Bowser
1st February 2007, 19:24
Ca naiba, asteptari de 40-50 de zile. Si DIGI era criticat pentru timpul indelungat de asteptare, dar parca nu era tocmai in halul asta. E inadmisibil sa ai 3 echipe de instalare, deci probabil 6 oameni pe un oras de 200.000 de potentiali clienti (Ploiesti). Hi sa zicem ca un sfert sunt copii si alta treime e total neinteresat de oferta asta, dar tot raman aproape 100.000 de oameni care asteapta ca norocul sa bata si la usa lor din zi in zi. Cam jenant raport, 6/200.000 .
kingblana
1st February 2007, 19:56
Operatorii care vand pe rupte , au liste de asteptare , adica Dolce si Digi . Celelalte , firmele mici , au echipament tot timpul si nu e imbulzeala la ei .
Tuvene
1st February 2007, 20:44
ti multumim pentru ca ai ales sa fii Dolce.
Asa cum ti-am promis, in data de 31 Ianuarie, 2007, a avut loc tragerea la sorti pentru desemnarea celor 10 fericiti castigatori ai televizoarelor cu monitor LCD, Samsung LE 27T51.
Iata care sunt norocosii:
1. Voicu Costel - Negru Voda, Constanta
2. Zamfir Aurelian - Draganescu, Giurgiu
3. Craciun Elisabeta - Nadrag, Timis
4. Coropceanu Dragos - Balteni, Vaslui
5. Buda Lavenia - Chinteni, Cluj
6. Voicu Elena - Comarnic, Prahova
7. Bordianu Vasile - Bucuresti, Bucuresti
8. Efta Florin - Bucuresti, Bucuresti
9. Dumitrescu Eugeniu - Vanatorii Mici, Giurgiu
10. Bodo Albert - Sincai, Mures
Acestia sunt asteptati se prezinte pentru ridicarea premiilor la magazinul Romtelecom Dorobanti, situat la adresa: Cal. Dorobanti, nr. 164, sector 1, Bucuresti, in data de Vineri, 09 Februarie, 2007, la ora 10.00.
felicitari pentru cei ce au castigat LCD-ul -Vizionare placuta
nepriceputu
1st February 2007, 20:49
nu e nimeni din brasov printre fericitii castigatori?? hmm, sunt uimit...
alexf10
1st February 2007, 20:50
yo2leo
1st February 2007, 21:28
Fratilor ,am instalat Dolce....., am un gust amar de ceea ce pot face cu receptorul si telecomanda....Multe inactive!
Am vazut cum merge FOCUS SAT, la parinti mei,PAI ESTE DIFERENTA! PE LINGA CANALELE DIN PACHET,mai prinzi destule FTA(libere)si te lasa sa le vezi....+radio peste 30 posturi...+poti selecta frecventa si sa o introduci direct din telecomanda,poti scana satelitul si sa introduci ce canale vrei si in ordinea care o doresti+se vede extraordinar de bine-chiar mai bine decit la dolce.-----La Dolce,Pauza!-----radio-pauza,scanare-pauza!programe FTA-pauza, nu poti scoate canalele restrictionate pe care nu le-ai cumparat.Am luat teapa pe 2 ani!Deci atentie pentru viitori doritori.Mai bine informati-va si mergeti sa vedeti cum merge DIGI<FOCUS>BOOM>MAX. si apoi va hotariti! Pai alegeti ce vi se va parea mai bun! Eu dupa 2 ani,renunt,poate chiar mai repede.Ma gindesc serios la Max TV, care are la FTA multe programe de interes si Romanesti Gratis, si de ce nu -fara abonament la ei-HI!
Deci ,din experienta si utilizator Dolce, va spun cu gust amar......Ginditi-va de doua ori!
alexf10
1st February 2007, 21:47
QUOTE(yo2leo @ Feb 1 2007, 21:28)

