oldcalin
28th December 2006, 22:40
QUOTE(Zuy @ Dec 28 2006, 22:19)

De vreo ora am observat ca in locul prog Private spice merge fara probleme MTV 2 (music television). La voi e aceasi situatie?
Nu am observat asa ceva la mine (legat de MTV2), in schimb, desi am semnal constant dupa ce mi-am reglat antena, unele trasnsmisii lasa de dorit, calitatea lasa ueori de dorit (Tv Sport si Spot Klub se vad destul de naspa fatza de ce inseamna o transmisie digitala), cred ca probelemele sunt mai mult de la ei. la mine BER: 1.0E-7 sau 2.0E-7 (calitatea undeva pe la 85 sau 90%) pe toate transponderele.
Pe site in pachetul Variety este trecut si canalul Atomic TV, care e treaba cu el?, nu apare deloc in grila...
cul971
29th December 2006, 00:42
QUOTE(jeancezar @ Dec 28 2006, 12:49)

cum fac sa vad calitatea semnalului primit?
Apasa Ok pentru a intra in meniu ->
mergi din sageata dreapta la Optiuni ->
din sageata jos mergi la Selectati-va semnalul ->
apesi pe Ok
introduci codul (implicit 0000)
Selectezi transpoderul din sageti, apoi apesi pe Ok
in stanga ai Putere semnal, in dreapta Calitate semnal.
MaxxJr
29th December 2006, 00:49
QUOTE(razvanstanescu @ Dec 28 2006, 12:33)

A incercat cineva sa puna alt receiver la lnb-ul de la dolce?
merge ok orice reciver pe antena dolce
QUOTE(oldcalin @ Dec 28 2006, 22:40)

Pe site in pachetul Variety este trecut si canalul Atomic TV, care e treaba cu el?, nu apare deloc in grila...
Atomic TV a cam disparut de tot.. o fi murit?
Alexxfl
29th December 2006, 01:29
QUOTE(oldcalin @ Dec 28 2006, 22:40)

Nu am observat asa ceva la mine (legat de MTV2), in schimb, desi am semnal constant dupa ce mi-am reglat antena, unele trasnsmisii lasa de dorit, calitatea lasa ueori de dorit (Tv Sport si Spot Klub se vad destul de naspa fatza de ce inseamna o transmisie digitala), cred ca probelemele sunt mai mult de la ei. la mine BER: 1.0E-7 sau 2.0E-7 (calitatea undeva pe la 85 sau 90%) pe toate transponderele.
Confirm si eu calitatea indoielnica de pe sport klub si tv sport si as mai adauga trace-ul si telesportul in lista de programe in care pixelii se afla la ei acasa
cu valori ber ce nu coboara sub 2.0e-7
cretacic
29th December 2006, 01:33
^^ sa inteleg ca se poate sa dispara si un pic??
la upc, fost astral sau genius, fost storm, fost ce-o mai fi fost din braila, nu a fost niciodata retransmis actualul atomic tv. cand vechiul atomic s-a renumit tv klumea
nu stiu de unde si "cat " a disparut acest canal, insa eu il prind la http://86.55.13.70/
oldcalin
29th December 2006, 07:37
QUOTE(cretacic @ Dec 29 2006, 01:33)

