boy2good
21st February 2007, 17:57
QUOTE(eminemscu @ Feb 21 2007, 17:27)

cum pot sa conectez 5.1 la dolce? eu am pus cu cablu alb/rosu dar nu stiu exact ce trebuia sa aud. am vazut in cartea reciever-ului ca exista o iesire speciala pt sunet digital. ma lamureste careva? si la hbo cum se aude? dar la restul programelor? multumesc frumos.
daca ai amplif 5.1 si ai intrare digitala pe el il conectezi acolo.dupa cate stiu eu receptorul are iesire optica deci si sistemul tau ar trebui sa aiba intrare optica.in orice caz acum ea este total ineficienta deoarece inca nimeni nu transmite 5.1(nici macar hbo).pt stereo foloseste iesirile stereo
eminemscu
21st February 2007, 18:05
QUOTE(boy2good @ Feb 21 2007, 17:57)

daca ai amplif 5.1 si ai intrare digitala pe el il conectezi acolo.dupa cate stiu eu receptorul are iesire optica deci si sistemul tau ar trebui sa aiba intrare optica.in orice caz acum ea este total ineficienta deoarece inca nimeni nu transmite 5.1(nici macar hbo).pt stereo foloseste iesirile stereo
strereo fiind alb-rosu? si hbo transmite 5.1, nu stiu daca si la dolce
boy2good
21st February 2007, 18:58
QUOTE(eminemscu @ Feb 21 2007, 18:05)

strereo fiind alb-rosu? si hbo transmite 5.1, nu stiu daca si la dolce
inca nu transmite.da,alb si rosu e stereo.pti sa-l conectezi linistit.verifica daca nu ai pe amplif.intrare optica digitala.asa o sa fii pregatit pt.viitoarele transmisiuni 5.1
enderlabs
21st February 2007, 22:05
QUOTE(amadeus79 @ Feb 21 2007, 16:25)

oficial NU.
Ce setari trebuiesc facute pentru a schimba STB-ul Coship cu altul ?
partyman
22nd February 2007, 14:00
are idee cineva cand isi revin HBO, Cinemaxurile si Telesport?
eminemscu
22nd February 2007, 14:24
QUOTE(partyman @ Feb 22 2007, 14:00)

are idee cineva cand isi revin HBO, Cinemaxurile si Telesport?
hbo si telesport nu au nimic. cinemax-urile nu le am
oldcalin
22nd February 2007, 17:55
QUOTE(eminemscu @ Feb 22 2007, 14:24)

hbo si telesport nu au nimic. cinemax-urile nu le am
Cind nu au mers Cinemax-urile? La mine merg si acum si au mers si aseara.
Ai MaxPack activat?
frek menta
23rd February 2007, 00:56
Vreau sa imi cumpar un TV nou; am observat in toate standurile, plus ceva teste in DOMO pe Focus (banuiesc ca la fel ar fi fost si pe DOLCE) ca LCDurile se vad ca pixu' (am testat Sony si Samsung), comparativ cu CRTurile (corectati-ma daca gresesc). Prin urmare, cred ca o sa imi iau un CRT 100 Hz, slim; ma intereseaza un JVC AV29L6; are cineva? se poate pronunta? ce pareri aveti? aveti alte recomandari bazate pe experienta DOLCE?
ionut1
23rd February 2007, 01:12
QUOTE(frek menta @ Feb 23 2007, 00:56)

Vreau sa imi cumpar un TV nou; am observat in toate standurile, plus ceva teste in DOMO pe Focus (banuiesc ca la fel ar fi fost si pe DOLCE) ca LCDurile se vad ca pixu' (am testat Sony si Samsung), comparativ cu CRTurile (corectati-ma daca gresesc). Prin urmare, cred ca o sa imi iau un CRT 100 Hz, slim; ma intereseaza un JVC AV29L6; are cineva? se poate pronunta? ce pareri aveti? aveti alte recomandari bazate pe experienta DOLCE?
din pacate nici plasma,lcd-ul sau tv-urile crt cu refresh pe 100hz(am un samsung crt 100hz, si se vede naspa) nu reprezinta o alegere perfecta cu ceea ce transmite acum dolce ,boom,etc.(varianta tv crt conventionala e cea mai potrivita cu parere de rau.
sorin79
23rd February 2007, 10:05
da asa e. problema apare pt ca nu se emite cu suficienti kbps cit sa nu apara "patratele" de compresie. cind ai un tv care face 100hz deci dubleaza cadrele prin interpolare se vede si mai tare compresia. acum depinde si de cit de aproape esti, spre ex eu le vad pe un crt normal de la 1m dar mai departe nu le mai sesizezi.
in general mie nu mi-a placut niciodata 100 hz la tv, se vede usor blurry la miscare. as prefera un lcd cu un deinterlace ca lumea de 1000x mai mult decit 100hz de tv.
partyman
23rd February 2007, 10:07
QUOTE(oldcalin @ Feb 22 2007, 17:55)