Fratilor ,am instalat Dolce....., am un gust amar de ceea ce pot face cu receptorul si telecomanda....Multe inactive!
Am vazut cum merge FOCUS SAT, la parinti mei,PAI ESTE DIFERENTA! PE LINGA CANALELE DIN PACHET,mai prinzi destule FTA(libere)si te lasa sa le vezi....+radio peste 30 posturi...+poti selecta frecventa si sa o introduci direct din telecomanda,poti scana satelitul si sa introduci ce canale vrei si in ordinea care o doresti+se vede extraordinar de bine-chiar mai bine decit la dolce.-----La Dolce,Pauza!-----radio-pauza,scanare-pauza!programe FTA-pauza, nu poti scoate canalele restrictionate pe care nu le-ai cumparat.Am luat teapa pe 2 ani!Deci atentie pentru viitori doritori.Mai bine informati-va si mergeti sa vedeti cum merge DIGI<FOCUS>BOOM>MAX. si apoi va hotariti! Pai alegeti ce vi se va parea mai bun! Eu dupa 2 ani,renunt,poate chiar mai repede.Ma gindesc serios la Max TV, care are la FTA multe programe de interes si Romanesti Gratis, si de ce nu -fara abonament la ei-HI!
Deci ,din experienta si utilizator Dolce, va spun cu gust amar......Ginditi-va de doua ori!
poti renunta oricand
si daca renunti trimitei la mine ca stept de mult (sa am un gust amar) depeste 46 de zile
kingblana
1st February 2007, 23:35
Adevarul e ca pentru cineva care habar nu are cum arata un receiver satelit , receiverul dolce i se va parea extraordinar , dar dupa ce va vedea orice alt receiver , il va arunca la gunoi pe cel Dolce/Boom (identice) . Kaon sau Humax nu se compara cu produsele facute pe vapor gen Coship Dolce/Boom .
nowa40
2nd February 2007, 00:57
QUOTE(kingblana @ Feb 1 2007, 23:35)

Adevarul e ca pentru cineva care habar nu are cum arata un receiver satelit , receiverul dolce i se va parea extraordinar , dar dupa ce va vedea orice alt receiver , il va arunca la gunoi pe cel Dolce/Boom (identice) . Kaon sau Humax nu se compara cu produsele facute pe vapor gen Coship Dolce/Boom .
...esti obsedat nu gluma, de ce vrei neaparat sa-ti impui preferintele tale si altora ?! Uita de exemplu, eu ma uit zilnic la TV cel mult 30-40 de minute si daca ar fi sa ma abonez la un DTH nu m-ar interesa un Kaon sau un Humax (si am habar ce stie un receiver de marca) pentru simplul fapt ca nu sunt colectionar de programe TV. Fiecare cu preferintele lui, deci nu judeca pe ceilalti daca lor nu le place ceva ce-ti place tie! Si fie vorba intre noi Coship-ul este bun, chiar foarte bun pentru ce a fost proiectat.
P.S. - Ca sa evitam un raspuns tendentios
declar urmatoarele: NU sunt angajat la RTL, Boom, Dolce, Max, Digi, Focus & CATV (si daca ma gandesc bine nici neamuri nu am pe acolo)
Bowser
2nd February 2007, 01:15
Intrebare: Cei care au conectat receptorul de la Dolce la TV-Tuner au avut probleme cu calitatea imaginii? Nu de alta, dar al doilea receptor il iau tocmai pentru calculatorul din camera mea si n-as vrea sa am surpriza de a face fite. Asadar?
danchitu866
2nd February 2007, 01:20
QUOTE(Bowser @ Feb 2 2007, 01:15)

Intrebare: Cei care au conectat receptorul de la Dolce la TV-Tuner au avut probleme cu calitatea imaginii? Nu de alta, dar al doilea receptor il iau tocmai pentru calculatorul din camera mea si n-as vrea sa am surpriza de a face fite. Asadar?
Eu am un tunner total extern (merge pe VGA) Avermedia Box 7 si merge foarte bine pe un LCD. Am inteles de la echipa ca au avut unele probleme cu tunnerele TV interne...
b_ionut
2nd February 2007, 01:25
QUOTE(danchitu86 @ Feb 2 2007, 01:20)

