foarte curand, in cateva zile. Il testam in momentul de fata. Principala schimbare a fost facuta la EPG, o sa existe posibilitatea sa vizionati programul si pentru zilele urmatoare si sa cereti informatii detaliate chiar din EPG despre emisiunile selectate.
Cu respect, Ionut Vlad.
mihai mihaila-andres a scris:
Stimata Doamna, Domnule,
As dori sa sesizez faptul ca EPG-ul nu functioneaza cum trebuie dupa ce am facut update la softul STB-ului. Avand in vedere ca este una din principalele functionalitati pentru care m-am abonat la DOLCE as dori sa stiu cand estimati ca va aparea un nou update. "
Am uitat sa intreb daca si cum vom fi anuntati de existenta update-ului
partyman
1st March 2007, 13:30
Intrebare, am luat al 2-lea receiver de cand l-am instalat, aproape 1 saptamana am avut intrerupta emisia la HBO, Cinemaxuri si Telesport. Ieri si-a revenit, acum receptionez pe ambele receivere aceste programe. Sunt nevoit sa platesc 2 abonamente la HBO si cinemaxuri, daca platesc unul singur e posibil? Pun intrebarea pt ca stiu ca in cazul programelor din grila de baza se plateste un singur abonament indiferent de numarul de receivere.
Nelu_Be
1st March 2007, 20:38
Astazi am trimis un email la Dolce si dupa 10-15 minute am si fost sunat. Eu sunt multumit, pana acum, de operativitatea cu care operatori romtelecom raspund la solicitarile clientilor. Cel mai lung timp trecut pana a raspuns cineva a fost de 20 minute dar este de inteles daca tinem cont de numarul de solicitari pe care probabil le primesc zilnic. Mentionez ca nu lucrez la RTC si sunt client al lor, dupa 3 ani de pauza, de 2 luni de zile.
partyman
2nd March 2007, 17:52
QUOTE(partyman @ Mar 1 2007, 13:30)

Intrebare, am luat al 2-lea receiver de cand l-am instalat, aproape 1 saptamana am avut intrerupta emisia la HBO, Cinemaxuri si Telesport. Ieri si-a revenit, acum receptionez pe ambele receivere aceste programe. Sunt nevoit sa platesc 2 abonamente la HBO si cinemaxuri, daca platesc unul singur e posibil? Pun intrebarea pt ca stiu ca in cazul programelor din grila de baza se plateste un singur abonament indiferent de numarul de receivere.
am reusit sa aflu dupa o asteptare indelunga tipa care a raspuns nu avea habar de chestiune...trebuie s aplatesc un abonament suplimentar doar pt HBO 2,9 euro nu exista posibilitatea de a bloca pe un receiver accesul la aceste posturi...nu se stie cand se va putea rezolva aceasta problema...
stefan94
2nd March 2007, 19:01
QUOTE(partyman @ Mar 2 2007, 15:52)

am reusit sa aflu dupa o asteptare indelunga tipa care a raspuns nu avea habar de chestiune...trebuie s aplatesc un abonament suplimentar doar pt HBO 2,9 euro nu exista posibilitatea de a bloca pe un receiver accesul la aceste posturi...nu se stie cand se va putea rezolva aceasta problema...
Din decembrie am Dolce.M-a interesat si pe mine HBO. Am doua recivere si de atunci mi s-a spus: HBO pe amandoua sau pe nici unul iar pretul 0 sau 2 x 2,9 EU. Am intrebat de ce asa, iar raspunsul a fost:atat a putut negocia RTC cu HBO.
partyman
2nd March 2007, 19:28
QUOTE(stefan94 @ Mar 2 2007, 19:01)

Din decembrie am Dolce.M-a interesat si pe mine HBO. Am doua recivere si de atunci mi s-a spus: HBO pe amandoua sau pe nici unul iar pretul 0 sau 2 x 2,9 EU. Am intrebat de ce asa, iar raspunsul a fost:atat a putut negocia RTC cu HBO.
cred ca voi renunta si eu, mi se pare o porcarie...
raducutzzu
2nd March 2007, 20:59
QUOTE(cul971 @ Feb 20 2007, 20:05)

Aceia care si-au instalat Dolce in februarie au 3 luni HBO gratis !
Trebuie sa ceara activarea la 930, asta pentru ca cei de la Dolce "au scapat din vedere" sa aminteasta chestia asta pe site.
Din pacate nu e valabil decat pentru cei care si-au instalat Dolce in februarie

(asa mi-a spus tipa de la telefon).
Din cate stiu, nu este valabil doar pentru cei abonati din februarie.
Dupa cum stii, daca iti alegi o tema (HBO a la carte, in cazul asta) trebuie sa o mentii timp de 3 luni. Asadar, daca tu ai activat HBO sau MaxPak deja, nu ti se mai poate da HBO for free. In schimb, daca nu ai activat HBO-ul, poti solicita la 930 activarea temei HBO gratuita 3 luni.
In opinia mea, aceasta optiune HBO gratuit pentru 3 luni se acorda tocmai pentru ca intre timp RTC-ul sa rezolve problema tehnica din pricina careia suntem nevoiti in prezent sa platim un ab suplimentar pentru HBO, Cinemax, MaxPak pt al doilea STB, desi nu il dorim.
b_ionut
3rd March 2007, 09:07
QUOTE(raducutzzu @ Mar 2 2007, 20:59)

In opinia mea, aceasta optiune HBO gratuit pentru 3 luni se acorda tocmai pentru ca intre timp RTC-ul sa rezolve problema tehnica din pricina careia suntem nevoiti in prezent sa platim un ab suplimentar pentru HBO, Cinemax, MaxPak pt al doilea STB, desi nu il dorim.

parerea mea e ca nu este nici o probleme tehnica. ganditi-va bine : fiecare STB are propiul sau card dupa care este identificat . Nu poate fi greu sa se alega ca catre stb 1 sa trimita pachetul z iar catre stb 2 sa trimita z+ HBO.
Problema este legata de contractul facut cu HBO.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.