^^ sa inteleg ca se poate sa dispara si un pic??
la upc, fost astral sau genius, fost storm, fost ce-o mai fi fost din braila, nu a fost niciodata retransmis actualul atomic tv. cand vechiul atomic s-a renumit tv klumea
nu stiu de unde si "cat " a disparut acest canal, insa eu il prind la
http://86.55.13.70/
Pai grila de programe Variety a aparut din prima zi pe site cu KissTv si Atomic Tv, prin urmare nici o confuzie intre cele doua canale care sunt total diferite. Ma intreb cine l-a trecut acolo pe site l-a trecut numai asa ca sa iasa numarul de 45 de canale, da bine la reclama 
Uneori imaginile care se succed cu viteza pe toata suprafatza ecranului se "pixeleaza", asta fiind una dintre hibele digitalelelor, eu cred ca de la ei e problema.
Am avut, pina nu de mult, o antena de 1,2 m pe Astra si o placa DVB in calculator dar nu am vazut niciodata ca vreun canal sa se pixeleze, toate mergeau impecabil, aici la Dolce .... totusi, nu merge chiar cum ar trebuii..... nu stiu, poate calitatea semnalului meu nu e suficienta 1.0E-7 sau 2.0E-7, am inteles totusi ca aceasta calitatea e destul de buna pentru o receptie klumea....
Alexxfl
29th December 2006, 12:35
Din ce stiam eu, imaginea pixelata are mai degraba legatura cu o compresie f mare, sau cu o calitate a compresiei la valori mici in detrimentul vitezei. Dar unele programe totusi nu beneficiaza de aceste "efecte"
kng
29th December 2006, 15:06
Am Astral/UPC acasa si sunt scarbit de ei. As vrea sa renunt dar inca nu stiu ce sa fac. Am 2 televizoare acasa insa eu nu prea am timp de tv, nu prea stau pe acasa. Avand in vedere ca receiverul Dolce este cam "prostut" si nu pot receptiona posturi FTA, am o intrebare: pot utiliza un alt receiver (in loc sa il cumpar pe al doilea)? Daca ma abonez si apoi ma hotarasc sa renunt la Dolce dintr-un motiv sau altul raman cu un receptor inutil.
davinci4f
29th December 2006, 20:27
Probabil ca sa mai intrebat dar nu am putut sa gasesc; asa cred ca nu se va supara nimeni
Deci cat costa abonarea la dolce daca esti abonat romtelecom cu tot cu instalare si activare
gigifurtuna
29th December 2006, 21:29
Senzational!Dolce preia semnal de la Digitv .Este 21.27 si in loc de SportKlub Apare meniul de programe al DIGITV .Nu mai stiu ce sa cred .M-am uitat de doua ori la receptor si vad ca nu este deloc Hyundai.
dorin_2k
29th December 2006, 21:45
Pai e super in cazul asta. Avem 2 in 1.
Iata si o dovada:Click pentru a vizualiza atașamentul
Click pentru a vizualiza atașamentul
La un singur pret sunt 2 sisteme
Zuy
29th December 2006, 22:07
QUOTE(gigifurtuna @ Dec 29 2006, 21:29)

Senzational!Dolce preia semnal de la Digitv .Este 21.27 si in loc de SportKlub Apare meniul de programe al DIGITV .Nu mai stiu ce sa cred .M-am uitat de doua ori la receptor si vad ca nu este deloc Hyundai.
Esti tare frate. La mine pe sport Klub acu la 22 si 10 merge zone romantica
imi vine sa
cornel2005
29th December 2006, 22:08
22.08 la mine pe sportklub e zone romantica 
........gata asi reveni
Zuy
29th December 2006, 22:12
Astia chiar cred ca iau prog de la digi. Oare "afara ii vopsit gardul si inauntru leopardu`"
rapid77
29th December 2006, 22:16
QUOTE(Zuy @ Dec 29 2006, 22:12)

Astia chiar cred ca iau prog de la digi. Oare "afara ii vopsit gardul si inauntru leopardu`"

Am sunat la serviciul tehnick si mi-au zis ca nu este nicio problema ca "nu vad eu bine" sau ca ma uit la cablu nu la Dolce
Sa speram ca a fost numai o mica problema
Zuy
29th December 2006, 22:19
QUOTE(rapid77 @ Dec 29 2006, 22:16)

Am sunat la serviciul tehnick si mi-au zis ca nu este nicio problema ca "nu vad eu bine" sau ca ma uit la cablu nu la Dolce
Sa speram ca a fost numai o mica problema
Se pare ca nu esti singurul care nu "a vazut bine". Acu tre` sa imi scimb ochelarii.
rapid77
29th December 2006, 22:21
QUOTE(Zuy @ Dec 29 2006, 22:19)