Eu am un tunner total extern (merge pe VGA) Avermedia Box 7 si merge foarte bine pe un LCD. Am inteles de la echipa ca au avut unele probleme cu tunnerele TV interne...
eu am pus pe un pinnacle pc-pro (intern)si nu sunt probleme. se vede super.
RaymondDenis
2nd February 2007, 04:28
QUOTE(Bowser @ Feb 2 2007, 01:15)

Am si eu pus al doilea receptor si la tv prin mufa scart si la calculator prin cealalta mufa si am tuner intern si merge ok, il folosesc pt a inregistra clipuri de la tv si se vad bine de tot
Am primit acu pe factura urmatorul mesaj:
Multumim ca ai ales Dolce, televiziunea digitala totala!
Pentru ca apreciem foarte mult alegerea ta, ne dorim sa-ti oferim inca un cadou: pe langa cele
6 luni de abonament gratuite, prevazute contractual, primesti GRATUIT si prima fractiune de
abonament,respectiv de la momentul activarii si pana la momentul emiterii primei facturi Dolce.
Aceasta reducere ti se acorda retroactiv si poate fi observata la rubrica "Reglari sume".
Daca ai nevoie de alte informatii ne gasesti la numarul 0 8008 DOLCE (0 8008 36523), gratuit
din reteaua Romtelecom, sau pe web, la www.dolce.ro. La multe filme bune!
Dupa ce calcule am facut am factura de la telefon gratis si putin din internet gratis vreo 6 RON. Care a mai primit asa ceva?
oldcalin
2nd February 2007, 07:39
QUOTE(RaymondDenis @ Feb 2 2007, 04:28)

Am si eu pus al doilea receptor si la tv prin mufa scart si la calculator prin cealalta mufa si am tuner intern si merge ok, il folosesc pt a inregistra clipuri de la tv si se vad bine de tot
Am primit acu pe factura urmatorul mesaj:
Multumim ca ai ales Dolce, televiziunea digitala totala!
Pentru ca apreciem foarte mult alegerea ta, ne dorim sa-ti oferim inca un cadou: pe langa cele
6 luni de abonament gratuite, prevazute contractual, primesti GRATUIT si prima fractiune de
abonament,respectiv de la momentul activarii si pana la momentul emiterii primei facturi Dolce.
Aceasta reducere ti se acorda retroactiv si poate fi observata la rubrica "Reglari sume".
Daca ai nevoie de alte informatii ne gasesti la numarul 0 8008 DOLCE (0 8008 36523), gratuit
din reteaua Romtelecom, sau pe web, la www.dolce.ro. La multe filme bune!
Dupa ce calcule am facut am factura de la telefon gratis si putin din internet gratis vreo 6 RON. Care a mai primit asa ceva?
Am Triple Play de la RTC, factura are reduceri doar la DOLCE, reducerile din promotia de conectare plus fractiunea de luna incompleta. Abonamentul de internet si de telefon nu sunt modficate deloc. Am acelasi mesaj in fundalul facturii. Ai calculat bine? Atentie! La servicii facturate DOLCE abomamentul este 5 Euro iar jos la reduceri se scade 1,1 Euro pentru abonat RTC.
stefan94
2nd February 2007, 08:57
QUOTE(nepriceputu @ Feb 1 2007, 18:49)

nu e nimeni din brasov printre fericitii castigatori?? hmm, sunt uimit...
....chiar nepriceput....
isr2002
2nd February 2007, 09:28

Astea se stiu de mult. Tu nu te-ai informat inainte?
m-man
2nd February 2007, 10:12
QUOTE(speedometru @ Feb 1 2007, 17:21)

