eminemscu
10th February 2007, 13:52
merge la careva canal 900? ma gandesc ca e canalul propriu
Tuvene
10th February 2007, 13:55
QUOTE(kingblana @ Feb 10 2007, 12:50)

Eu nu cred ca se debranseaza cineva de la un CATV de 20 de ron (RCS) pe 3 televizoare . Dar cred ca se debranseaza de la un CATV de 34 de RON (UPC) . Marele perdant aici e UPC pentru ca are cel mai mare abonament la cablu .
si cel mai prost serviciu de relatii cu clientii, cat despre casierii din uscatoare de bloc nu mai discut . Dolce va avea multi clienti unde este UPC si mai ales din orase , el nu se adreseaza ca DIGI maselor , ( peroanelor care locuiesc in mediul rural unde nu exist acablu si nici telefon) in orice caz cel mai mare pierdant este UPC .
kingblana
10th February 2007, 14:20
Clientul se uita la pret si la numarul de canale : ieftin si multe : lucrul asta vi`l poate confirma oricine merge intr-o babilonie de caserie/centru RCS/Digi .
wicked100
10th February 2007, 14:43
QUOTE(eminemscu @ Feb 10 2007, 13:52)

merge la careva canal 900? ma gandesc ca e canalul propriu
De la 900 la 909 poti sa-ti setezi tu 10 canale preferate. Iar 900 e primul din topul tau personal.
ovex
10th February 2007, 14:48
@KB
La mine in oras se monteaza DOLCE in draci si nu cred ca este cineva atat de tembel sa tina in casa: DOLCE, RTC, RDSTEL, RDS SI CLICKNET ... Sper ca nu-i nevoie sa vina dinou @rz+ sa mai puna pe aici niste fotografii din centrul Brasovolui si sa ies si eu pe strazi la facut poze ...???
Ce mai??? De ce se duce RDS din usa-n usa sa dea PC-uri GRATIS ... Doar n-o fi gasit Angelina Jolie vre-un fond umanitar necheltuit inca ...???
ovex
eminemscu
10th February 2007, 14:49
QUOTE(wicked100 @ Feb 10 2007, 14:43)

De la 900 la 909 poti sa-ti setezi tu 10 canale preferate. Iar 900 e primul din topul tau personal.
in cartea de instructiuni scrie cam asa:Canalul 900 - canalul tau dolce, si urmeaza o descriere din care reiese cum ca ar fi canalul propriu
kingblana
10th February 2007, 15:24
E vorba despre UPC aici : ei trebuie sa isi faca MARI probleme din cauza pretului la CATV , nu RCS deocamdata .
Ma gandesc ca in Sibiu pachetul basic care cuprinde printre altele Canal Teleshop , 2 canale de Videotext , o mira de 3 luni de zile de la AtomicTV , si nu cuprinde AXN , Euforia , nu costa 34 de Lei ca la UPC Cluj .
Alexxfl
10th February 2007, 16:03
QUOTE(ovex @ Feb 10 2007, 14:48)

@KB
La mine in oras se monteaza DOLCE in draci si nu cred ca este cineva atat de tembel sa tina in casa: DOLCE, RTC, RDSTEL, RDS SI CLICKNET ... Sper ca nu-i nevoie sa vina dinou @rz+ sa mai puna pe aici niste fotografii din centrul Brasovolui si sa ies si eu pe strazi la facut poze ...???
Ce mai??? De ce se duce RDS din usa-n usa sa dea PC-uri GRATIS ... Doar n-o fi gasit Angelina Jolie vre-un fond umanitar necheltuit inca ...???
ovex

s-a mai spus ca rds-ul cu acea oferta concureaza retelele de cartier, dovada fiind si oferta asemantoare cu a acestora 
Revenind la subiect, mai nou au aparut si deconectari de la serviciu, cel mai probabil din cauza rezilierii telefonului fix, tot ce stiu e ca ieri un vecin avea antena, iar azi dimineata cand m-am trezit nu mai era. Iar la presupuneri nu pot decat zice ca cel mai probabil rtc-ul va avea la sf anului 200.000-300.000 de clienti tv (dth + ip-tv), si un loc 2, in cel mai rau caz 3
oldcalin
10th February 2007, 17:13
Daca cei de la RCS sau UPC sau culcat pe o ureche e clar ca gresesc, oricum nici nu prea au alternative pentru contracararea ofensevei RTC, RTC are ca obiectiv scoaterea RCS si a UPC din casele romanilor, mai ales la orase, sa fim seriosi, un DTH nu se adreseaza lui nea Gheorghe de la tara, poate si lui dar cred ca tinta RTC-ului sunt orasele, consumatorul cu pretentii medii si poate mai incolo, peste un an, si consumatorilor mai pretentiosi, si mai cred ca RTC va umbla si la tarife, in sensul ca se vor micsora, in momentul cind DTH si Clicknet vor aduce venituri tot mai consistente.
Este curioasa politica de preturi a companiei UPC, mai ales ca actionarii acestei companii sunt americani si ar fi trebuit sa stie cum se cucereste o piata.....
Eu cred ca RTC si UPC vor fi marii jucatori pe piatza triple play, avind in vedere forta financiara a celor doua companii...
wicked100
10th February 2007, 18:48
QUOTE(eminemscu @ Feb 10 2007, 14:49)

