Leustean
2nd November 2006, 09:52
mda, cred c-ar fi mai fair. si sincer, cred ca ultimul lucru care ma intereseaza la serviciul asta e ca se cheama otesat sau tango sau essenza.
hanssick
2nd November 2006, 16:42
De cand sunt la RTC nu am avut probleme,acum net de la ei... si merge frumos!La dth cu vor fi...
rvic77
3rd November 2006, 13:40
QUOTE(hanssick @ Nov 2 2006, 16:42)

De cand sunt la RTC nu am avut probleme,acum net de la ei... si merge frumos!La dth cu vor fi...

Idem si la mine ! Am inteles (surse RTC) ca serviciul TV va fi disponibil de la 1 ianuarie.
24/7
3rd November 2006, 14:22
QUOTE(Leustean @ Nov 2 2006, 10:52)

mda, cred c-ar fi mai fair. si sincer, cred ca ultimul lucru care ma intereseaza la serviciul asta e ca se cheama otesat sau tango sau essenza.
Da, ma, ca bine zici. Poate n-o sa se cheme asa si inducem oamenii in eroare cu numele asta gay in topic. Dom` moderator, si eu votez sa se cheme topicu doar DTH-ul Romtelecom.
salento
3rd November 2006, 14:36
QUOTE(24/7 @ Nov 3 2006, 14:22)

Da, ma, ca bine zici. Poate n-o sa se cheme asa si inducem oamenii in eroare cu numele asta gay in topic. Dom` moderator, si eu votez sa se cheme topicu doar DTH-ul Romtelecom.
De ce nu i-ar zice:"Romtelecom strikes back"
Surse din RTLC afirma ca vor lansa un serviciu de mass market cu "mocangeala la greu" astfel incat ofensiva RCS/RDS in segmentul telefonie fixa sa fie stopat.Testele incep acum in noiembrie.
Faptul ca, COSMOTE a pierdut licenta 3 G doare rau, dar cei care au castigat-o cu promisiuni mincinoase, imposibil de acceptat de ICGTI,fara sforile trase din sfera politica(a se vedea persoana care se ocupa de telecom la Romanica) vor avea probleme mari daca nu vand intr-un an de zile.Adica exact termenul la care s-au angajat ca acopera cu 3 G (Atentie, Orange s-a angajat la 10 orase in primul an cand a primit licenta) 90% din teritoriu.
Pana una alta e foarte bine ca vom avea 5 variante din care sa o alegem pe cea care ni se potriveste cel mai bine. 
Si inca ceva.SINGURUL motiv viabil pentru care cineva ar putea sa sustina ca-l determina sa renunte la telefonia fixa oferita de RTLC este nevoia de mobilitate.Restul sunt vrajeli si abureli.In telefonie fixa, cel putin la nivel calitativ,RTLC este peste ceilalti care nu fac nimic altceva decat sa ofere gratuit sau la preturi de dumping servicii pe care le poti utiliza DOAR daca esti deosebit de norocos.
kingblana
3rd November 2006, 15:13
Haide la mine si fa o comparatie intre megacalitatea Romtelecom , cu centrala de pe vremea Inchizitiei si cabluri asemenea , vis-a-vis de telefonia de la Asstral de exemplu , care este NET superioara .
salento
3rd November 2006, 15:54
QUOTE(kingblana @ Nov 3 2006, 15:13)

cu centrala de pe vremea Inchizitiei si cabluri asemenea ,
Te referi cumva la centralele din Gubaucea?Las sa mearga astralu acolo cu supercalitatea lor.
Dar de faptul ca nu poti apela de pe mobil numere de RDS sau Astral decat daca esti norocos ce zici.
Mie mi se intampla foarte des ca umblu prin tara si mi se intampla sa fiu nevoit sa apelez pe astfel de numere.Din jud. Tulcea nu am reusit de 2 luni sa-mi sun cunostiintele care au telefoane RDS.De la Bacau idem.Am cunostiinte care regreta si acum ca au renuntat pt ca problema care si-o poun acum nu este pretul ci accesibilitatea in/out.
Serviciile pe care le sustii tu mai au MULT de lucrat la nivel de interconectivitate.Faptul ca si-au luat echipamente second hand dezafectate de pe cine stie unde, frumos ambalate sa dea bine la receptie nu facut decat sa umple niste buzunare de smecheri, dar nu-i pozitioneaza nici pe departe inaintea RTLC.
RTLC are suficienti bani ca sa ingroape un operator rival care pe bani imprumutati a cumparat clienti de la care cel putin 1 an nu vede 1 leu. Si stii bine la cine ma refer
megafanro
3rd November 2006, 17:46
QUOTE(hanssick @ Nov 2 2006, 16:42)

Și eu sunt mulțumit de RTC.
kingblana
3rd November 2006, 17:54
Era la stadiul de banc faptul ca Dolce TV fuzioneaza cu viitorul pachet al Ministerului Turismului , Gabana TV , si va rezulta Dolce&Gabana TV 
©sate
Master-Vyk
7th November 2006, 22:49
QUOTE(megafanro @ Nov 3 2006, 17:46)

Și eu sunt mulțumit de RTC.