Asa cum s-a discutat si s-a concluzionat ieri mai de demult si pana ieri 31 Ianuarie (mai ales de Master King/Blana si Dorin_2k a trimis foto) ca
stb-ul Dolce e de tipul
Coship 5668 cu NDS (Videoguard) embeded (DirectTV, Sky, Yes),
raspunsul e tragic pentru doritorii de FTA:
NU (copyright:Ave King/Blana)
Intr-o alta ordine de idei:
Nu exista inca oficial CAM-uri NDS (videoguard) ca sa poti folosi smartcardul Dolce NDS in alt receiver.
(Vendor Lock-in)
Exista teoretic* posibilitatea de a folosi cardul NDS cu un
1. Dragon cam cu firmware predator
2. Matrix Revolution sau Matrix reborn (testat pe Sky Italia)
3. Dreambox 56xx si 7x00 cu imagini neoficiale de firmware
4. Nokia 9600/9500/9200 (Progdvb)
5. Triple Dragon DVB imagini neoficiale de firmware (trebuie sa stii ceva germana pentru docuri)
6. SkyStar 2 DVB card (pentru PC) sau similar cu Prodvb sau similar + ncemucam102 plug in + Phoenic Smartmouse la 3 mhz
nu poti face update-uri de la sat (deci ma trebuie sa bagi cardul in receptor la momentle necesare)
* teoretic pentru ca acestea sau testat cu success alte sistme compatibile NDS (Videoguard)
Buna prezentare. Multumim.
Sa inteleg totusi ca in cazul optiuniilor 1-5 update-urile cardului sunt realizate de cam-uri, receivere (Dream Box & Nokia) ?
O alta intrebare: in cazul utilizarii optiunii 6, stie cineva cam la ce perioada va trebui reintrodus in receiver-ul original? Se poate introduce dupa ce nu mai merge in sistemul descris, coduriile mai sunt retransmise atunci la card, sau sunt odata la cateva zile?
Multumesc de lamuriri
frek menta
2nd February 2007, 14:45
Saga mea cu dolce a inceput din 15 ianuarie, cand am facut cererea online; de atunci am sunat de vreo 3 ori la DOLCE si mi-au zis ca e pe vine; abureala clasica...
De vreo 2 zile am inceput un "razboi" prin e-mail cu ei; si uite ce a rezultat:
Re: Instalare Dolce (#1742)
suport to me
Feb 1 (1 day ago)
Buna ziua, ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente provocate de intarzierea instalarii antenei Dolce,intarziere cauzata de cererea foarte mare de servicii Dolce. In cel mai scurt timp posibil se va deplasa la domiciliul dumneavoastra o echipa de instalare Romtelecom pentru a monta echipamentul,in acest sens fiind postata reclamatia cu nr.954388. Cu stima, Ion Theodor.
me to suport
Feb 1 (1 day ago)
Imi pare rau sa va spun ca acest "in cel mai scurt timp posibil" nu ma satisface catusi de putin; daca va concediati toate echipele de instalatori astazi, acest timp scurt poate insemna si 3 luni pana va angajati alte echipe, le faceti training etc. Deci acest timp scurt este 100% subiectiv din punctul de vedere al RTC. Va rog sa imi comunicati o data cat mai reala, apropiata de data de azi, +/- 2 zile.
Multumesc.
suport to me
Feb 1 (1 day ago)
Buna ziua,
in cazul dumneavoastra cel mai scurt timp posibil inseamna cateva zile.Va asiguram ca se face tot posibilul pentru a se asigura respectarea termenelor de instalare pentru toti clientii Romtelecom si ne cerem scuze pentru eventualele intarzieri.
Cu stima,
IOn Theodor
me to suport
Feb 1 (15 hours ago)
Eu sunt sigur ca daca luati legatura cu Clujul puteti afla exact ce inseamna cateva zile. Sunt de asemenea sigur ca apeland la Boom, Max, Digi sau Focus (mai ales asta, deoarece sunt client UPC actualmente) ei o sa imi poata da o zi exacta de instalare. E vorba de nishte bani destui pentru Dolce/RTC de la un contract ca al meu, pe cel putin 2 ani (sper sa apuc cei 2 ani ca si client Dolce, insa inceputul nu mi se pare promitator :-\ )
Ce ziceti? Rabdarea mi-a cam ajuns la limita.
suport to me
11:41 am (2½ hours ago)
Buna ziua.
Am vorbit cu domnul care se ocupa de programarea echipelor din zona dumneavoastra si mi s-a spus ca veti fi contactat cam peste o saptamana.
Cu respect, Ionut Vlad.
me to suport
11:53 am (2½ hours ago)
"Cam" peste o saptamana? Cateva zile?...Hmm... Incertitudinea asta ne omoara. Stiti reclama aia de la Zapp, cand vine sa ii instaleze lui Costel telefon, si nevasta-sa se duce la tabloul lui si ii zice "Costele, uite ca au venit sa iti instaleze telefonul!" (in fundal erau unii in uniforme albastre...oare de cine era vorba?). Sper sa nu ajung fiu doar in ipostaza de tablou cand vine Dolce la mine...
suport to me
1:15 pm (1 hour ago)
Buna ziua.
Programarile sunt un proces dinamic..echipele care fac instalari trebuie sa rezolve si eventualele deranjamente din zonele respective, deci timpul lor trebuie sa se imparta intre aceste doua activitati. In cazul neplacut in care apar mai multe deranjamente, instalarile pot fi amanate si asa mai departe. Deci nu pot fi date termene exacte, batute in cuie. Cererea dumneavoastra este facuta in data de 15 ianuarie iar noi ne luam obligatia sa facem instalarea in maxim o luna. Deci, pana in momentul de fata nu ne-am incalcat cuvantul dat.
me to suport
1:26 pm (1 hour ago)
Nu va luati nici o obligatie, deoarece nu s-a semnat nici un contract intre parti. Aici totul tine de respectul fata de client. Inteleg ca sunt echipe care trebuie sa rezolve si deranjamente, dar dupa parerea mea ar trebui sa existe echipe dedicate instalarilor (de aia faceti contracte si cu companii de instalare).
Parerea mea; si credeti-ma ca nu este numai a mea; daca ati citi forumuri destinate subiectului probabil ca ati stii realitatea din tara. Sau ati recunoaste-o in mod public si ati incerca sa reparati imaginea Dolce din aceasta perspectiva.
Numai bine.
wicked100
2nd February 2007, 17:16
Am un televizor relativ nou (1,5 ani) - Samsung si Dolce imi baga un brum puternic pe sunet, mai ales pe imaginile cu luminozitate ridicata - in special cand deschid EPG-ul. Am schimbat cablul, am incercat si cu RCA, iar pe RF se pierde mult din calitate. Pe canalele care emit stereo (cel putin asa cred eu ca le aud - sunete diferite pe fiecare canal audio) acest brum dispare sau scade foarte mult. Stie cineva despre ce este vorba? E de la TV sau de la STB? Se poate face ceva?
RaymondDenis
2nd February 2007, 17:36
QUOTE(oldcalin @ Feb 2 2007, 07:39)