in cartea de instructiuni scrie cam asa:Canalul 900 - canalul tau dolce, si urmeaza o descriere din care reiese cum ca ar fi canalul propriu
Cate nu scrie in carte... si de mosaic, si de radio, si de PPV...
QUOTE(Bowser @ Feb 10 2007, 18:01)

Programe rezervate de mine. WTF is that?

Rezervasem doua meciuri de maine, de pe Sport Klub, dar apar acele doua... chestii, legate de ziua de joi
In plus EPG-ul nu are informatii pentru zilele urmatoare, desi ieri vazusem date si despre marti.

Ai facut poate upgrade-ul ala fortat de soft despre care s-a vorbit pe forum ca-ti freaca EPG-ul?
ThunderRa
10th February 2007, 19:13
De astazi am Dolce
A durat instalarea cam 2 ore si totul a fost ok. Calitatea este mult mai buna decat la operatorul de cablu pe care l-am avut (Telemach - Piatra Neamt). Pana acum totul e ok. Bafta
Bowser
10th February 2007, 19:31
Ai facut poate upgrade-ul ala fortat de soft despre care s-a vorbit pe forum ca-ti freaca EPG-ul?
Nu am facut niciun upgrade.
Christi
10th February 2007, 20:05
QUOTE(ThunderRa @ Feb 10 2007, 19:13)

De astazi am Dolce

A durat instalarea cam 2 ore si totul a fost ok. Calitatea este mult mai buna decat la operatorul de cablu pe care l-am avut (Telemach - Piatra Neamt). Pana acum totul e ok. Bafta
Bravo!Si eu am fost abonat la Telemach , si am renuntat la ei inca de acum un an , trecand la Digi.Nu-mi pare rau deloc , si am convins pe multi altii(inclusiv pe soacra-mea
) sa paraseasca monopolul acelui operator ca-tv.
In alta ordine de idei am observat ca la noi in oras(Piatra Neamt) au aparut , ca ciupercile dupa ploaie , o gramada de lighene Dolce , si o mai mica parte digi(mai putine din cauza lipsei ofertei cu un ab. pe mai multe receptoare)
ThunderRa , intra putin pe forumul machnet.ro , si explica-le putin celor de acolo avantajul unui serviciu mult mai ieftin si mai de calitate , caci moderatorii de acolo sunt cam "grei de cap".
ThunderRa
10th February 2007, 20:44
QUOTE(Christi @ Feb 10 2007, 20:05)

Bravo!Si eu am fost abonat la Telemach , si am renuntat la ei inca de acum un an , trecand la Digi.Nu-mi pare rau deloc , si am convins pe multi altii(inclusiv pe soacra-mea

) sa paraseasca monopolul acelui operator ca-tv.
In alta ordine de idei am observat ca la noi in oras(Piatra Neamt) au aparut , ca ciupercile dupa ploaie , o gramada de lighene Dolce , si o mai mica parte digi(mai putine din cauza lipsei ofertei cu un ab. pe mai multe receptoare)
ThunderRa , intra putin pe forumul machnet.ro , si explica-le putin celor de acolo avantajul unui serviciu mult mai ieftin si mai de calitate , caci moderatorii de acolo sunt cam "grei de cap".
Oki...ne vedem acolo. Oricum vecinii mei (ne uitam la preselectie si scriem pe softpedia) fac cerere luni la Dolce...tot blocul aveam Telemach...acu se va schimba raportul de forte. Bafta
alex1973
10th February 2007, 21:44
QUOTE(alex1973 @ Feb 8 2007, 23:05)

Probabilitate mare sa fie de la cablu. Initial am exclus aceasta posibilitate deoarece am incercat cu 3 cabluri scart. Dar iata ce am mai descoperit:
- daca scot cablul UPC atunci se diminueaza dungile verticale (l-au lasat instalatorii doar in Sony, nu si in Philips)
- prin cablu RF imaginea este fara dungi (calitatea sunetului este mai slaba si parca "mai putin stereo")
- si acum partea ciudata: fara cablu RF, pe langa dungi, apare si baraitul la sunet.
Am cumparat un cablu scart cu 29RON si acum merge foarte bine.
Abu
11th February 2007, 00:07
QUOTE(oldcalin @ Feb 10 2007, 17:13)

