CITAT (***MIHAI*** @ 23rd August 2009, 00:12)

ma cam indoiesc ca faci 12 milioane / luna cu site-ul asta.
Nici daca ai frecvent cate 10 inregistrati afiliati pe care ii aduci saptamanal si din care isi depun sa zicem 5 bani in cont nu faci.
iar despre trafic nu vad de ce ai avea 100 vizitatori zilnic. E foarte simplu site-ul. poate forumul ar face ceva, dar nu prea vad cum.
iar despre directoare, ce daca-l ai in doar 2.
concluzia: e vrajeala, daca era asa generator de venit pasiv nu-l mai vindeai tu.
n-ai timp de el ? pai pe criza asta nu ai timp ? pai ce sa faci ? ca nu ai nimic de facut decat sa astepti. chestii seo & stuff nu prea necesita mult timp.
Amice , eu la ce draqu m-am chinuit mai sus sa scriu descriere? sa-mi toc nervii cu de-astia ca voi? in primul rand 200 de euro lunar nu inseamna 12 mil ....si am zis in jur de 200 ...poate sa fie 100 , 150 sau 300 de euro ....daca vrei sa cumperi iti dovedesc luna asta castig peste 150 de euro iar concursurile de la bwin 120 de euro pe luna...
De ce e simplu site-ul ???ce ai vrea sa vezi pe un site ghid de pariuri online ? ah ? cine e destept poate sa bage Tv online si cu concursul de predictii atrage mai multi vizitatori....iar in legatura cu directoarele ...cum ce daca ai 2 ? esti pararel ...poi daca il inscrii sa zicem cu 15 euro in 300 de directoare automat ai mai multi vizitatori. Il vand pentru ca am alte treburi din care castig mai mult si nu ma pot ocupa de el...cat despre useri ...conturile sunt de o gramada ani , s-au inregistrat multi care joaca des la pariuri sportive. In legatura cu vizitatorii beleste ochii la statistici Gtop jos sa vezi ca acum de curand a fost record peste 400 de unici
PS: Rog sa nu-si mai dea cu parerea grozavi din-astia.