Oferta valabila pana la 24 august: Domenii .ro la pretul de 25 Euro fara tva. Inregistrarea se face pe viata, si deveniti unic proprietar al domeniului.
Pentru mai multe detalii si comenzi accesati: www.extra-hosting.ro
Inregistrare domenii
jijinho
10th August 2009, 16:03
CITAT (AdrianL @ 10th August 2009, 12:40)
Oferta valabila pana la 24 august: Domenii .ro la pretul de 25 Euro fara tva. Inregistrarea se face pe viata, si deveniti unic proprietar al domeniului.
Pentru mai multe detalii si comenzi accesati: www.extra-hosting.ro
Inregistrare domenii
era bine daca aveai si asistenta online
jijinho
10th August 2009, 16:48
CITAT (jijinho @ 10th August 2009, 16:03)
era bine daca aveai si asistenta online, dau da si mie un id de mess sa vb cu u
Ciprianzet
27th August 2009, 18:25
i-am contactat cu cateva zile inainte si i-am intrebat procedura le-am spus ca vreau sa inregistrez mai multe domenii mi-au spus sa le trimit domeniile pe mail si ca "inregistrarea se face in maxim 3 ore dupa ce primesc lista cu domenii"
le dau lista, imi dau proforma o platesc .... asta se intampla luni azi e joi le dau mail-uri zilnic si nimic sun pe singurul nr de tel existent nu raspunde nimeni, nimic
aveti grija: extra-hosting.ro - neseriosi!!
cristian88
27th August 2009, 20:42
Mie mi se pare spam ma rog, reclama la site personal
@Ciprianzet dupa design se vede ca e o firma facuta de copii, o firma serioasa ce se respecta are un design prezentabil, parerea mea.
vortecss
31st August 2009, 00:12
CITAT (cristian88 @ 27th August 2009, 21:42)
Mie mi se pare spam ma rog, reclama la site personal
@Ciprianzet dupa design se vede ca e o firma facuta de copii, o firma serioasa ce se respecta are un design prezentabil, parerea mea.
la asta ma gandeam si eu sincer sa fiu ... nu`mi vine sa cred ca a comandat cineva domenii pe site-ul asta ...
mendis
6th October 2009, 14:54
Si domeniile alea "pe viata" sunt numai pana cand ROTLD va trece la plata anuala nu?