Romania - Austria -
Pagini: 1, 2

Teophileos

ROMÂNIA - AUSTRIA, MIERCURI 9 Septembrie 2009 , ora 20:45 .

Hai sa ne punem in locul d-lui R. Lucescu .

Oare care vor fi jucatorii ce vor intra pe teren ca titulari la meciul Romania - Austria ?
bubalus
in mare cam tot aia ca la meciul cu franta....
cred ca va juca roman in locul lui mara...si mi-ar place gigel in locul lui surdu.
sunt ceva accidentati/suspendati?

razvanc19
nu joaca apostol
ColtAlb
CITAT (razvanc19 @ 9th September 2009, 15:09) *
nu joaca apostol

Ce bine! wub.gif
mattbaker
Cica joaca Bucur si Ad. Cristea titulari...posibil si Roman in locul lui Surdu. Asa am inteles de la Fanatik Show.

Hai Romania!Daca si in meciul asta ne bagam cu fundul in poarta e clar...suntem acasa, intalnim Austria, ce ne trebuie ca sa jucam si noi ofensiv?
ColtAlb
CITAT (mattbaker @ 9th September 2009, 15:23) *
Cica joaca Bucur si Ad. Cristea titulari...posibil si Roman in locul lui Surdu. Asa am inteles de la Fanatik Show.

Hai Romania!Daca si in meciul asta ne bagam cu fundul in poarta e clar...suntem acasa, intalnim Austria, ce ne trebuie ca sa jucam si noi ofensiv?

Fotbaliști. sleep.gif
drushk
Au vopsit terenul ca să arate mai frumos. roll2.gif

ColtAlb
CITAT (drushk @ 9th September 2009, 17:29) *

Numai în România se putea întâmpla.
roll2.gifroll2.gifroll2.gif
cosmin_17
CITAT (drushk @ 9th September 2009, 17:29) *

Mi se pare ceva normal,trebuie sa aratam ca avem terenuri ingrijite. (Vorba vine) biggrin.gif
Ca un pronostic ROMÂNIA - AUSTRIA 1-1.
bubalus

dac anu joaca aposol joaca codrea...
au anuntat astia de GSP echipa? eu nu pot intra de la servici.... in astia de la fanatik n-am incredere.
eu zic ca batem italieneste cu 1-0....poate chiar mai dam un gol pe final.....

CITAT (drushk @ 9th September 2009, 16:29) *

stii cum e vorba.... pe afara-i vopsit gardu.....
tonny77
pe radu stefan de ce nu il baga?
bubalus
CITAT (tonny77 @ 9th September 2009, 17:20) *
pe radu stefan de ce nu il baga?

in seama?
tonny77
CITAT (bubalus @ 9th September 2009, 18:21) *
in seama?

dry.gif
in echipa sleep.gif
inside_spy
Să sperăm că bate România, "o victorie pentru Euro 2012" cum zice Digi Sport. Mă pregătesc să plec la meci.
tonny77
CITAT (inside_spy @ 9th September 2009, 18:26) *
Să sperăm că bate România, "o victorie pentru Euro 2012" cum zice Digi Sport. Mă pregătesc să plec la meci.

daca si de astia ne este frica..mai bine stam acasa tongue.gif
Hai Romania biggrin.gif
LiviuBv
sper ca nu mai joaca Mara si Max Nicu ! :|

Edit: nu mai joaca ! bounce.gif

Iata primul "unșpe" : Coman - Săpunaru, Rădoi, Chivu, Raț - M. Roman, Codrea, Ghioane, Ad. Cristea - Marica, G. Bucur
Skypee
Răzvan Lucescu a decis să facă unele modificări în primul unsprezece față de meciul cu Franța. Astfel, Cristi Săpunaru va intră pe dreapta în locul lui Vasile Maftei, Paul Codrea îl va înlocui pe Iulian Apostol, suspendat pentru această partidă, Max Nicu și Bogdan Mara vor fi înlocuiți de Adrian Cristea și Mihai Roman, în timp ce Romeo Surdu îi va lăsa locul lui Gigel Bucur.

Coman - Săpunaru, Rădoi, Chivu, Raț - M. Roman, Codrea, Ghioane, Ad. Cristea - Marica, G. Bucur

ColtAlb
În sfârșit echipa cu care trebuia să joace în Franța!
drushk
Of, prințu' lu' pește e titular.
Skypee
CITAT (drushk @ 9th September 2009, 19:08) *
Of, prințu' lu' pește e titular.

Sa vezi ce mandru e Borcea smile.gif)
drushk
CITAT (Skypee @ 9th September 2009, 19:21) *
Sa vezi ce mandru e Borcea smile.gif)

Să vezi ce sar dinamoviștii să-și apere prințul. Apropo, se pare că pleacă la șeici, la Andone.
mattbaker
Asa cum a plecat si Marius Niculae la 50 de echipe? Nu mai cred in zvonurile GSP.
mafy
QUOTE (drushk @ 9th September 2009, 19:59) *
Să vezi ce sar dinamoviștii să-și apere prințul. Apropo, se pare că pleacă la șeici, la Andone.

Ai dreptate. Nu se poate ca o super putere europeana ca Steaua care a spulberat alte superputeri cum ar fi Ujpejst, Motherwell si St. Patricks sa nu aiba cel putin 5 titulari in nationala plus vreo 2-3 rezerve.
cosmin_17
GOL GOL GOL. Romania - Austria 1-0.
bubalus
ce gol de prosti au luat austriecii.... si-au dat cu tifla-n cap.... cand cel mai mic de jucator de pee teren iti da gol cu capu' de la 6m de poarta...fundasii centralii trebuie sa se duca in tribuna.....

in alta ordine de idei....nu prea am jucat cine stie ce.....
desi il simpatizam mai mult pe Sapun....a reusit si el ce a reusit si Maftei ...dar cu alti adversari.....
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.