Euroscartul decoder(care scrie sub el VCR)al STBului, functineaza numai daca este introdus in el tot un cablu Euroscart-Euroscart de la o alta sursa AV(respectiv DVD player),care evident este legata tot la Euroscart.Nu trebuie altceva,decat un cablu Euroscart-Euroscart(cel din dotarea STB e perfect) ca sa legi DVD de STB.Din STB pleci obligatoriu TOT cu Euroscart(sau adaptor Euroscart-RCA) la tv ca sa iti iasa pasentza

Cu alte cuvinte,legi DVD->STB prin Euroscart (intrarea VCR) ,STB(iesirea TV) ->TV tot prin Euroscart si totul e gata,NIMIC altceva.E suficient sa inchizi STB si trece automat pe DVD(normal, daca acesta e deschis). Conditia principala ca STB sa faca "scurtatura" de DVD la TV, e sa fie in standby,nu inchis total sau din spate.Mai pe romaneste

cu STB in standby,intre cele 2 Euroscarturi din spate se creaza un jumper(o scurtatura) daca sunt folosite intre surse cabluri Euroscart.Astfel, pot fi folosite zeci de surse legate intre ele,inseriat, daca au acea "intrare" Euroscart Decoder,prioritar fiind primul cel mai aproape de tv care e deschis.Sper ca am fost destul de explicit si cer scuze celor care stiau asta...

Aaaa si apropo ca sa ma laud si eu

in 5 decembrie la ora 14 am comandat telefonic Dolce, si tot in aceeasi zi la ora 17 a fost prezenta echipa cu ligheanul...De curiozitate...sunt recordman???!!!