daniel1976
13th November 2006, 21:35
Soopa
14th November 2006, 09:20
Treaba cu microbuzele sau macrobuzele sau buzele... cum or fi ele imi suna mai mult a operatiunea Asfaltul... de unde si numele de cod Asfalt Tango TV. rulez yo
morogan
14th November 2006, 10:13
Tot Dolce se cheama, Tango a fost numele proiectului DTH. Tango pentru ca a fost o operatiune secreta multe luni chiar si pentru cei din interiorul companiei. Nu se mai poate schimba numele Dolce pentru ca este imprimat si pe diferite chestii promotionale...si nu sunt putine sau ieftine.
a21alex
14th November 2006, 15:44
lukas75
14th November 2006, 16:00
QUOTE(a21alex @ Nov 14 2006, 15:44)

MEGA INFORMATII OFICIALE: DOLCE TV VA AVEA 12000 ABONATI IN MOMENTUL LANSARII 29 N0I 2006 ...
Mai multe detalii aici
http://www.rdi-sat.com/f2/viewtopic.php?t=82606
RadioServ
14th November 2006, 17:38
Atat vreau sa zic dupa Razboi multi viteji se arata .... oare il tine madularul sa dea intradevar o informatie BOMBA nu rasuflata ?????
mcpherson
14th November 2006, 19:00
QUOTE(morogan @ Nov 14 2006, 11:13)

Tot Dolce se cheama, Tango a fost numele proiectului DTH. Tango pentru ca a fost o operatiune secreta multe luni chiar si pentru cei din interiorul companiei. Nu se mai poate schimba numele Dolce pentru ca este imprimat si pe diferite chestii promotionale...si nu sunt putine sau ieftine.
E Tango sau Dolce, nu conteaza. Pana la urma numele e mai putin important. Oferta conteaza! Dar totusi, pana nu se limpezesc apele, scoateti Dolce din numele topicului. Scrieti Romtelecom a incheiat deja contracte comerciale cu canalele TV!
Promit informatii concrete curand.
lov3r
14th November 2006, 19:15
S-ar putea sa aiba 12.000 de abonati din start ,pentru ca probabil o sa preia din start alta platforma digitala romanesca.
kingblana
14th November 2006, 19:25
Nu .
rz
14th November 2006, 19:55
rauch
14th November 2006, 22:17
se pare ca lansarea oficiala e undeva la inceputul lunii decembrie, si cred ca va prinde bine, din ce-am aflat, mai ales pt cei care au abonament rtc, vor include un 3play, ca cei de la astral, dar cu aparatura gratis ( antena, etc) pt abonamentele pe 2 ani, si 6 luni gratuite pt programe, satelitul este pozitionat superok pt romania, spre diferetna fata de digitv si focus sat, deci se va vedea f bine si pe nori, si mai stiu eu ce.
Cat despre serviciile paralele, deja am fost instiintat de catre astral, ca s-a terminat cu telefonia gratuita, de luna viitoare imi percep abonament pt postul telefonic, si deja, ma gandesc cu jind la un 3 play rtc, cu viteza de 1 mb, telefonie cu 300 min incluse, si un serviciu tv de calitate(hdtv). Care sa mearga bine si sa am un suport autentic. La calculele mele, as iesi calitativ mai bine, cam la acelasi pret...
rz
15th November 2006, 10:13
In premiera, numai pe Softpedia, o posibila grila Dolce TV (incompleta, e drept) cu canalele straine ce vor face parte din aceasta platforma DTH
Discovery Channel
Discovery Science
Discovery Civilization
Animal Planet
Zone Reality
Zone Club
Zone Romantica
MTV Europe
MTV 2
Private Spice
National Geographic
AXN
AXN Crime
AXN Sci Fi
Viasat
Viasat Explorer
Viasat History
VH-1
Jetix
Eurosport
Eurosport 2
TV1000
Hallmark
Free X TV
Repet, posibile canale ce vor fi introduse in grila... am tinut cont si de o eventuala ''colaborare'' cu alt operator de la 39E
gepeto
15th November 2006, 11:17
QUOTE(rz @ Nov 14 2006, 19:55)

