Vand site-ul www.pariuri-pe-net.com

jijinho

Vand site-ul www.pariuri-pe-net.com pentru ca nu mai am timp sa ma ocup de el.

Site-ul are in jur de peste 100 de unici pe zi ...si nu este inscris decat in 3-4 directoare de mine.
Profitul site-ului este in jur de 200 de euro pe luna , de exemplu luna asta doar 170 de euro , dar au fost luni in care a adus profit peste 300 de euro, luni in care a iesit pe 0. (luna asta pot dovedi cei 170 de euro)

Apare pe prima pagina pe google la diverse cautari precum: ponturi pariuri sportive , table online , remy online , pariuri pe net ...si altele.

Site-ul are forum integrat domeniul platit pe 1 an si hostul ...costuri foarte mici de intretinere maxim 17 euro pe an.
Vand tot ...si site-ul si reclamele de afiliat inclusiv mailul pe care sunt facute conturile.
Sunt foarte multi useri inregistrati pe conturile de afiliati si oricand poate sa depuna sa joace, avand in vedere ca conturile le am cam de 2 ani inainte sa am domeniul.com
Au fost luni in care s-au jucat si 3000 de euro la o casa de pariuri ...din pacate s-a castigat...deci astea inseamna ca exista posibilitatea sa va scoateti bani dati pe site intr-o luna sau doua.....oricum va dau posibilitatea sa va recuparati banii in cateva luni, pentru ca il vand foarte ieftin.
Site-ul are si un concurs de predictii sportive sponsorizat de bwin cu premii in valoare de 120 de euro pe luna, daca inscrieri site-ul in directoare cu concursul atrageti vizitatori, bwin practic va da 120 de euro pe luna sa premiati castigatorii.
Cine este interesat sa-l cumpere ...poate sa inainteze o oferta cu cat este dispus sa ofere, repet nu vreau foarte mult si il vand pentru ca nu mai am timp de el

Site-ul poate fi accesat de pe www.pariuri-pe-net.com sau www.info2bet.info ...ambele domenii apar pe google la cautari
***MIHAI***
ma cam indoiesc ca faci 12 milioane / luna cu site-ul asta.
Nici daca ai frecvent cate 10 inregistrati afiliati pe care ii aduci saptamanal si din care isi depun sa zicem 5 bani in cont nu faci.
iar despre trafic nu vad de ce ai avea 100 vizitatori zilnic. E foarte simplu site-ul. poate forumul ar face ceva, dar nu prea vad cum.
iar despre directoare, ce daca-l ai in doar 2.

concluzia: e vrajeala, daca era asa generator de venit pasiv nu-l mai vindeai tu.
n-ai timp de el ? pai pe criza asta nu ai timp ? pai ce sa faci ? ca nu ai nimic de facut decat sa astepti. chestii seo & stuff nu prea necesita mult timp.

jijinho
CITAT (***MIHAI*** @ 23rd August 2009, 00:12) *
ma cam indoiesc ca faci 12 milioane / luna cu site-ul asta.
Nici daca ai frecvent cate 10 inregistrati afiliati pe care ii aduci saptamanal si din care isi depun sa zicem 5 bani in cont nu faci.
iar despre trafic nu vad de ce ai avea 100 vizitatori zilnic. E foarte simplu site-ul. poate forumul ar face ceva, dar nu prea vad cum.
iar despre directoare, ce daca-l ai in doar 2.

concluzia: e vrajeala, daca era asa generator de venit pasiv nu-l mai vindeai tu.
n-ai timp de el ? pai pe criza asta nu ai timp ? pai ce sa faci ? ca nu ai nimic de facut decat sa astepti. chestii seo & stuff nu prea necesita mult timp.

Amice , eu la ce draqu m-am chinuit mai sus sa scriu descriere? sa-mi toc nervii cu de-astia ca voi? in primul rand 200 de euro lunar nu inseamna 12 mil ....si am zis in jur de 200 ...poate sa fie 100 , 150 sau 300 de euro ....daca vrei sa cumperi iti dovedesc luna asta castig peste 150 de euro iar concursurile de la bwin 120 de euro pe luna...
De ce e simplu site-ul ???ce ai vrea sa vezi pe un site ghid de pariuri online ? ah ? cine e destept poate sa bage Tv online si cu concursul de predictii atrage mai multi vizitatori....iar in legatura cu directoarele ...cum ce daca ai 2 ? esti pararel ...poi daca il inscrii sa zicem cu 15 euro in 300 de directoare automat ai mai multi vizitatori. Il vand pentru ca am alte treburi din care castig mai mult si nu ma pot ocupa de el...cat despre useri ...conturile sunt de o gramada ani , s-au inregistrat multi care joaca des la pariuri sportive. In legatura cu vizitatorii beleste ochii la statistici Gtop jos sa vezi ca acum de curand a fost record peste 400 de unici

PS: Rog sa nu-si mai dea cu parerea grozavi din-astia.
oauzor
Amice, cine te-a invatat SEO? Profesoru de sport? Apropo, sti ce e ala PR (pagerank)? Sti cat are siteul tau? 0

Marele tau site contine decat 4 pagini, 5 articole dintre care 6 copiate naughty.gif .

Deja e fumata duma cu castigatu banilor din afiliere. Cati intra pe siteul tau si isi fac cont la bwin de exemplu, si depun bani sa incerce magicile tale scheme de joc? puke.gif

Sa nu fim off-topic, iti fac eu o oferta: 0.1 EuroCENTI !
jijinho
Conteaza ca se castiga cu site-ul in jur de 200 de euro pe luna ....am probe, restul e cancan. si v-am zis sa nu va mai bagati in seama ca habat nu aveti.
Bine ca aveti voi site-uri cu page rank bun si castigati 20-30 de euro pe luna din adsense smile.gif)
Pentru ala de mai sus ...site-ul contine mai multe pagini decat 4-5 daca esti ratat si nu stii sa navighezi e problema ta, sa stii ca intra multi pe site...avand in vedere ca am 100 pe zi...multi de pe google ..am avut acum cateva saptamani 431 record si vor continua sa intre ...avand in vedere ca nu e inscris in directoare e destul de bine !
DarkAngelBv
Best referer forum.softpedia.com laugh.gif
Da, cu adevarat important.

200 de euro pe luna cu 100 de vizitatori pe zi? Ma, tu crezi ca pe forumul asta navigheaza doar naivi cu 2 clase?
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.