Adi Ivan
11th May 2006, 16:40
Salutare! Cine imi poate spune cu ce program pot sa editez un fisier .pdf. Ma intereseaza sa transfer textul din acel fisier pdf intr-un excel. M-am uitat prin optiunile de la Acrobat Reader si nu am gasit decat sa copiez fisierul ca o imagine, insa nu ca text asa cum ma intereseaza pe mine... Mersi frumos
SE7EN
11th May 2006, 17:48
Adobe Acrobat ar fi o solutie buna. Nu confunda cu adobe reader care e altceva.
De ce nu faci copy-paste pur si simplu ?
Adi Ivan
11th May 2006, 20:09
Am Adobe Acrobat Professional 7 insa nu pot salva fisierul decat in word, sub forma de imagine..nu-mi recunoaste textul...
restorepoint
11th May 2006, 21:04
Daca poti selecta cuvinte in fisierul pdf folosind <select tool>, atunci poti folosi fara probeme copy/paste, asa cum a zis si SE7EN. Daca nu merge si nu poti salva decat ca imagine, atunci ai nevoie de un OCR (Abyy Fine Reader) care in general vine pe cd-ul ce insoteste orice scaner (probabil documentul tau a fost scanat si apoi facut pdf). Programul asta recunoaste caracterele din imagini (jpeg, tiff, chiar si pdf-uri) si apoi le salveaza in word. Din cate stiu eu altfel nu ai cum sa salvezi in word un asemenea pdf si apoi sa ai si posibilitatea sa-l editezi. Numai bine!
Adi Ivan
11th May 2006, 21:35
Intr-adevar era vorba de un fisier scanat.. Am rezolvat cu ABBYY Finereader, va multumesc frumos amandurora.
bolo
11th May 2006, 21:51
Incearca "abby fine reader" sau alt OCR
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.