Renault Megane 3
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5

Valy1

Azi am ridicat masina de la dealer.
Am mers putin cu ea , deci n-am deocamdata o parere pertinenta despre ea. Doar ca imi place inlove.gif .

Echiparea este Dynamique + clima + esp + alarma.

M-am facut si putin de ras prin trafic astazi biggrin.gif . Fiind prima masina diesel cu manuala pe care am ocazia sa merg , mi-a cam murit motorasu biggrin.gif

Au venit si pozele cu interiorul.
herculane
nais smile.gif

s-o stapanesti sanatos!

poze cu interiorul

cat a costat?

Valy1
16.318e + asigurarile.
paul_kelso
6 viteze, frumos.

Imi place, de ce nu ai luat coupe-ul?
Valy1
Din cauza ca in majoritatea cazurilor sunt >3 persoane in masina si frecatul asta iesi/intra poate deveni enervant + spatiul din spate mic si incomod.
Al3csutzul
foarte eleganta & shic masinutza am mai vazut prin orash mai scrie aici detalii cum te-ai targuit cu dealerul cat ai asteptat de ce ai ales megane etc sa prinzi milionul de km! numai bine
d4m4g3
Sa o stapanesti sanatos Vali! Cred ca este super... nu o cunosc prea bine. smile.gif

Sima2k
S-o stapanesti sanatos Valy,
e foarte tare masina.

Cand ai zis ca ai luat M3, credeam ca te referi la M3 Sedan tongue.gif ..Dar asa, ai facut o alegere buna biggrin.gif
MAVERICK_SS
Frumoasa masina ! Sa o stapanesti sanatos si cat mai multi kilometri !!!
ruthless

S-o stapanesti sanatos. Lasa ca te inveti tu si cu motorizarea diesel.
C.F.S.
S-o stapanesti sanatos!

Milioane de km fara probleme! Ceva normal, avand in vedere fiabilitatea motoarelor Renault!
herculane
daca nu erai obisnuit cu diesel, de ce ai luat diesel? smile.gif
car-man
ca sa-i consume 5L/100km (consum mediu cu AC)...
Valy1
QUOTE (herculane @ 7th September 2009, 16:56) *
daca nu erai obisnuit cu diesel, de ce ai luat diesel? smile.gif

Ca sa-i fac in necaz laugh.gif .
Sunt obisnuit cu diesel cu DSG , cu manuala parca's handicapat biggrin.gif

Multumesc pentru urari !
ady_chesnoiu
Foarte frumos , mai ales motorul (ce s-ar mai cumpăra acest 105 cp dacă ar fi și pe Logan laugh.gif ) .

Mulți km înainte !
maktweet
Si de la mine, din toata inima: sa-l stapanesti sanatos muuuuuuult si bine, sa fie cu noroc si sa te bucuri de el!
Cu noroc sigur este, ca l-ai luat pe ploaie, e de bine. Eu m-am insurat pe ploaie biggrin.gif si ma declar multumit tongue.gif !
Octavian___28
E de o aratare foarte frumoasa.
Bordu bine finisat (l-am studiat si indeaproape) si din nou... arata biiine coolspeak.gif
Bafta si spor la frecat ( o prinde superb culoarea - culmea si albul o prinde bine - dar stii tu cum e cu negrul...cool da' pretentios al naiba).

cristi.r
Bravo, nene ! S-o stapanesti sanatos ! Vad c-ai si chilot automat, ceea ce e bine. Sfat: mergi cu diselul asta aproape cam cum ai merge cu un benzinar, evident pastrand proportiile biggrin.gif. Ii plac turatiile si e cam lesinat sub 2500.

ady, pe logan nu trebuie, pentru ca ar fi prea puternic pentru sistemele de siguranta de pe masina aia. Si benzinarul ala in 16 supape e cam prea mult. Plus ca loganu' e cu vreo 250 de kile mai usor decat meganu'.

Imi pace in mod deosebit interiorul, simplu si eficient, si sper ca climatizarea (iertati cacoconia) aia automata sa nu fie o gluma asa cum era pe meganu' 2.
M@nuel
Frumoasa rau! Sute de mii de km fara probleme! smile.gif
cutler
Frumoasa masina !
Sa o stapanesti sanatos si cat mai multi kilometri
Marius3k
QUOTE (Valy1 @ 7th September 2009, 15:40) *
Azi am ridicat masina de la dealer.
mi place inlove.gif .

Felicitari pentru jucarie, sa o conduci sanatos multi km!
A venit cu plinul facut? Daca avea doua usi si doua pedale, era ideala! peacefingers.gif
crst_g
tare! s-o alergi sanatos! sa tii cont ca e renault si venind de pe VAG... tongue.gif
Valy1
QUOTE (Marius3k @ 7th September 2009, 18:45) *
Felicitari pentru jucarie, sa o conduci sanatos multi km!
A venit cu plinul facut? Daca avea doua usi si doua pedale, era ideala! peacefingers.gif

A venit cu ciuciu , avea 3-4l in rezervor.
Era era...am zis ceva mai sus motivul pentru care nu a avut 2 usi (desi mi-ar fi placut) , si cu 3 pedale din motive financiare si de timp (trebuia sa mai astept) , oricum am sarit destul de mult de bugetul alocat initial.
Valy1
QUOTE (Al3csutzul @ 7th September 2009, 16:20) *
foarte eleganta & shic masinutza am mai vazut prin orash mai scrie aici detalii cum te-ai targuit cu dealerul cat ai asteptat de ce ai ales megane etc sa prinzi milionul de km! numai bine

Am ales Megane pentru ca mi s-a parut cea mai buna alegere in banii respectivi.
Am luat masina de la IPSO Otopeni , dealerul mi-a oferit cadou alarma+covorase+pregatire de livrare(aici nu stiu ce include , ca nici macar nitica motorina n-au dat , dar restul fluidelor erau la locu lor) + reducere 1.400e.

Azi cand abia o luasem si veneam spre casa , un bou cu duba se tinea strans in spatele meu la 90km/h+ (stiti emotia de masina noua pe care nu vrei sa o atinga nimeni nu ? biggrin.gif) Daca ma atingea era aproape sigur un accident cu morti acolo.
aalinn
nu ai ce sa faci , astia sunt soferii la noi
prima data o sa plangi cand gasesti prima cheie pe masina (si asta parcata la carrefour fara sa incurci pe nimeni)
apoi mai urmeaza o cheia si deja la a 3-a te-ai obisnuit.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.