QUOTE(Bowser @ Feb 9 2007, 05:49)

Omule, esti tare frustrat. Nu accepti sa existe divergente de opinii? Acum ai ajuns sa ma invinovatesti pentru ca am auzit si eu de RDI si m-am apucat sa postez. Am scris de n ori ca sunt un biet amator si nici nu am pretentii ca vreodata sa ajung la nivelul tau sau al lui KingBlana sau al lui Fanta de cunostinte privind satelitii & stuff. Pur si simplu m-a captivat de vreo jumatate de an ce se scrie aici si pe RDI si mai scriu din cand in cand, conform priceperilor mele de amator amarat si, ulterior, client Dolce (deh, Boom nu mi-am permis). E un forum liber si acesta si acela si atata vreme cat imi argumentez pe un fir logic parerile fara a te jigni, nu vad de ce ar trebui sa inghit disrespectul tau la adresa mea. Pana la urma, nu imi esti nici antipatic, nici nu te iubesc ca pe un frate, dar nu mi se pare corect sa ma judeci de parca as fi securistul Dolce, cand eu sunt abonat de mai putin de o saptamana. Boom este o victima usoara a "vorbelor" celorlalti si ar fi trebuit sa te fi obisnuit cu asta pana acum. Tocmai pe mine te-ai trezit sa taberi? Nu-mi vine sa cred ca am fost atat de argumentativ la ora 5:50. Hai, ureaza-mi noroc, gepeto, trebuie sa ajung la examen. Peace.
Man, NU am nimic cu tine, dar NU vorbi de dolce in necunostinta de cauza...Mai ai multe de invatat in acest domeniu al satelitilor si, cateodata, e mai bine sa asculti pe cei cu experienta; scopul meu este sa arat partile bune sau rele ale fiecarui operator...Asta pentru a ajuta pe cei care vor sa se aboneze si pentru a-si forma o opinie...Daca am spus de Coship ca este o conserva, am spus acest lucru in cunostinta de cauza...
Chestia cu "frustrat" mi-a mai spus-o si Neo, din pacate el a fost dat afara de la Boom, lucru care ma face sa cred ca el a fost cel ...frustrat... Vezi, in cazul tau, sa nu ajungi si tu sa fi frustrat de romtelecom-dolce
Succes la examene!!