Buna dimineata!
M-am intors aseara de la Belgrad, si, asa cum am promis, va scriu cateva cuvinte.
Despre acte: - sarbii cer pasaportul si cartea verde a masinii
- romanii cer la iesirea din tara pasaportul, talonul, cartea verde si, daca masina nu este a ta, actul pe baza caruia ai dreptul sa o folosesti - procura, imputernicire, contract de comodat. ATENTIE - actul trebuie sa fie in original, copiile nu se iau in considerare! NU este necesara nicio traducere, este suficient actul in romana, sarbii nu-ti cer decat cartea verde.
Despre drum - la dus am mers pe varianta Bucuresti - Pitesti - Craiova - Filiasi - Strehaia - Turnu Severin - Portile de Fier I - Kladovo (localitatea corespondenta pt vama lor) - Donji Milanovac - Golubac - Pozarevac - autostrada Belgrad. Total 8 ore si jumatate de mers, cca 270 km in Serbia. Drum pe malul Dunarii de peste 120 km.
La intoarcere - Belgrad - Pozarevac - Majdanapek - Donji Milanovac - Kladovo - Tr Severin - Bucuresti. Drum de munte, putin circulat, 280 km in Serbia, din care 45 km pe malul Dunarii, total 9 ore si jumatate cu oprire de 1 ora la o carciuma pe malul Dunarii, unde am mancat ciorba si saramura de somn.
Despre Serbia, Belgrad, sarbi - un singur lucru ar fi de spus - I love them!

De abia astept sa mai merg la Belgrad, pentru ca nu am apucat sa vedem nici macar 1/3 din ceea ce era de vazut (in 2 zile de vizitat non-stop) Nu evitati Belgradul, merita vazut!
Daca aveti intrebari, va raspund cu placere!
P.S. Concertul AC/DC (motivul pentru care am ajuns la Belgrad

! ) a fost exceptional!