Cind nu au mers Cinemax-urile? La mine merg si acum si au mers si aseara.
Ai MaxPack activat?
da, am dolce cu maxpack din 1 decembrie,am sunat la RTc si mi-au spus ca e o problema in sistem care a dura nu se stie cat...deja sunt 3 zile...
Abu
23rd February 2007, 11:59
QUOTE(frek menta @ Feb 23 2007, 00:56)

Eu am un CRT de 100Hz (Panasonic) si se vad patratele doar daca stai mai aproape de 1m. Eu stau cam la 3m distanta si se vede super fain.
nelu73
23rd February 2007, 14:15
QUOTE(boy2good @ Feb 21 2007, 18:58)

inca nu transmite.da,alb si rosu e stereo.pti sa-l conectezi linistit.verifica daca nu ai pe amplif.intrare optica digitala.asa o sa fii pregatit pt.viitoarele transmisiuni 5.1
eu am folosit iesirea optica, pe amplif imi apare dolby pro logic II
sorin79
23rd February 2007, 14:23
cineva care stie poate ne zice la ce rez si kbps emite dolce? dupa calitate pare vreo juma de rez asa 480/576 si 2-3k kbps
"eu am folosit iesirea optica, pe amplif imi apare dolby pro logic II"
dolby pro logic e din stereo, n-are legatura cu emisiuni in 5.1
nelu73
23rd February 2007, 14:26
QUOTE(sorin79 @ Feb 23 2007, 14:23)

cineva care stie poate ne zice la ce rez si kbps emite dolce? dupa calitate pare vreo juma de rez asa 480/576 si 2-3k kbps
"eu am folosit iesirea optica, pe amplif imi apare dolby pro logic II"
dolby pro logic e din stereo, n-are legatura cu emisiuni in 5.1
http://www.dolby.com/consumer/technology/prologic_II.html
sorin79
23rd February 2007, 18:33
QUOTE(nelu73 @ Feb 23 2007, 14:26)

si io ce am zis??? dolby e 5.1 din stereo, nu e 5.1 ce vrea lumea sa emita hbo si altele. asa si walkmanu poti sa bagi acolo si iese dolby sa stii.
citeste tu mai atent si deschide alt thread pt sunet dc vrei
oldcalin
23rd February 2007, 18:51
QUOTE(partyman @ Feb 23 2007, 10:07)

da, am dolce cu maxpack din 1 decembrie,am sunat la RTc si mi-au spus ca e o problema in sistem care a dura nu se stie cat...deja sunt 3 zile...
Nu stiu cum se face dar la mine merg toate...., nu am vazut sa nu mearga intr-o anumita zi, e drept ca la mine tv-ul e deschis doar intre 18 si 23, aprox...
partyman
23rd February 2007, 21:06
QUOTE(oldcalin @ Feb 23 2007, 18:51)

Nu stiu cum se face dar la mine merg toate...., nu am vazut sa nu mearga intr-o anumita zi, e drept ca la mine tv-ul e deschis doar intre 18 si 23, aprox...
am sunat si azi de 2 ori si mi-au zis ca sunt dezactivate, dar nu au stiut sa-mi zica de ce sau cand se rezolva, sunt disperat a inceput campionatul la filme doar pe HBO si Cinemaxuri ma utam...
partyman
23rd February 2007, 21:17
QUOTE(ozzyboy @ Feb 20 2007, 17:30)