Daca cei de la RCS sau UPC sau culcat pe o ureche e clar ca gresesc, oricum nici nu prea au alternative pentru contracararea ofensevei RTC, RTC are ca obiectiv scoaterea RCS si a UPC din casele romanilor, mai ales la orase, sa fim seriosi, un DTH nu se adreseaza lui nea Gheorghe de la tara, poate si lui dar cred ca tinta RTC-ului sunt orasele, consumatorul cu pretentii medii si poate mai incolo, peste un an, si consumatorilor mai pretentiosi, si mai cred ca RTC va umbla si la tarife, in sensul ca se vor micsora, in momentul cind DTH si Clicknet vor aduce venituri tot mai consistente.
Parerea mea e ca DTH-ul se adreseaza in primul rand clientilor din zonele unde este foarte scump a se ajunge cu CATV (la tara adica). La oras exista marea problema a posibilitatii de a "vedea" satelitul din cauza blocurilor. Eu in Ploiesti am vazut doar 3 antene Dolce in cartier. Si am intalnit oameni reticenti care-mi spuneau ca asa a fost si cu UPC la inceput, de au intrat pe piata cu preturi mici si apoi le-au crescut - se gandesc ca asa se va intampla si cu Dolce de la RTL (vezi tarife telefonia fixa)
Bowser
11th February 2007, 01:05
QUOTE(Abu @ Feb 11 2007, 00:07)

Parerea mea e ca DTH-ul se adreseaza in primul rand clientilor din zonele unde este foarte scump a se ajunge cu CATV (la tara adica). La oras exista marea problema a posibilitatii de a "vedea" satelitul din cauza blocurilor. Eu in Ploiesti am vazut doar 3 antene Dolce in cartier. Si am intalnit oameni reticenti care-mi spuneau ca asa a fost si cu UPC la inceput, de au intrat pe piata cu preturi mici si apoi le-au crescut - se gandesc ca asa se va intampla si cu Dolce de la RTL (vezi tarife telefonia fixa)
Omule, nu stiu unde stai in Ploiesti, dar de cand sunt abonat de fiecare data cand merg de acasa spre centru, ma mai uit pe la blocuri sa vad cine domina. Eh, cel putin intre Nord si Catedrala sunt antene Dolce cacalau, cel putin la egalitate cu Digi si, gandindu-ne ca s-a lansat de mai putin de trei luni, e un succes rasunator. Cat despre preturi, la UPC baza este 34 lei , cu o grila mult inferioara Dolce. Cu cat sa creasca abonamentul la Dolce incat sa fie mai putin rentabil decat UPC? Da-o incolo, a compara politica tarifara a UPC cu cea a Dolce e ridicol. O sa vada ei UPC cum o sa ramana cu praful de pe toba. Ma intreb ce gandesc directorii ramurii prahovene a UPC cand vad numarul lunar al rezilierilor si motivatiile pentru acestea (pentru necunoscatori, odata cu contractul de reziliere trebuie completat si un scurt chestionar privind motivatia). UPC cerea pentru baza acum trei ani si jumatate circa 22 de lei. Apoi au urcat subit la 26 lei si cam luna de luna inca putin pana la suma actuala. Daca ati vedea cati pensionari dau lunar 34 de lei din pensie de 200-300 de lei. Saracii, habar n-au ce-i ala Dolce sau Digi.
Alexxfl
11th February 2007, 03:15
QUOTE(ThunderRa @ Feb 10 2007, 20:44)

Oki...ne vedem acolo. Oricum vecinii mei (ne uitam la preselectie si scriem pe softpedia) fac cerere luni la Dolce...tot blocul aveam Telemach...acu se va schimba raportul de forte. Bafta
Vezi poate reusesti sa-i convingi sa faca o instalatie de bloc, ca apoi sa vii cu poze si detalii
ovex
11th February 2007, 09:01
QUOTE(Alexxfl @ Feb 11 2007, 03:15)

Vezi poate reusesti sa-i convingi sa faca o instalatie de bloc, ca apoi sa vii cu poze si detalii

