m_70xx
19th December 2006, 22:55
QUOTE(Zuy @ Dec 19 2006, 21:54)

Ieri pe la 21:30 am comandat la 930 activarea maxpack-ului. Domnisoara draguta mi-a spus ca dureza aprox o ora sa il activeze. Intrebare: Cat inseamna 1h in romtelecom time pt ca dupa ceasul meu nici acum dupa 24h nu merge?

incearca si la 08008 (DOLCE) adica 0800836523 apel gratuit
slot
19th December 2006, 22:55
Am facut cererea de pe data de 5 a lunii curente si inca nimic se pare ca sunt neseriosi aici in Neamt
m_70xx
19th December 2006, 23:04
QUOTE(geo_contact @ Dec 19 2006, 21:02)

Da la mine se intrerupe, e de la vant. Am ancorat lnb -ul si se intrerupe mai putin, dar totusi este suparator...
Putere semnal 90 %, calitate 20-40 %
Daca nu ai calitate BER 1.0E-7 (rata erorilor) pe toate cele 4 transpondere vei avea probleme cu receptia anumitor posturi, deoarece pe fiecare transponder sunt transmise anumite pachete de programe.Puterea semnalului poate sa fie intre 80% si 100%(conteaza mai putin) insa calitatea este esentiala iar valorile BER nu trebuie sa varieze. Eu cred ca mai trebuie reglata antena,
Vlade
19th December 2006, 23:49
is niste ratati , imi pare foarte rau ca m-am bazat pe ei .
eb2e2
20th December 2006, 00:21
QUOTE(slot @ Dec 19 2006, 22:55)

Am facut cererea de pe data de 5 a lunii curente si inca nimic se pare ca sunt neseriosi aici in Neamt

in toata tara sunt multe cereri ...si in unele locuri coada de astepare e de 2 saptamini
QUOTE(Vlade @ Dec 19 2006, 23:49)

is niste ratati , imi pare foarte rau ca m-am bazat pe ei .
de ce ??
oldcalin
20th December 2006, 07:44
QUOTE(eb2e2 @ Dec 20 2006, 00:21)

in toata tara sunt multe cereri ...si in unele locuri coada de astepare e de 2 saptamini
de ce ??
Ce 2 sapamini, eu am cererea de pe 4 decembrie si mi-au spus ca o sa vina la anu', eu nu sunt curios de probelemele lor interne asa cum nici ei nu ar fi curiosi daca nu as putea intr-o luna sa platesc abonamentul.
Normal ar trebuii sa iti spuna cind faci cerere ca serviciul se instaleaza intr-o luna ca sa stii daca mai il iei nu sa te tot amine de pe o saptamina pe alta de parca noi am fi ultimi lor fraieri.
add2005
20th December 2006, 09:03
Ce dobitoci is astia de la dolce.... azi am aflat ca cica or fost la mine dimineata cand nu era nimeni acasa si cum nu o fost nimeni acasa m-o amanat pe dupa rev....
Nici macar nu m-or sunat... am si tel fix cu identificare apelant si cu apeluri nepreluate, si nici un alt numar, numai alea pe care le cunosc... sa nu mai zic de telefonul mobil... NESERIOSI !!!! Am sunat la centrala si am facut scandal sa ma sune sau sa-mi lase nr de telefon ca-i sun eu numai sa vina... ma duc si cu taxi dupa ei... le dau si de mancare numai sa vina ca o las pe maicamea fara televizor tocmai de sarbatori... Rar mai intalnesti asha ceva... am auzit ca instalarea dureaza cam 6 ore pe aici pe la noi... deci ii clar !!!
sa-l vad instalat macar de sarbatori.... Sper sa nu am probleme cu al doilea STB....
enderlabs
20th December 2006, 10:08
QUOTE(m_70xx @ Dec 19 2006, 23:04)