Am Triple Play de la RTC, factura are reduceri doar la DOLCE, reducerile din promotia de conectare plus fractiunea de luna incompleta. Abonamentul de internet si de telefon nu sunt modficate deloc. Am acelasi mesaj in fundalul facturii. Ai calculat bine? Atentie! La servicii facturate DOLCE abomamentul este 5 Euro iar jos la reduceri se scade 1,1 Euro pentru abonat RTC.
Eu cred ca am calculat bine...uite calculeaza si tu...mi se bare bizar asa mare reducere din partea RTC-ului
Abonamente: 26.01.2007 - 25.02.2007
Linie telefonica principala 26.19
Optiuni 9.40
Alte pachete de servicii 13.09
Pachete de servicii/Acces Internet 115.23
Consum: 26.12.2006 - 25.01.2007
Convorbiri intrajudetene (locale) 6.19
Convorbiri incluse in abonament -2.60
Convorbiri internationale 136.92
Convorbiri retele mobile 54.39
Convorbiri cu taxare speciala 0.00
Alte tipuri de convorbiri 0.00
Conectari / Lucrari 0.00
Reduceri -52.82
Reglari sume 247.54
daseth
2nd February 2007, 17:48
Incearca asa: alte cabluri(euroscart/rca), alte mufe(ai 2 scarturi in spate la stb), si in ultima instanta alt TV. Asta te va ajuta sa identifici daca problema e din STB sau de altundeva. Daca e din stb trimiti un mail la suport@dolce.ro, explici detaliat ce ai incercat ca sa remediezi si cum ai concluzionat tu ca e STBul de vina. Si trimit echipa sa ti-l schimbe.
QUOTE(wicked100 @ Feb 2 2007, 17:16)

