kingblana
23rd January 2007, 00:02
Omul ala nu stie ce vorbeste ..... Ce rost are sa tii o echipa pentru 3 instalari pe luna
E total paralel cu subiectul si nici nu pare convins ca Dolce se transmite prin satelit nu prin firele lor de cupru
MuSiCmiX
23rd January 2007, 00:16
QUOTE(kingblana @ Jan 23 2007, 00:02)

Omul ala nu stie ce vorbeste ..... Ce rost are sa tii o echipa pentru 3 instalari pe luna

E total paralel cu subiectul si nici nu pare convins ca Dolce se transmite prin satelit nu prin firele lor de cupru

Probabil a incurcat proiectul de management si a dat peste strategia de instalari a altui operator Coship
ovex
23rd January 2007, 00:21
rz
23rd January 2007, 00:42
Banuiesc ca altul ar fi fost sensul... a vrut sa zica ca, la numarul respectiv de echipe, chiar si cu 3 instalari de caciula/lunar se va ajunge din urma concurenta
@ovex,
Sunt curios daca vor prinde cablari de Hoteluri si Pensiuni, cum au fost la alt operator, si mai ales ce abonament special vor oferi pentru acestia, avand in vedere ca la Boom s-a optat pentru abonamentul de 2.9 euro/lunar, in aceste cazuri.
dragosbm
23rd January 2007, 02:47
Cred că vroia să zică defapt 3 instalări pe zi, dar Larisa dacă se lasă vrăjită de personajul masculin că relația lor de rudenie nu trebuie să le stea în calea fericirii... va fi în curând "embarasada"
RaymondDenis
23rd January 2007, 03:14
QUOTE(dragosbm @ Jan 21 2007, 18:17)

Și pentru a reveni la Dolce : mi se întâmplă câteodată să cadă complet semnalul de sunet pentru aprox 3 secunde și dup-aia revine, indiferent de canal. Se mai întâmplă asta la altcineva ?
Cam aceeasi problema si la mine..initial credeam ca e de la programul tv...dar am vazut ca si pe celelalte programe la fel....oricum nu e prea mare deranjul...fata de clablisti...la care vezi programele cu purici si iti pica sunetul cu orele...si daca bate vantu sau ploua mai tare vezi numai 'no signal' pe tv...
gepeto
23rd January 2007, 10:30
E de ras...sau de plans...Adevarul e ca, Dolce cu ai sai sarmari transformati in instalatori DTH, reuseste sa ia fata tuturor, inclusiv lui Digi...
Boom e la pamant, Max-liniste, UPC-FocusSat...anul asta "PAS" iar Digi, noi contramasuri, din pacate doar la nivel de zvon...
Dupa cum am mai spus, anul 2007 va cerne...
bardezi
23rd January 2007, 13:05
QUOTE(gepeto @ Jan 23 2007, 21:30)

E de ras...sau de plans...Adevarul e ca, Dolce cu ai sai sarmari transformati in instalatori DTH, reuseste sa ia fata tuturor, inclusiv lui Digi...
Boom e la pamant, Max-liniste, UPC-FocusSat...anul asta "PAS" iar Digi, noi contramasuri, din pacate doar la nivel de zvon...
"Dolce si scurta!"
Nu cred ca se cistiga nemaipomenit din afacerea DTH, este o chestiune de zbatere pentru a-si fideliza actualii Clienti.
Zvonurile zic ca deja s-a batut palma intre OTE si Austria Telekom si gata, Deutsche Telekom are transport pan-balcanic...de la Athen la Wien.
De aia si-a luat Hubley calu si-a plecat -- pentru cunoscatori!
Nu cred ca vor mai fi multa zbatere cu eticheta Dolce!
RDS/RCS se orienteaza catre 3G si se simte bine cu ce are ca si pozitie in DTH-ul romanesc si cel est-european.
Hai sa vedem ce este la Boom, acolo este biznisul principal si nu se simte bine.
gepeto
23rd January 2007, 14:08
QUOTE(bardezi @ Jan 23 2007, 13:05)

