Dolce din intimplare

Acum doua zile m-au sunat de la Timisoara sa imi spuna ca vin dupa sarbatori (am depus cererea pe 4.12), dupa acel telefon le-am scris o sesizare in care le ceream ca sa nu imi instaleaza pina pe 23 sa ma stearga din baza.
Azi ai mei s-au trezit cu echipa la usa, am venit de la job acasa si ii intreb cum de au venit, din cauza sesizarii? nici pomeneala, auveau ceva deranjamente in zona si m-au inclus si pe mine cu montarea antenei, asa ca uite cum merg treburile.
Montarea max. 35 minute, activare 2 sau 3 minute, puterea semnalului -3 liniute din maxim la fel si calitate.
Plusuri:
1. Calitate imagine si sunet, super;
2. MaxPak activat asa cum l-am comandat.
Minusuri:
1. Cind am venit seara de la servici am avut o surpriza neplacuta:
Putere semnal 214, calitate BER:2.4E-4 sau 2.3E-4, nu imi dau seama cum s-a dereglat asa, nu am nimic in calea antenei.
In aceste conditii nu se mai vad 13 canale: TVR1, 2, Cultural; Cinemax 2, Axn SCI-FI, Discovery, Sience, Animal Planet, The Money Channnel, Eurosport 2, Sport Klub, Euforia, Kiss TV.
2. Telesport nu e activat;
3. Volum sunet slab;
4. Putine canale preferentiale.
Echipa destul de novice dar oamnii fac ce pot, ei venisera sa rezolve o problema de telefoane undeva si mi-au adus si mie sculele.
Probabil tot ce imi ramine e sa mai trag o sesizare ca nu e reglata bine si eventual sa incerca eu sa o reglez...