Acum cateva secunde am scris pe forumul ADSL in care spuneam sa fim putin mai intelegatori.
Cu spaga insa nu sunt de acord. Daca sti de asa ceva, poti face sesizare la RTC. Toti angajatii sunt "monitorizati". Incepi prin e-mailuri catre Directia Judeteana ...., apoi la Bucuresti la centru ... si oriunde mai poti in cadrul RTC. Sunt sigur ca se vor face verificari in sensul acesta. NU LASA O ASA PROBLEMA NEADUSA LA CUNOSTINTA RTC-ului. La foruri competente....greu, pt ca nu ai dovezi si alte acte doveditoare.
Cu spaga insa nu sunt de acord. Daca sti de asa ceva, poti face sesizare la RTC. Toti angajatii sunt "monitorizati". Incepi prin e-mailuri catre Directia Judeteana ...., apoi la Bucuresti la centru ... si oriunde mai poti in cadrul RTC. Sunt sigur ca se vor face verificari in sensul acesta. NU LASA O ASA PROBLEMA NEADUSA LA CUNOSTINTA RTC-ului. La foruri competente....greu, pt ca nu ai dovezi si alte acte doveditoare.
Ai perfecta dreptate cand spui ca ar trebuii sa raportez RomTelecomului dar asta ar insemna sa fac rau fratelui prietenului meu care lucreaza la Dolce si i-a bagat inaintea mea (el a avut cerere din 7 ianuarie iar eu din 12 decembrie).
Tot ce pot sa fac e o sesizare ca mi-au schimbat in baza de date cererea pe care am avut-o la ei (din 12 decembrie acum apare la ei ca am facut-o in 30 decembrie)desi nu stiu daca o sa pot sa dovedesc ca am avut cererea facuta mai devreme(m-am tot contrazis cu operatoarea de la Dolce vre-o 5 minute ca am facut cererea din 12 decembrie si ea tot imi spunea ca in baza de date apare ca e din 30 decembrie si nu are ce sa-mi faca).
Acum ma resemnez si mai astept pana pe 30 ianuarie, poate intr-un tarziu o sa apara cineva si pe la mine...