am pierdut factura si am sters mesajul cu codul client .Normal ca mai sunt alte solutii dar nu stiu care.Abonamentul e pe numele altcuiva si persoana respectiva e plecata din tara
IP-XCENTRIC
11th May 2006, 21:22
scenariu 1:te duci frumos la un Orange shop unde se fac si incasari(Dunarea-Universitate),,le spui ca vrei sa platesti telefonul unui amic si ca ai uitat datele(cod client blah blah),dar stii numarul.un meserias te va indruma.
scenariu 2:nu ai un orange shop in oras,dar ai un dealer Orange pe care-l cunosti/il cunoaste amicul tau.... te duci la el si ceri sa-ti ofere datele care te intereseaza.....vei fi surprins de rezultat!
damn,i'm good.
FireSky
12th May 2006, 18:10
Da,exact.Eu mereu platesc factura la Orange Shopul de la Universitate sau la cel din Piata Victoriei.E de ajuns sa stii numarul si numele titularului si poti plati factura fara nici un fel de probleme. I'm good too,right?
VLAD33
22nd May 2006, 12:55
QUOTE(FireSky @ May 12 2006, 19:10)
Da,exact.Eu mereu platesc factura la Orange Shopul de la Universitate sau la cel din Piata Victoriei.E de ajuns sa stii numarul si numele titularului si poti plati factura fara nici un fel de probleme. I'm good too,right?
CU cardul
Bocacio Junior
22nd May 2006, 15:01
QUOTE(VLAD33 @ May 22 2006, 13:55)
CU cardul
unde poti plati cu cardul fara sa-ti ceara datele facturii? la e-facturi.ro iti cere intai numarul, dar mai apoi iti va cere si cod abonat, si data facturarii...
mufa
22nd May 2006, 15:29
QUOTE(VLAD33 @ May 22 2006, 13:55)
CU cardul
Și mă rog frumos cum plătești cu cardul fără să-ți ceară codul abonat?
bluehunt
22nd May 2006, 15:31
daca telefonul respectiv e la tine, suni la 411 si te plimbi prin meniu pana ajungi la informatii despre facturi. dupa ce iti debiteaza acolo informatiile, o sa primesti un sms cu datele ultimei facturi neachitate
P.S. cel mai simplu e sa te duci la Orange Shop. nu trebuie sa stii decat numarul de telefon si numele proprietarului
Reclama
A minute ago
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.