Sorry o sa fiu un pic Offtopic .
Sunt curios la ce se refera multumirea lui referitoare la Romtelecom ?? Poate ne explici si noua milioaneleor de romani deconectati de la RTC ca nu vedem fericirea sau multumirea cum vrei tu sa-i spui vizavi de RTC .
Poti fi multumit cand platesti un abonament degeaba la un tel. fix (nici macar nu e mobil) si nu vorbesti de nici macar un sfant(shfantz) , da' platesti cu varf si indesat pt. un telefon pe care se pune prafu' .
Hello suntem in 2006 e mult mai util mobilul si mult mai ieftin , asa ca parerea mea si tuturor "debransati" de la RTC e ca "RTC it sucks !" (no offence) dar suntem prea saraci ca sa mai fim si furati .
Sorry 4 U & 4 your money !
mobile_tech
8th November 2006, 15:28
QUOTE(Master-Vyk @ Nov 7 2006, 22:49)

Sorry o sa fiu un pic Offtopic .
Sunt curios la ce se refera multumirea lui referitoare la Romtelecom ?? Poate ne explici si noua milioaneleor de romani deconectati de la RTC ca nu vedem fericirea sau multumirea cum vrei tu sa-i spui vizavi de RTC .
Poti fi multumit cand platesti un abonament degeaba la un tel. fix (nici macar nu e mobil) si nu vorbesti de nici macar un sfant(shfantz) , da' platesti cu varf si indesat pt. un telefon pe care se pune prafu' .
Hello suntem in 2006 e mult mai util mobilul si mult mai ieftin , asa ca parerea mea si tuturor "debransati" de la RTC e ca "RTC it sucks !" (no offence) dar suntem prea saraci ca sa mai fim si furati .
Sorry 4 U & 4 your money !
Nu mai suntem chiar asa de saraci. Venitul mediu oficial e de 200 de euro, dar daca adaugi economia neagra sare de 400. Si daca vrei ceva de incredere tre sa platesti. Asa se joaca in capitalism. Daca nu, iti asumi riscul sa-ti cada telefonul cand ti-e lumea mai draga, cum patesc multi dintre cei pe care ii cunosc si care au tel rds sau astral. Cand calitatea si stabilitatea or sa fie comparabile, atunci si pretul o sa se echilibreze. Treaba cu furatul nu mai e de actualitate. Nu cred ca si-ar permite un proces in urma caruia sa plateasca milioane de $ catre pagubiti, si care i-ar infunda definitiv.
salento
8th November 2006, 18:43
QUOTE(mobile_tech @ Nov 8 2006, 15:28)

Nu mai suntem chiar asa de saraci. Venitul mediu oficial e de 200 de euro, dar daca adaugi economia neagra sare de 400. Si daca vrei ceva de incredere tre sa platesti. Asa se joaca in capitalism. Daca nu, iti asumi riscul sa-ti cada telefonul cand ti-e lumea mai draga, cum patesc multi dintre cei pe care ii cunosc si care au tel rds sau astral. Cand calitatea si stabilitatea or sa fie comparabile, atunci si pretul o sa se echilibreze. Treaba cu furatul nu mai e de actualitate. Nu cred ca si-ar permite un proces in urma caruia sa plateasca milioane de $ catre pagubiti, si care i-ar infunda definitiv.
Excelent ai punctat!
Ca orice serviciu moca si accesibilitate limitata, in afara de faptul ca-i prost si nu te poti baza pe el, nu face decat sa seteze asteptarile viitoare ale clientilor si mai jos. Urmeaza evident tot moca dar pentru un serviciu inexistent.
Master-Vyk
8th November 2006, 22:42
QUOTE(mobile_tech @ Nov 8 2006, 15:28)

Furtul la care faceam referire este un asa zis "furt" (a se vedea ghilimelele) ,pentru ca parerea mea este ca cam asa ar trebui sa se numesca atunci cand platesti un serviciu de care nici nu beneficiezi , cati dintre noi nu au platit asa zisele aboamente RTC fara minute incluse ,adica nu vorbesti dar platesti , vorba lui Nae Lazarescu "ai , n-ai dai " . In conditiile de fata ar cam trebui a plateasca RTC clientii sa le tina posturile telefonice deschise (adica abonamentele la care faceam referire). Singurul motiv pentru care RTC-ul inca exista este datorita pensionarillor care sunt inca reticenti , conservatori si neincrezatori in capocitatea dea a se adapta telefoniei mobile . Asa ca incearca data viitoare sa intelegi mesajul corect !!!
LR
8th November 2006, 22:48
Venitul mediu oficial e de 200 de euro
VISE oficiale !
zaboss
8th November 2006, 23:36
QUOTE(Master-Vyk @ Nov 8 2006, 23:42)