Daca nu ai calitate BER 1.0E-7 (rata erorilor) pe toate cele 4 transpondere vei avea probleme cu receptia anumitor posturi, deoarece pe fiecare transponder sunt transmise anumite pachete de programe.Puterea semnalului poate sa fie intre 80% si 100%(conteaza mai putin) insa calitatea este esentiala iar valorile BER nu trebuie sa varieze. Eu cred ca mai trebuie reglata antena,
Cum reglez antena ? O pot regla eu sau tr sa-i chem pe instalatori ?
La inceput aveam calitatea semnalului bun dar in ultima perioada a inceput sa se deterioreze, totul culminand aseara cand nu prea putei urmari ver-un program si am comutat pe CaTV.
dragosbm
20th December 2006, 10:52
QUOTE(enderlabs @ Dec 20 2006, 10:08)

Cum reglez antena ? O pot regla eu sau tr sa-i chem pe instalatori ?
La inceput aveam calitatea semnalului bun dar in ultima perioada a inceput sa se deterioreze, totul culminand aseara cand nu prea putei urmari ver-un program si am comutat pe CaTV.
Trebuie din păcate să îi chemi pe instalatori dacă tu nu ești sigur că te pricepi. Mie nu mi se vedeau mare parte din programe dimineața, au revenit, au reglat totul cât se putea de bine și acuma merge bine tot timpul.
Mai poate fi o chestie : Pe ce suport au montat antena? Este 100% fix ?
akcentstyle
20th December 2006, 13:04
Am inteles ca nu putem vedea canalele FTA.
1: Nu se pot receptiona momentan fiind o restrictie a RTC (si in viitor avem sansa sa se schimbe asta) sau receiverul dat de RTC nu poate receptiona canale FTA?
2: Daca acest receiver nu poate receptiona FTA, as putea sa folosesc antena Dolce pt a receptiona canale FTA cu un alt receiver?
3: Ce receiver as putea folosi se ce canale sunt FTA pe Hellas Sat?
Bowser
20th December 2006, 14:05
Am si eu niste intrebari...
As dori sa ma abonez la Dolce, dar inainte de asta am nevoie de cateva detalii despre:
1. Daca semnez contract pe UN AN, pot primi in custodie DOUA kituri de receptie ?
2. Daca semnez contract pe UN AN, exista vreo taxa pe care trebuie sa o platesc (taxa de activare, abonament in avans) sau vine instalatorul, face munca si pleaca ?
gigi l'amoroso
20th December 2006, 15:13
@Bowser:
Daca semnezi contract pe 1 an platesti taxa instalare pt kitul 1 (antena+stb1), chiar daca ceri si al doilea stb la instalare. Kitul 1 e in custodie, al doilea stb e proprietatea ta (il platesti in factura rtc, integral sau in rate)
Nu poti primi in custodie 2 kituri de receptie din cate stiu eu,pt al doilea iti faci alt abonament
razvanstanescu
20th December 2006, 16:42
Experienta personala.
Cerere facuta pe 29.11 la ora 18:30 la reprezentanta RTC.
In data de 03.12 ora 15:00 au venit sa verifice pozitia de amplasare si raspunsul a fost ca nu se poate monta decat pe bloc ( locuiesc in Bucuresti etaj 5 din 8) din cauza blocului din fata care ar obtura vederea catre satelit.
In urmatoarea saptamana am citit cam tot ce am gasit pe net despre instalare si pozitionare antene de satelit si am descoperit ca se poate- am intrebat si aici pe forum daca am calculat gresit-
Asa ca pe 15.12 am cerut reactivarea cererii si astazi 20.12 ora 9:00 au venit.
Instalarea a durat 1:30 ( mai mult pozitionarea firelor si hartogaraia) - gasirea pozitiei a fost ff usoara dupa ce l-am arata poza cu satelitul pus pe ea.
Ce ma impresionat placut a fost ca nu au dat telefon ci au folosit un smartphone si in 30 sec erau activate cele doua stb-uri.
De vazut se vede oglinda si astept sa vad ce se intampla cand va bate vantul mai rau - ansamblul suport antena pare firav rau.
Cateva intrebari:
1. Pot sa pun pe acelasi stb 2 televizoare - unul pe euroscart si altul pe rca?
2. Pot sa fac un slit la intrarea semnalului de la lnb pentru un al doilea receiver?
3. Pot sa folosesc un sistem 4.1 pentru sunet, si ce iesire folosesc?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri si va tin la curent cu ce probleme apar.
rz
20th December 2006, 17:09
QUOTE(akcentstyle @ Dec 20 2006, 13:04)