Am un televizor relativ nou (1,5 ani) - Samsung si Dolce imi baga un brum puternic pe sunet, mai ales pe imaginile cu luminozitate ridicata - in special cand deschid EPG-ul. Am schimbat cablul, am incercat si cu RCA, iar pe RF se pierde mult din calitate. Pe canalele care emit stereo (cel putin asa cred eu ca le aud - sunete diferite pe fiecare canal audio) acest brum dispare sau scade foarte mult. Stie cineva despre ce este vorba? E de la TV sau de la STB? Se poate face ceva?
oldcalin
2nd February 2007, 18:18
QUOTE(RaymondDenis @ Feb 2 2007, 17:36)

Eu cred ca am calculat bine...uite calculeaza si tu...mi se bare bizar asa mare reducere din partea RTC-ului
Abonamente: 26.01.2007 - 25.02.2007
Linie telefonica principala 26.19
Optiuni 9.40
Alte pachete de servicii 13.09
Pachete de servicii/Acces Internet 115.23
Consum: 26.12.2006 - 25.01.2007
Convorbiri intrajudetene (locale) 6.19
Convorbiri incluse in abonament -2.60
Convorbiri internationale 136.92
Convorbiri retele mobile 54.39
Convorbiri cu taxare speciala 0.00
Alte tipuri de convorbiri 0.00
Conectari / Lucrari 0.00
Reduceri -52.82
Reglari sume 247.54
Factura mea nu prea arata deloc asa, depinde de ce pachete sunt activate, depinde de fractiunea de luna incompleta.... nu stiu, nu imi dau seama cum e....
bearing
2nd February 2007, 22:03

Tu lucrezi la concurentza, se vede. Termina cu intoxicarile. Dolce merita, iti spune un utilizator care nu va renunta in 2 ani nici peste 7 .
bearing
2nd February 2007, 22:14
QUOTE(frek menta @ Feb 2 2007, 14:45)