Inclin sa cred ca sunteti din ''interior'' dar chiar nu inteleg de unde atata suparare ca a transpirat numele pe net, respectiv pe aceste forum-uri de specialitate... si la Boom a fost la fel (stiam la inceput ca se cheama QTV, nu Boom TV) dar nu am intalnit astfel de reactii, sa le zic ciudate
Pai tocmai asta-i problema...e aceeasi persoana care a fost la BoomTv...si acum e la RTC...
LR
15th November 2006, 12:39
In premiera, numai pe Softpedia, o posibila grila Dolce TV (incompleta, e drept) cu canalele straine ce vor face parte din aceasta platforma DTH
Important este pretul la care le vor oferii ca acum cam toate platformele au cam aceleasi canale straine
. Eu am auzit ca vor fi sub DiGi TV la preturi.
kingblana
15th November 2006, 13:06
Ciudat , oare de ce 3 operatori (Max , Romtelecom si Focus) isi propun ca challenger Digi , si nimeni nu isi propune un challenge cu Boom ... ?
LR
15th November 2006, 14:18
Ciudat , oare de ce 3 operatori (Max , Romtelecom si Focus) isi propun ca challenger Digi , si nimeni nu isi propune un challenge cu Boom ... ?
La ~6500 abonati (probabil cu tot cu VIP card-uri) BOOM nu cred ca intereseaza pe nimeni ca target. RTC insa sunt sigur ca va vrea o felie din tortul de 600.000 pe care ii are DiGi si probabil ca o va obtine ca astia au putere financiara ca sa se masoare cu RCS/RDS.
gepeto
15th November 2006, 14:38
rz
15th November 2006, 14:39
QUOTE(LR @ Nov 15 2006, 12:39)

Important este pretul la care le vor oferii ca acum cam toate platformele au cam aceleasi canale straine

. Eu am auzit ca vor fi sub DiGi TV la preturi.
Asta am tot spus si eu...
Multi nu inteleg ca de fapt nu o sa le fure abonatii Digi de la tara ci doar pe aceeia din marile si micile orase... si ''ii fura'' cu tot cu internet si voce
De acum, cine nu are telefonie - internet - televiziune nu are sanse ''sa racoleze'' clientii altor operatori din mediul urban... de asta spun ca si la Boom va fi in final 3 in 1 si vom vedea foarte multe antene la oras, la fel cum vom vedea si la Dolce TV
MrMxyzptlk
15th November 2006, 14:39
logic si financiar Dolce va beneficia dupa RTC de ceva genul cum Digi a beneficiat de RCS&RDS. eu prezic (si raman la aceasta opinie pe care inca n-am scris pe softpedia - cred) ca Dolce va devenii DTH numarul 2 intr-un an de zile. De ce? Digi a beneficiat pe deplin de firma mama RCS&RDS si uitati unde a ajuns. Pana cand piata nu este acoperit pana la nici 50% (se preconizeaza o clientela posibila in zona rurala de cca. 2.000.000 - repet zona rurala, nu urbana), mai este loc, si o agresivitate gen. Digi la Dolce TV va aduce roadele. Au aceasta posibilitate. Si atunci vom vedea batalia celor Doua D ...
amadeus79
15th November 2006, 14:58
12.000 de abonati in momentul lansarii ....
angajatii RTC, alta varianta nu prea exista.
internet si telefonie prin satelit: este foarte scump dpdv tehnic
exista Zapp foarte ieftin, aproape peste tot. netul prin satelit nu ofera viteza la pret mic.
deci nu cred ca DTHurile ar trebui sa investeasca in asa ceva
rz
15th November 2006, 15:15
Nu e vorba despre internet prin satelit... pur si simplu le instaleaza ADSL si au astfel client cu internet-voce-tv... clientul ala de la RCS/RDS (monopol, la noi, in Brasov) care are totul intr-un pachet nu va pleca in veci la altcineva daca respectivul nu ii va oferi tot acelasi pachet 3 in 1
KENSINGTON
15th November 2006, 15:33
Omu se referea la internet+telefonie de la BOOM.... Cum ???
gepeto
15th November 2006, 15:36
QUOTE(KENSINGTON @ Nov 15 2006, 15:33)

Omu se referea la internet+telefonie de la BOOM.... Cum ???
NU SE POATE. PRACTIC, COSTURILE SUNT PROHIBITIVE PE SATELIT...
KENSINGTON
15th November 2006, 15:38
Deci a inceput sezonul aburelilor si la BOOM !
kingblana
15th November 2006, 15:53
Amos a fost satelit militar , ai uitat
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.