"Dolce si scurta!"
Nu cred ca se cistiga nemaipomenit din afacerea DTH, este o chestiune de zbatere pentru a-si fideliza actualii Clienti.
Zvonurile zic ca deja s-a batut palma intre OTE si Austria Telekom si gata, Deutsche Telekom are transport pan-balcanic...de la Athen la Wien.
De aia si-a luat Hubley calu si-a plecat -- pentru cunoscatori!
Nu cred ca vor mai fi multa zbatere cu eticheta Dolce!
RDS/RCS se orienteaza catre 3G si se simte bine cu ce are ca si pozitie in DTH-ul romanesc si cel est-european.
Hai sa vedem ce este la Boom, acolo este biznisul principal si nu se simte bine.
Noul director al Romtelecom este tot grec si e fostul director OTE Grecia pe divizia INTERNET. Poate vrea sa faca treaba buna pe partea digitala...ramane de vazut...
dragosbm
23rd January 2007, 15:21
Din păcate nu pot să nu îmi exprim dezgustul inclusiv pe acest topic (am postat acest mesaj și pe topicul despre un alt serviciu Romtelecom al cărui client sunt)...
Revenirea unei conduceri 100% grecești la cârma Romtelecom este sinonimă cu încetinirea sau chiar stoparea investițiilor în Romtelecom. Cum a văzut grecul că nu mai scoate profitul hop-țop a pus iară o marionetă la post de conducere. Normal că nu le mai intră tot atâția bani în buzunarele lor de lacomi, dacă anul 2006 a fost anul cu investiții și dezvoltări fără precedent pentru Romtelecom. Dar acum imaginea e clară. Vor avea din nou profituri record pentru că nu se va mai investi, prețurile nu vor scădea, ci vor crește poate, sporiri de viteză de conexiune la internet : exclus și angajări pentru echipe de instalare sau intervenție se vor face cu țârâita. Adio visul frumos al unor servicii internet promițătoare de la Romtelecom !
Asta e părerea mea în legătură cu numirea unui grec la conducerea Romtelecom.
RaymondDenis
23rd January 2007, 15:27
QUOTE(gepeto @ Jan 23 2007, 10:30)

La mine in oras e invadat de antenete...majoritatea momentan sunt digi..dar de la lansare incepe sa ajunga din urma dolce ...
Cu doua televizoare conectate la o singura antena cu asta au intrat si acaparat piata cei de la RTC..cam majoritatea au in casa cel putin 2 televizoare..
gepeto
23rd January 2007, 15:54
QUOTE(RaymondDenis @ Jan 23 2007, 15:27)

La mine in oras e invadat de antenete...majoritatea momentan sunt digi..dar de la lansare incepe sa ajunga din urma dolce ...
Cu doua televizoare conectate la o singura antena cu asta au intrat si acaparat piata cei de la RTC..cam majoritatea au in casa cel putin 2 televizoare..
Treaba nu sta chiar asa:
- Boomtv ofera 2 sau 3 receptoare pe un abonament
- MAXTv permite, cu ajutorul receptoarelor Echo... sa mearga cu o cartela mai multe receptoare...4-5....
- Digi vor oferi si ei 2 receptoare pe un abo...
Asa ca, in afara de UPC, restul deja ofera posibilitatea de a vedea pe mai multe tv-uri cu un singur abo...
richelieu
23rd January 2007, 16:42
Ma bucura faptul ca Dolce mai da o palma peste ochi marilor operatori... Dar sincer as fi preferat s-o faca altii si nu Romtelecom. Mai mult decat RCS si UPC, nu pot sa "urasc" pe cineva mai mult decat Romtelecom.
Oricum, nu cred ca operatorii mari vor sta cu mainile in san. Se poate da si pe cablu un serviciu, chiar mai bun decat ce ofera Dolce acum. Eu operez de vreo 4 ani in CATV si....n-am pierdut decat un abonat de cand au inceput sa se lanseze DTH-urile. Le dau si calitate si preturi mici si grila buna. Deci...se poate. Si nu cred, repet, ca RCS &UPC vor sta sa se uite cum pierd abonati.
Tuvene
23rd January 2007, 17:42
Alexxfl
23rd January 2007, 20:00
QUOTE(dragosbm @ Jan 23 2007, 15:21)