Furtul la care faceam referire este un asa zis "furt" (a se vedea ghilimelele) ,pentru ca parerea mea este ca cam asa ar trebui sa se numesca atunci cand platesti un serviciu de care nici nu beneficiezi , cati dintre noi nu au platit asa zisele aboamente RTC fara minute incluse ,adica nu vorbesti dar platesti , vorba lui Nae Lazarescu "ai , n-ai dai " . In conditiile de fata ar cam trebui a plateasca RTC clientii sa le tina posturile telefonice deschise (adica abonamentele la care faceam referire). Singurul motiv pentru care RTC-ul inca exista este datorita pensionarillor care sunt inca reticenti , conservatori si neincrezatori in capocitatea dea a se adapta telefoniei mobile . Asa ca incearca data viitoare sa intelegi mesajul corect !!!
dar la mobili nu plătești un abonament fix care nu include nimic?
zaze
8th November 2006, 23:59
La mobili in 7$ ai inclus destul de mult. La Romtelecom 8EURO ii platesti aiurea...Ce te faci daca vrei si un amarat de Caller ID? Platesti din nou... (probabil ca multe servicii la Romtelecom functioneaza pe gaze, si cum am vazut zilele astea cat de scumpe sunt gazele, e clar de ce e si Romtelecom scump
)
zaboss
9th November 2006, 08:12
QUOTE(zaze @ Nov 9 2006, 00:59)

La mobili in 7$ ai inclus destul de mult. La Romtelecom 8EURO ii platesti aiurea...Ce te faci daca vrei si un amarat de Caller ID? Platesti din nou... (probabil ca multe servicii la Romtelecom functioneaza pe gaze, si cum am vazut zilele astea cat de scumpe sunt gazele, e clar de ce e si Romtelecom scump

)
Ce ai tu inclus în abonamentul de 4$ de la Vodafone și Orange?
Cât despre diferența dintre abonamentul de bază fără nimic inclus la RTC și la mobili, de ce nu comparați și costul unei convorbiri. La RTC ai 2,7 eurocenți în rețea, 5 cenți interjudețean și 13,5 către mobili. La mobili ai 9,8 în rețea și 15,3 în afara rețelei. Așa că, până la urmă plătești tot cam atât, doar că sunt altfel "partiționate". Dar, mă rog, la țară încă mai este la modă să înjuri Romtelecom. Pe la oraș, lumea s-a lămurit ce e cu alternativii și că serviciile ieftine au explicație.
Anyway, aici nu se discuta despre viitoarea televiziune? A mai auzit cineva ceva?
24/7
9th November 2006, 13:18
QUOTE(zaboss @ Nov 9 2006, 08:12)

Anyway, aici nu se discuta despre viitoarea televiziune? A mai auzit cineva ceva?
Ce mai e de zis? s-au facut tot felu' de presupuneri, nu poti face presupuneri la nesfarsit. Topicul e cam expirat...cel putin pana la lansarea oficiala.
kingblana
10th November 2006, 00:42
rz
12th November 2006, 12:27
Cica ar fi aparut primele teste Dolce TV... pe 12.688 V, 30000, 7/8 HELLAS SAT 39' EST
Pe receptorul meu, apar cu ID: Service 101, 102, 103, 106 si sunt codate
rz
12th November 2006, 13:16
Ei sunt... Dolce TV!
Pentru cateva secunde, au lasat FTA... am avut noroc sa prind exact acele momente!
Realitatea, Pro TV, Favorit si OTV au aparut, deocamdata... acum sunt din nou codate!
Prima zi (teste) de Dolce TV
icename
12th November 2006, 15:52
QUOTE(rz @ Nov 12 2006, 13:16)

Ei sunt... Dolce TV!
Prima zi (teste) de Dolce TV

Primele teste in noiembrie 2006. Oare in cate luni va fi lansarea ? Va mai aduceti aminte la restul platformelor cat a durat de la primele teste pana la lansare ?
rz
12th November 2006, 16:36
La una a durat mai putin iar la alta o vesnicie... important acum, ca news, ca platforma digitala Dolce TV face primele teste pe satelit!
La ora asta, avem FTA
MTV2
CARTOON NETWORK
BOOMERANG
PRIVATE SPICE
MTV RO
EURONEWS
RadioServ
12th November 2006, 16:48
za zicem asa numai ca titulatura de zvon... ce ati zice daca ati afla ca au semnat deja cu majoritatea televizinunilor ?(CNM, Media PRO, Sony Picture, Vantu.S.R.L. , TVR e.t.c. ......
Ce ati zice ????
rz
12th November 2006, 16:50
Se pare ca avem si prima imagine cu posibila sigla Dolce TV... care arata destul de rau
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.