Saga mea cu dolce a inceput din 15 ianuarie, cand am facut cererea online; de atunci am sunat de vreo 3 ori la DOLCE si mi-au zis ca e pe vine; abureala clasica...
De vreo 2 zile am inceput un "razboi" prin e-mail cu ei; si uite ce a rezultat:
Re: Instalare Dolce (#1742)
suport to me
Feb 1 (1 day ago)
Buna ziua, ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente provocate de intarzierea instalarii antenei Dolce,intarziere cauzata de cererea foarte mare de servicii Dolce. In cel mai scurt timp posibil se va deplasa la domiciliul dumneavoastra o echipa de instalare Romtelecom pentru a monta echipamentul,in acest sens fiind postata reclamatia cu nr.954388. Cu stima, Ion Theodor.
me to suport
Feb 1 (1 day ago)
Imi pare rau sa va spun ca acest "in cel mai scurt timp posibil" nu ma satisface catusi de putin; daca va concediati toate echipele de instalatori astazi, acest timp scurt poate insemna si 3 luni pana va angajati alte echipe, le faceti training etc. Deci acest timp scurt este 100% subiectiv din punctul de vedere al RTC. Va rog sa imi comunicati o data cat mai reala, apropiata de data de azi, +/- 2 zile.
Multumesc.
suport to me
Feb 1 (1 day ago)
Buna ziua,
in cazul dumneavoastra cel mai scurt timp posibil inseamna cateva zile.Va asiguram ca se face tot posibilul pentru a se asigura respectarea termenelor de instalare pentru toti clientii Romtelecom si ne cerem scuze pentru eventualele intarzieri.
Cu stima,
IOn Theodor
me to suport
Feb 1 (15 hours ago)
Eu sunt sigur ca daca luati legatura cu Clujul puteti afla exact ce inseamna cateva zile. Sunt de asemenea sigur ca apeland la Boom, Max, Digi sau Focus (mai ales asta, deoarece sunt client UPC actualmente) ei o sa imi poata da o zi exacta de instalare. E vorba de nishte bani destui pentru Dolce/RTC de la un contract ca al meu, pe cel putin 2 ani (sper sa apuc cei 2 ani ca si client Dolce, insa inceputul nu mi se pare promitator :-\ )
Ce ziceti? Rabdarea mi-a cam ajuns la limita.
suport to me
11:41 am (2½ hours ago)
Buna ziua.
Am vorbit cu domnul care se ocupa de programarea echipelor din zona dumneavoastra si mi s-a spus ca veti fi contactat cam peste o saptamana.
Cu respect, Ionut Vlad.
me to suport
11:53 am (2½ hours ago)
"Cam" peste o saptamana? Cateva zile?...Hmm... Incertitudinea asta ne omoara. Stiti reclama aia de la Zapp, cand vine sa ii instaleze lui Costel telefon, si nevasta-sa se duce la tabloul lui si ii zice "Costele, uite ca au venit sa iti instaleze telefonul!" (in fundal erau unii in uniforme albastre...oare de cine era vorba?). Sper sa nu ajung fiu doar in ipostaza de tablou cand vine Dolce la mine...
suport to me
1:15 pm (1 hour ago)
Buna ziua.
Programarile sunt un proces dinamic..echipele care fac instalari trebuie sa rezolve si eventualele deranjamente din zonele respective, deci timpul lor trebuie sa se imparta intre aceste doua activitati. In cazul neplacut in care apar mai multe deranjamente, instalarile pot fi amanate si asa mai departe. Deci nu pot fi date termene exacte, batute in cuie. Cererea dumneavoastra este facuta in data de 15 ianuarie iar noi ne luam obligatia sa facem instalarea in maxim o luna. Deci, pana in momentul de fata nu ne-am incalcat cuvantul dat.
me to suport
1:26 pm (1 hour ago)
Nu va luati nici o obligatie, deoarece nu s-a semnat nici un contract intre parti. Aici totul tine de respectul fata de client. Inteleg ca sunt echipe care trebuie sa rezolve si deranjamente, dar dupa parerea mea ar trebui sa existe echipe dedicate instalarilor (de aia faceti contracte si cu companii de instalare).
Parerea mea; si credeti-ma ca nu este numai a mea; daca ati citi forumuri destinate subiectului probabil ca ati stii realitatea din tara. Sau ati recunoaste-o in mod public si ati incerca sa reparati imaginea Dolce din aceasta perspectiva.
Numai bine.
Eu am rabdat si pana intr-un final a venit si instalarea Dolce . Intre timp am facut ce ai spus tu , adica am telefonat la Focus si i-am cerut termende instalare fix: nu mi s-a dat . La digi aceeasi poveste. Concluzia la care am ajuns: rabdarea este o virtute.
Bowser
2nd February 2007, 22:16
Din pura curiozitate, bearing, de ce crezi ca nu vei renunta nici peste 7 ani? Ce te-a impresionat atat de tare?
Opel Astra 5 usi 1.4 (90CP) de la 10.500 EURO cu TVA inclus
Dotarile:
- Aer conditionat
- Radio CD cu 6 difuzoare
- 4 airbag-uri
- ABS
- Servodirectie
- Oglinzi exterioare reglabile electric cu incalzire
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.