Va trebui sa apara o legislatie in domeniu si sa le explice cineva la oamenii aia ce inseamna instalatie colectiva, cu o singura antena si multiswithuri cascadabile. In momentul de fata, concluzia generala intre locatari este ca: Daca se leaga mai multi la o antena dintraia DIGI isi fura semnalul intre ei ... Romanul nu poate gandi mai departe. Mintea lui s-a blocat undeva intre TEO SHOW - GARCEA - COADA DE LA CASERIE. Orice ce apare nou crede ca functioneaza pe aceleasi principii cu receptia analogica, KTV, terestru ...
Asta va dura pana o sa apara o lege, pana vor fi somati si dupa aceea amendati unii ... bani se pot aduna usor la fondul locativ, asa cum au avut pentru acoperis si polistirenul cu care imbraca blocul, la fel vor avea si pentru instalatia cascadabila.
ovex
rz
11th February 2007, 11:09
Are dreptate @ovex, la faza cu mentalitatea unora si ''furatul semnalului''...
Se poate face ceva foarte fain la bloc dar din motivele enumerate mai sus sunt irealizabile in Romania... eu m-am gandit la solutia ''micro-colectiva'', adica Boom sau Dolce sa vina la bloc cu o antena (cu lnb 4 iesiri) si apoi sa imparta semnal la 4 locatari si sa le faca astfel si o oferta speciala... adica redeucerea abonamentului la toti 4, pentru a accepta si a fi accesibila solutia ''micro-colectiva''
Am avea astfel mai putine antene la balcoane
Si apropo... ce ieftin ar fi si acum televiziunea prin satelit, daca vecinii ar fi prieteni si nu dusmani, in sensul ca si acum se poate face un singur abonament full, cu 3 receptoare, si apoi sa se imparta la cei 3 vecini de scara
ThunderRa
11th February 2007, 13:05
Eu n-am zis nimic de impartit semnalul sau abonamentul sau alte aberatii de genul asta. Doar ca am avut cativa vecini si prieteni invitati pe la noi cu o anumita ocazie si toti au ramas masca de Dolce in comparatie cu Telemach - providerul nostru CATV. Eu inca mai am abonament luna asta de la ei si comparatia se poate face foarte usor. Si la calitate, si la pret si la oferta de programe sunt mai tari Dolce... dar mai ales la calitate.
Nici nu-mi trece prin cap sa particip la cine stie ce instalatii "de bloc". Le consider fara viitor dupa ce am avut in Iasi o experienta neplacuta cu o centrala termica de bloc. Toamna si primavara se certau toti ca la usa cortului 
Pe de alta parte, daca RTC ar veni la mine si m-ar ruga (cu o reducere m-ar si convinge) sa-mi instaleze un LNB cu mai multe iesiri ca sa poata trage Dolce si unui vecin de la un etaj inferior care nu-si poate pune antena, nu as zice nu. Eu stau la etajul 4 si am mansarda proprietate personala. Niciodata nu am refuzat vecinii cand a fost vorba de instalat o antena sau de tras vreun cablu si nici nu le-am cerut nimic. Insa daca ar veni vreo firma sa ma roage sigur as avea pretentia la o mica reducere
Allex
11th February 2007, 23:26
Cum se explica "fenomenul" Dolce in urma caruia imaginea "ingheata" pentru 5-15 secunde, iar sunetul este OK? Se intampla pe HBO, Cinemax, Cinemax2, ProCinema si cred si pe celelalte programe. Am observat asta pe un receiver care beneficiaza de ultima varianta de soft. Si inainte de actualizarea de soft, serviciul prezenta acelasi fenomen straniu. Stiu ca defectiunea a mai fost sesizata pe forum si la 931 si in mod normal, ar fi trebuit rezolvata pana acum. Dolce are imperfectiunile acceptabile fiecarui serviciu beta. 6 luni abonament gratuit, 6 luni beta... Perioada beta a exista si la Digi TV, insa testele s-au facut de fapt timp de circa un an de la lansare.
Alexxfl
12th February 2007, 01:33
QUOTE(Allex @ Feb 11 2007, 23:26)

Cum se explica "fenomenul" Dolce in urma caruia imaginea "ingheata" pentru 5-15 secunde, iar sunetul este OK? Se intampla pe HBO, Cinemax, Cinemax2, ProCinema si cred si pe celelalte programe. Am observat asta pe un receiver care beneficiaza de ultima varianta de soft. Si inainte de actualizarea de soft, serviciul prezenta acelasi fenomen straniu. Stiu ca defectiunea a mai fost sesizata pe forum si la 931 si in mod normal, ar fi trebuit rezolvata pana acum. Dolce are imperfectiunile acceptabile fiecarui serviciu beta. 6 luni abonament gratuit, 6 luni beta... Perioada beta a exista si la Digi TV, insa testele s-au facut de fapt timp de circa un an de la lansare.
Iar daca nu ingheata imaginea, ingheata sunetul ... din ce am observat eu fenomenul apare dupa o butonare excesiva a receptorului, alaturi de alte "fenomene". Banuiala mea se refera la soft, eventual hadrware cam "lenes". Si cand credeam ca numai la dolce e asa, am vazut acelasi "fenomen" si la cineva cu focus
wicked100
12th February 2007, 11:23
QUOTE(Allex @ Feb 11 2007, 23:26)

Eu am Dolce de vreo luna si nu am intalnit acest fenomen. Folosesc softul vechi (adica cel original).
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.