Am inteles ca nu putem vedea canalele FTA.
1: Nu se pot receptiona momentan fiind o restrictie a RTC (si in viitor avem sansa sa se schimbe asta) sau receiverul dat de RTC nu poate receptiona canale FTA?
2: Daca acest receiver nu poate receptiona FTA, as putea sa folosesc antena Dolce pt a receptiona canale FTA cu un alt receiver?
3: Ce receiver as putea folosi se ce canale sunt FTA pe Hellas Sat?
Receiverul de la RTC este identic cu cel de la Boom dar numai cu bunavointa celor de la tehnic/coducere platforma se pot baga canalele FTA si excelentul pachet grecesc de radio... la Boom au fost introduse destul de repede, asta in urma solicitarilor de pe forum si multumita lui @Neo Andersson
Sa speram ca apare si aici cineva de la tehnic/conducere (Dolce), pentru a comunica cu abonatii
eyer
20th December 2006, 17:35
QUOTE(m_70xx @ Dec 19 2006, 23:04)

La mine BER-ul ala de la calitate in general sta pe 1.0E-7 dar din cand in cand se schimba pe 2.0E-7, pret de 2-3 secunde, dupa care revine la 1.0E-7. Ce inseamna asta?
N-am avut probleme de pierderi de semnal nici acum pe vreme rea, imaginea este buna pe toate programele.
La putere am intre 239-245 functie de transponder, nr.4 pare sa fie cel mai tare la mine.
enderlabs
20th December 2006, 18:30
QUOTE(dragosbm @ Dec 20 2006, 10:52)

Trebuie din păcate să îi chemi pe instalatori dacă tu nu ești sigur că te pricepi. Mie nu mi se vedeau mare parte din programe dimineața, au revenit, au reglat totul cât se putea de bine și acuma merge bine tot timpul.
Mai poate fi o chestie : Pe ce suport au montat antena? Este 100% fix ?
E un perete din beton. Fix 100 %.
Alexxfl
20th December 2006, 19:01
QUOTE(razvanstanescu @ Dec 20 2006, 16:42)

1. Pot sa pun pe acelasi stb 2 televizoare - unul pe euroscart si altul pe rca?
2. Pot sa fac un slit la intrarea semnalului de la lnb pentru un al doilea receiver?
3. Pot sa folosesc un sistem 4.1 pentru sunet, si ce iesire folosesc?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri si va tin la curent cu ce probleme apar.
1. Din ce spun mai toti, cica nu.
2. Lnb-ul parca e dublu 
3. Da, pentru mai multe info citeste manualul de utilizare
DJ alex-aditza
20th December 2006, 19:11
QUOTE(slot @ Dec 19 2006, 23:55)