Din păcate nu pot să nu îmi exprim dezgustul inclusiv pe acest topic (am postat acest mesaj și pe topicul despre un alt serviciu Romtelecom al cărui client sunt)...
Revenirea unei conduceri 100% grecești la cârma Romtelecom este sinonimă cu încetinirea sau chiar stoparea investițiilor în Romtelecom. Cum a văzut grecul că nu mai scoate profitul hop-țop a pus iară o marionetă la post de conducere. Normal că nu le mai intră tot atâția bani în buzunarele lor de lacomi, dacă anul 2006 a fost anul cu investiții și dezvoltări fără precedent pentru Romtelecom. Dar acum imaginea e clară. Vor avea din nou profituri record pentru că nu se va mai investi, prețurile nu vor scădea, ci vor crește poate, sporiri de viteză de conexiune la internet : exclus și angajări pentru echipe de instalare sau intervenție se vor face cu țârâita. Adio visul frumos al unor servicii internet promițătoare de la Romtelecom !
Asta e părerea mea în legătură cu numirea unui grec la conducerea Romtelecom.
Vezi ca in grecia preturile la net cam scad. Nu cu mult, dar scad.
RaymondDenis
23rd January 2007, 20:09
QUOTE(richelieu @ Jan 23 2007, 16:42)

Ma bucura faptul ca Dolce mai da o palma peste ochi marilor operatori... Dar sincer as fi preferat s-o faca altii si nu Romtelecom. Mai mult decat RCS si UPC, nu pot sa "urasc" pe cineva mai mult decat Romtelecom.
Oricum, nu cred ca operatorii mari vor sta cu mainile in san. Se poate da si pe cablu un serviciu, chiar mai bun decat ce ofera Dolce acum. Eu operez de vreo 4 ani in CATV si....n-am pierdut decat un abonat de cand au inceput sa se lanseze DTH-urile. Le dau si calitate si preturi mici si grila buna. Deci...se poate. Si nu cred, repet, ca RCS &UPC vor sta sa se uite cum pierd abonati.
La mine in oras operatorul de cablu da si internet la 40 RON (internet + CATV) dar de toata jena..programe care se vad ca pasta...internet care merge cu 128/64 kpps care se deconecteaza cand iti este lumea mai draga...pacat ca inca nu stiu cei din oras de internetul de la RTC ca majoritatea stau mai mult pt internet ca alta alternativa mai buna nu au...eu am trecut de 1 luna la RTC si imi merge super ok...nu prea am probleme cu dolce si cu clicknet......
dragosbm
23rd January 2007, 20:16
QUOTE(Tuvene @ Jan 23 2007, 17:42)

la cat de idioti sunt cei e la UPC cred ca vor sta mult si bine (internetul de la Rometelecom imi merge inmomentul de fata cu 960kbps/160 la abonamentul de 1 Mbps pe cand la UPC la abonamentul de 45 Ron fara TVA imi mergea cu 186 maxim 200 kbps asa ca practic la aceeasi bani imi merge muuult mai bine) cat despre calitatea servicii lor CA-TV jalnic 41 de pg din care de fapt functioneaza bine vreo 39 pg 31 Ron iar grila lasa de dorit pe cand la Dolce pentru 31 Ron ( 9 E) pot vedea mai multe pg pe cand la ei nimik -apropo la mine ca sa pot vedea pachetele de pg suplimentare la UPC pe mai multe TV tre sa platesc in plus deoarece decodarea pg se face cu ajutorul unui STB (fiecare TV cu STB-ul lui) deci nu este deloc avantajos - din pacate inca sunt clientul lor pentru inca 1 luna (anul trecut am achitat in avans pt 1 an
Eu cred ca dolce cel putin in Focsani va face ravagii in randul UPC care este singura companie de cablu - in fiecare zi cate se deconecteaza cate 20-30 de persoane , iar acum pentru asta sunt zvonuri ca se va cere o taxa de deconectare

pentru asta
Inca o luna si termin cu ei

DOLCE pazea ca vin

Sper totuși că ți-ai făcut din timp cerere pentru Dolce... Durează și peste o lună până îți instalează ...
cmd
23rd January 2007, 20:36
Intrebare tehnica: daca am deja o antena parabolica si lnb voi putea sa vad dolce daca achizitionez doar receiverul si cartela? Pe site zice ca nu. La digi care e aceeasi chestie zice ca se poate. Suspectez ca si la dolce. Pareri?
mtest
23rd January 2007, 20:54
QUOTE(cmd @ Jan 23 2007, 20:36)