!!!
Am aflat cum se scoate codul ala de restrictionare cand deschizi reciveruletape:
1. in timp ce merge il stingi pur si simplu (il scoti din priza sau il stingi de la butonul din spate ON/OFF ), NU DIN TELECOMANDA;
2. il aprinzi dinnou astepti ~3sec apoi il aprinzi din "power-ul" de la telecomanda;
3. va aparea pe TV un mesaj "please wait" sau ceva de genu nu mai tin minte exact...
4. ACUM IN TIMP CE SCRIE PE ECANUL TV-ului "PLEASE WAIT" INTRODUCETI DIN TELECOMANDA CODUL
"back" "back" 2 4 8 5(tasta "back" este cea de deasupra tastei albastre).
Acum va incepe o descarcare de soft care va dura ~2min. Nu faceti nimic. Se va stinge el singur si se va aprinde iar pe unul din canalele TV.
Uite asa ati scapat si de codul ala "enervant"

codul l-am aflat prin amabilitatea unui tip de la "suport dolce". sa traiasca!

cam atat
am sa atasez cateva photo sa vedeti in mare cum apare la TV
Click pentru a vizualiza atașamentul Click pentru a vizualiza atașamentul Click pentru a vizualiza atașamentul
chiar si dupa ASTA imi apare ca programul e restrictionat copiilor!
ozzyboy
23rd February 2007, 21:20
QUOTE(partyman @ Feb 23 2007, 21:17)

chiar si dupa ASTA imi apare ca programul e restrictionat copiilor!
pai poate ai umblat prin meniu si l-ai setat "prost"...la mine a functionat si aqm am scapat de codu' ala...
oldcalin
24th February 2007, 12:35
Azi la 'the money channel' in emisiunea 'IT & Show' un reprezentant al Romtelecom a anutat aparitia in prima jumatatea a anului 2008 a IPTV-ului...
Stiam de mai de mult timp de asta si de aceea nu mi-am facut contract pentru serviciul Dolce decit pe un an de zile in ideea ca imi voi putea permite si eu IPTV
King of Sat
24th February 2007, 12:42
Pachetul DOLCE:
Minusuri: -lipsa posibilitatii de a aranja canalele tv asa cum doreste utilizatorul.
-lipsa canalelor personalizate(gen BOOM).
-lipsa PPV(gen DIGI).
-lipsa unor canale tv care sunt prezente in grila altor platforme digitale.
-lipsa unor canale tv de mare succes international(gen E!,Playboy,Motors,BBC Prime).
Plusuri: -stabilitate in functionare.
-prezenta tuturor canalelor sportive(minus SPORT1,pina la 1Mai2007).
Propunere pentru conducerea platformei digitale DOLCE:
-Includerea in grila de programe a unor canale tv(in trei luni a fost introdus un singur canal tv,KanalD),PRECUM:
-ZONE REALITY
-VIASAT EXPLORER
-VIASAT HISTORY
-TV1000
-TCM
-MGM(de la 1 Mai 2007,cind expira contractul de exclusivitate al Focus sat).
-SPORT1(de la 1 Mai 2007,cind expira contractul de exclusivitate al Focus sat).
kingblana
24th February 2007, 12:56
O firma serioasa nu introduce canalele concurentei .
Bowser
24th February 2007, 13:08
QUOTE(crirem @ Feb 24 2007, 12:58)

Romtelecom firma serioasa?!
Romtelecom este departe de a avea o reputatie buna, insa de la lansarea Dolce, nu au fost multi cei care au avut critici la adresa acestui serviciu. Mai e destul timp pentru asta
. Cel putin in aceste trei luni, relatiile cu clientii au fost ireprosabile, iar schimbari teribile in grila, gen renuntarea la MTV2 pentru Taraf sau Etno nici atat. Vom avea timp destul ca sa ii injuram, fiindca, la fel ca la toti, vor aparea decizii care vor nemultumii oamenii, indiferent ca e vorba de grila sau tarife. Pana acum, insa, totul e ok si viitorul suna bine. Antena 2, de exemplu, va fi in grila inca din prima zi de emisie, in luna martie. Oare la ceilalti va fi?
partyman
24th February 2007, 14:16
nu gasesc pe nimeni pe aici sa ma ajute si pe mine cu maxpackul si telesport, stiu ca mai arunca un ochi si angajati RTC pe aici...am 5 zile de cand nu-mi merg iar la telefon dupa cel putin jumatate de ora de asteptare primesc doar promisiuni si pareri sde rau ca mi s-a intamplat asa ceva si sa fiu rabdator si sa astept...
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.