YO AM FACUT CEREREA PE DATA DE 7 A LUNII CURENTE SI NIMIC.SA SCRII CAND VIN PE LA TINE
Kidu
20th December 2006, 19:16
iti zic eu, am facut pe 12 cererea, azi am sunat, si au zis ca in cel mai bun caz peste trei saptamani, le am urat sarbatori fericite si sa ma stearga de pe lista, cele 3-4 zile promise, s au facut in 14 cand m am inscris si au devenit luna cand i am intrebat. Tipic...
Zuy
20th December 2006, 19:25
Astazi am fost la un reprezentant romtel unde era un stand Dolce prezentat pe un lcd Samsung de 82 cm.
Daca stai la 50 -100 cm imaginea e cu macroblocuri . In schimb de la 2 m incolo imaginea e super.
Kidu
20th December 2006, 19:50
deaq
20th December 2006, 20:26
Nu cred ca trebuie sa ne crizam ca nu vin imediat cum i.am sunat sau sa renuntam la serviciile lor din acest motiv.
Instalarea si cablurile si activarea sunt gratuite, daca chemai pe altcineva cat plateai? asta e au multe ceceri vin sarbatorile sunt si ei la inceput. Vad ca majoritatea la care au venit sunt multimiti de cum au lucrat. daca venea gogu sa iti instaleze antena si dupa cateva ore iti lasa casa vraiste si plina de cabluri si pe urma incepeai cu telefoane pentru activare cum era?
Oricum o sa atraga multi clienti cu chestia asta 2 in 1.
Eu sunt din Ilfov dar am tel fix legat de Ialomita, e adevarat ca trebuie sa vin Dolce Ialomita sa imi instaleze antena? sau pot sa vina si astia din Ilfov?
Bafta
twisterme2003
20th December 2006, 20:27
ma enerveaza ca pe protv sunetul este mult mai slab decat pe celelaltecanale, iar realitatea in caz de semnal mai prost e printre primele care frameaza ca naiba... in fine. sunt avantaje si dezavantaje. pana la urma cat consuma nenorocitele alea de stb-uri (am 2 la numar)...ca vad ca a doua zi dimineata is tot calde desi sunt pe stand by. a mai scris cineva ca raman deschise, dar n\macar consuma mai putin..ca sa stiu daca le inchid noaptea de tot.
si sunetul in general este mult mai slab decat la cablu. tv e dat pe la 60% si stb-ul pe la 70 % si asta echivaleaza cu 30% de la tv cu cablu (UPC). poate ma insel , dar asta am constatat. precizez ca la calitate am 60-80% (variaza permanent). desi antena e fixata de perete.
mi s-a parut amuzant ca a scuturat vecinul meu o patura si am ramas fara semnal pt 10 secunde...asta pt ca avem balcoanele lipite si antena este orientata spre interiorul blocului un pic cu directia spre balconul lui. sper ca la o ninsoare mai bogata sa nu mearga totul in reluare ca atunci sa vezi injuraturi de la ai mei
oldcalin
20th December 2006, 20:32
Imi spuneti si mie care este satelitul pentru Boom, vreau sa verific daca am vizibilitate spre el.
Am studiat si oferta Boom, sunt interesat de Boom Express pe 1 an care costa 999 lei si include toate canalele de pe platforma (92 cu tot cu cele free).
Avind in vedere ca la finele anului (contractului) poti returna echipamentul inapoi contra 249 lei, practic iti ramine pe un an 750 lei, asta inseamna 62 lei pe luna, adica aprox. 17 Euro. Mi se pare un pret rezonabil pentru ce se ofera. Problema e sa ai muschi ca sa poti plati 999 lei bani jos
m_70xx
20th December 2006, 20:46
QUOTE(eyer @ Dec 20 2006, 17:35)

La mine BER-ul ala de la calitate in general sta pe 1.0E-7 dar din cand in cand se schimba pe 2.0E-7, pret de 2-3 secunde, dupa care revine la 1.0E-7. Ce inseamna asta?
N-am avut probleme de pierderi de semnal nici acum pe vreme rea, imaginea este buna pe toate programele.
La putere am intre 239-245 functie de transponder, nr.4 pare sa fie cel mai tare la mine.
Totul e OK.(rata de erori este ff mica).iar in legatura cu transponderul 4 daca verifici in alta zi vei vedea ca alt transponder este cel mai tare. Oricum BER trebuie sa fie 1.0E-7;2.0E-7 pe toate transponderele
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.