Intrebare tehnica: daca am deja o antena parabolica si lnb voi putea sa vad dolce daca achizitionez doar receiverul si cartela? Pe site zice ca nu. La digi care e aceeasi chestie zice ca se poate. Suspectez ca si la dolce. Pareri?
Tehnic se poate sigur.
Practic, o sa-ti dea drumul la instalatie doar dupa ce aterizeaza instalatorul la locatie; iar ala o sa vrea sa instaleze el antena lui.
alexf10
23rd January 2007, 22:18
frantic
23rd January 2007, 22:53
Hehe 
Eu am cererea facuta in 6 decembrie si inca n-am vazut picior de instalator Dolce pe la mine pe-acasa.
Tuvene
23rd January 2007, 23:03
QUOTE(dragosbm @ Jan 23 2007, 20:16)

Sper totuși că ți-ai făcut din timp cerere pentru Dolce... Durează și peste o lună până îți instalează ...
am vorbit deaja cu tipa de la dolce si am facut cerere de 1 saptamana , si am fost sunat de una(ciudat) ca sa confirm cererea care a zis ca sunt pe lista dea steptare si ca in data 25 februarie vin baietii si imi monteaza sper totusi ca 25 februarie sa nu se transforme in 25 martie
danchitu866
23rd January 2007, 23:32
Daca tipa de la 08008DOLCE imi spune de o saptamana ca am fost transferat echipei tehnice ce inseamna? Cam cat mai dureaza?
frek menta
24th January 2007, 00:53
Intamplarea mea cu 930 de azi e beton: am facut cerere la dolce pe site acum vreo 8 zile; am mai sunat o data acum vreo 5-6 zile sa vad daca s-a inregistrat cererea; era inregistrata; azi sun iar, ca sa nu uite de mine, ca deh, asa se cuvine cu RTCul; si surpriza, imi zice tanti ca deoarece am facut cererea pe 15 dec 2006 (sic!), sunt pe lista de clienti cu prioritate si ca pana la sfarsitul lunii vine echipa sa imi instaleze; ce s-o fin intamplat? A gresit programul cand m-a introdus din siteul dolce in DBul lor, sau operatoarea care a introdus datele, sau mi-au dat bonus ca am fix + clicknet 1.5 extra de la ei?
dorin_2k
24th January 2007, 11:45
QUOTE(frek menta @ Jan 24 2007, 00:53)

Intamplarea mea cu 930 de azi e beton: am facut cerere la dolce pe site acum vreo 8 zile; am mai sunat o data acum vreo 5-6 zile sa vad daca s-a inregistrat cererea; era inregistrata; azi sun iar, ca sa nu uite de mine, ca deh, asa se cuvine cu RTCul; si surpriza, imi zice tanti ca deoarece am facut cererea pe 15 dec 2006 (sic!), sunt pe lista de clienti cu prioritate si ca pana la sfarsitul lunii vine echipa sa imi instaleze; ce s-o fin intamplat? A gresit programul cand m-a introdus din siteul dolce in DBul lor, sau operatoarea care a introdus datele, sau mi-au dat bonus ca am fix + clicknet 1.5 extra de la ei?
Cred ca nici nu s-a uitat in calculator sa vada care e situatia. A zis-o asa ca sa scape repede de tine.
6 saptamani am asteptat pana mi-a pus toata instalatia in functiune dupa 2 plangeri si zeci de telefoane date si asta dupa ce am facut cerere din a doua zi de la lansare (30 nov 2006)
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.