Tyby
4th July 2005, 12:40
1. ieri am mers cu AC intermitent si caldura ... Asta e situatia, pe vremuri grele - conditii grele. Oricum, 20 sec mi se pare cam mult pentru dezaburire parbriz! ...
2. inseamna ca il auzi. Si nu e normal la o masina de 1 saptamana si 1000 km. e NOUA ! da-le in cap cu el ... Ca se poate ca peste cateva luni sa trebuiasca sa mergi cu muzica la maxim si geamurile deschise sa nu te mai f.ta !
4. Zgomotul ala ar trebui sa il auzi si la pedala, daca ii dai drumul usor - usor ...
amicu
4th July 2005, 14:23
MATRIXU-LE s-o stapanesti sanatos .cati km.avea cand ai luat-o??
MATRIXU
4th July 2005, 14:25
Mersi de urari, pai avea vreo 10km, ca s-au mai plimbat si astia de la dealer cu ea la spalatorie.
MATRIXU
4th July 2005, 15:10
Mersi, pai trebuie calarita ca d-aia e masina.
Intre 1500-2500 tre sa ma duc la ei la verificare.
Stie cineva daca asta se plateste?(eu stiu ca nu, dar ....)
Tyby
4th July 2005, 15:33
la mine nu s-a platit ...
CarmenC4
5th July 2005, 11:12
salutari! am executat primii 500 de km si, in cea mai mare parte, am ajuns la aceleasi concluzii ca si ceilalti, cu citeva exceptii +/-. reamintesc ca e vorba de coupe cu motor de 1,6l, 16V, VTr:
- dezaburirea parbrizului mi se pare ok, mai ales dupa ce am dibuit reglajele corecte ; la asa-zisa luneta (bucata verticala) e cam nasol, parca nici nu ar avea dezaburire, fara stergator nu vezi nimic iar cu stergator aria curatata e f. mica (explicabil, de altfel);
- ca neexpert in auto, vizibilitatea mi se pare punctul cel mai slab la masina asta : montantii si bara transversala din spate te pun in niste situatii destul de neplacute, la orice miscare tb. sa te asiguri in oglinzile laterale;
- consumul mi se pare alarmant! la 150 de km parcursi in bucuresti arata peste 14l/100, iar dupa inca 300 km extraurban (mers cuminte la 100-140 km/h, din cauza ploii), a scazut de-abia la 9,8l/100. sa fie din cauza ca o cam turez? mi se pare usor inerta la turatie mica, mai ales in vitezele inferioare, si de aceea am tendinta sa o turez la > 3500, mai ales la primele 3 trepte.
ps. de la fabricant am preluat-o cu 3 km... si cu tapiteria murdara pe tavan, noroc ca am observat la timp!
- apopo de oglinzi si forma masinii, eu una am probleme cu parcarea (nu fiti malitiosi!) ! cu clio parcam lateral la 5 cm de gard, acuma am impresia ca e lipita si, de fapt, constat cind ma dau jos ca e la 1/2 m distanta! sau e doar chestie de obisnuinta? adevarul e ca sint stresata sa n-o zgirii.
- cu greierii nu sint inca probleme, cel putin eu nu aud absolut nimic, in afara de un zgomot ca de foale la actionarea pedalelor (ambreiaj si acceleratie- dar parca nu tot timpul)- sau mi se pare mie? care are fi cauza?
- partea buna e ca aproape am scapat de scirtiitul din primele zile de la geamuri!
- in rest, totul mi se pare ok: e spatioasa , f. comoda, scaune confortabile, silentioasa, usor de manevrat, interesanta ca design int. si ext., multe info oferite de displayuri , functiile gen pilot automat si limitator destul de utile, sonorizare f buna (ma refer la RCD), spatii de depozitare suficiente, frine bune; sint incintata de climatizare si de alte citeva lucruri mentionate si de matrixu.
... tb sa ma acomodez cu amplasarea unor device-uri (ex. claxonul), pe care inca le caut din obisnuinta in alte locuri!
overall, sint multumita de alegerea facuta , sper sa nu ma dezamageasca...macar citiva ani de-acum incolo!
sa le stapiniti sanatosi, cei care le-ati primit deja iar celorlalti... asteptare usoara, eu zic ca merita si ca, la banii astia (ma refer la cit am dat eu- aprox. 15,5) nu cred ca gaseam in piata o alternativa mai buna.
MATRIXU
5th July 2005, 11:29
Pe mine ma termina ca nu vad botul masinii si nu pot sa apreciez corect distanta in fata la parcari. In spate mi se pare OK, retrovizoarea este f bine asezata astfel incat sa ai o vizibilitate f buna.
Consumul dat de tine nu prea ar trebui sa te ingrijoreze, e inca la inceput masina si o sa mai scada. Eu zic ca in oras la mers moderat mai mult de un 11 nu ar trebui sa ia.
Eu am acum 300 km de la ultima resetare dintre care 220 i-am facut extraurban restul de 80 urban, si am un consum de 7.7.Ce-i drept nu prea am dus mai mult de 3500 in oras, ca n-am unde.
Si inca o chestie ciudata/nasola care am observat=o azi, intr-o zi cu soare afara, se cam reflecta bordul in parbriz ceea ce e un pic deranjant.
Subscriu la partea cu "spatioasa", este muult mai mare decat ma asteptam sa fie.
La mine luneta spate se dezabureste imediat.
Claxonul e belea mare cu el, dau de vreo 3 ori pe langa ca sa il nimeresc.
seerkan
5th July 2005, 18:31
Unde e pus claxonu de nu reusiti sa dati de el ?