Se pare ca nu esti singurul care nu "a vazut bine". Acu tre` sa imi scimb ochelarii.
Cu sonorul la tine cum merge?
Zuy
29th December 2006, 22:33
QUOTE(rapid77 @ Dec 29 2006, 22:21)

Cu sonorul la tine cum merge?
Limba romana , sunet ok.
rapid77
29th December 2006, 22:36
QUOTE(Zuy @ Dec 29 2006, 22:33)

Limba romana , sunet ok.
Si pe Pro Tv si pe Sport Klub?
Zuy
29th December 2006, 22:38
QUOTE(rapid77 @ Dec 29 2006, 22:36)

Si pe Pro Tv si pe Sport Klub?
Au acelasi nivel al sonorului, dar sunt sub celelate. Si asta ii cam enervant ca trebuie sa tot ajustez volumul.
rapid77
29th December 2006, 22:43
QUOTE(Zuy @ Dec 29 2006, 22:38)

Au acelasi nivel al sonorului, dar sunt sub celelate. Si asta ii cam enervant ca trebuie sa tot ajustez volumul.
Si la mine la fel,mersi
Sa speram ca o sa se regleze in curind
Northwaverider
29th December 2006, 22:51
Hi !
Vreau sa scap de Astral. Serviciul e ca pe vremea lui raposatu. Banii, banii si service, .... ciciu.
Merita Dolce ?
Sau exista alta oferta mai buna ?
Stau in Bucuresti si de la anul vreau sa scap de Astral, dar nu stiu ce merita.
Vreau sa-mi cumpar un lcd TV si nu cred ca merita sa ma uit la imaginea de 0 lei de la astral, asa ca vreau ceva digital.
oldcalin
29th December 2006, 22:57
QUOTE(dorin_2k @ Dec 29 2006, 21:45)

Pai e super in cazul asta. Avem 2 in 1.
Iata si o dovada:
Click pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentulLa un singur pret sunt 2 sisteme

Nu ai trimis poza si la RTC?
dragosbm
30th December 2006, 01:10
QUOTE(kng @ Dec 29 2006, 15:06)

Am Astral/UPC acasa si sunt scarbit de ei. As vrea sa renunt dar inca nu stiu ce sa fac. Am 2 televizoare acasa insa eu nu prea am timp de tv, nu prea stau pe acasa. Avand in vedere ca receiverul Dolce este cam "prostut" si nu pot receptiona posturi FTA, am o intrebare: pot utiliza un alt receiver (in loc sa il cumpar pe al doilea)? Daca ma abonez si apoi ma hotarasc sa renunt la Dolce dintr-un motiv sau altul raman cu un receptor inutil.
Și pe al doilea reciever ce programe FTA crezi că vei prinde ? Pe HellasSat nu mi se pare nimic interesant. Greek shit . Echipamentul primar Dolce este oferit în custodie din câte bănuiesc eu.
QUOTE(davinci4f @ Dec 29 2006, 20:27)

Probabil ca sa mai intrebat dar nu am putut sa gasesc; asa cred ca nu se va supara nimeni
Deci cat costa abonarea la dolce daca esti abonat romtelecom cu tot cu instalare si activare
16,5 Lei / Lună după primele 3 luni gratuite (dacă semnezi pe un an) sau după primele 6 luni dacă semnezi pe doi ani. Instalare GRATIS, activare GRATIS, custodie GRATIS.
Cât despre imaginile de DIGI pe care le-ați văzut... cine știe... Romtelecom/Dolce vor cumpăra DIGI de la RDS ? RDS are DIGI TV prin cablu din ce zvonuri am auzit. Sau poate lansează un serviciu IPTV prin FiberLink și nu mai are nevoie neapărat de GIGI DTH.
kingblana
30th December 2006, 01:15
Aiurea , a fost o eroare de la Dolce , SportKlub , TVSport , OTV si DDTV sunt ridicate pe satelit de catre Digi , si orice firma de cablu din tara , sau operator DTH le preia de la Digi . Nu mai aberati .....
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.