Poate ne dai si noua un link de unde putem sa le comandam, sa ne imbogatim si noi (sau pastrezi secretul afacerii doar pentru tine ?!?). Cred ca ai da dovada de ceva mai multa normalitate daca ai invata si tu ca, pentru a pune accentul pe ceva nu trebuie sa pui efect bold la toate cuvintele
P.S. Chestia cu chinezariile e cam expirata, nu stiu daca ai avut curiozitatea sa aflii, dar o buna parte din produsele electronice sunt produse in Asia, si mai ales China... Si... by the way, vino si tu cu informatii noi, cred ca ne-ai umplut destul capul cu toate minusurile acestor tipuri de receptoare in paginile anterioare si cum vezi o parere buna (sau o intamplare nostima) sari in sus...

P.S. Chestia cu chinezariile e cam expirata, nu stiu daca ai avut curiozitatea sa aflii, dar o buna parte din produsele electronice sunt produse in Asia, si mai ales China... Si... by the way, vino si tu cu informatii noi, cred ca ne-ai umplut destul capul cu toate minusurile acestor tipuri de receptoare in paginile anterioare si cum vezi o parere buna (sau o intamplare nostima) sari in sus...
- Ca sa poti cumpara la preturi mici, trebuie sa cumperi MINIM 10.000 de bucati...NU e cazul tau...
- Daca te deranjeaza "efectul bold" - nu-l lua in seama...
- Cand am spus "chinezarii" chiar trebuia sa pun ghilimele, in sensul ca este o marfa ieftina si slaba...
- Daca vreti sa vedeti un receiver bun, incercati sa va jucati cu un Kaon de la UPC-Focus, cu un Humax de la Digi sau cu un Echolite care merge cu o cartele MAX... Asa o sa vedeti diferenta dintre un receiver care-ti pune canalele tv din 100 in 100 si un receiver in care poti aranja lista de programe cum doresti, ba mai mult, in functie de cine telecomanda, poate avea anumite canale favorite(nevasta are la inceputul listei de favorite canalele tv cu telenovele, copilul are la inceputul listei favorite canalele cu desene animate iar sotul are canalele de sport)!! Asta inseamna un receptor normal...si nu numai...