Teapa de la edomenii.ro

cosminnuss

Nu va cumparati domenii de la edomenii.ro . Eu tocmai mi-am luat teapa. Am platit acum 10 zile pentru un domeniu si acesta nu a fost inregistrat nici pana astazi.
In plus, reprezentantii lor nu mai vor sa-mi mai raspunda nici la tichetele de suport tehnic.

O alta problema este ca nu pot face reclamatie nici la ANPC deoarece furnizorul este la mama naibii, in afara spatiului comunitar:
GlobeHosting, Inc.
EIN 26-2941168
Wilmington, Suite 105, 501 Silverside Road,
DE, Zip 19809, New Castle, US

Deci... aveti grija la ce va inhamati.

PS. Vin si cu dovezi daca zice cineva ca aduc acuzatii nefondate.
Fabian
Stiam ca au niste probleme cu intarzierile ... dar pana la urma se rezolva ... eu am apelat la ei pe la inceputurile mele in materie de domenii web! Nu sunt chiar asa de rai, cred ca se va rezolva problema pana la urma ... acum nu-ti pot garanta, dar iti pot spune sa nu te impacientezi!

Vreau sa zic ca eu am pierdut la vremea aia domeniul masini.net ... era in urma cu destui ani asta ... cam tot din cauza lor ... dar nu mai conteaza! smile.gif Fi optimist! wink.gif

P.A.

again
e veche treaba ca omu plateste azi, dar ei asteapta pana se aduna un nr. de X domenii de cumparat ca sa beneficieze de ceva reducere de la RNC
mai sunt pe net tz topicuri cu chestia asta, poate te interesai si tu inainte...
cosminnuss
In seara asta am renuntat la serviciile lor si am luat domeniul din alta parte. In 4 ore domeniul a fost in picioare si DNS-urile propagate.

Urmeaza sa-mi recuperez banii de la globehosting... Daca mai am vreo sansa.

ps. @again, bine ca esti tu istet.
walking^human
Daca cumparati direct domenii ce patiti? La ce va trebuie intermediari?
tecucionline
am avut si eu probleme cu ei acum cativa ani.

cum sa spus si mai sus ei astepta sa se adune un nr de domenii si apoi sa le cumpere de la rnc.
suna la rnc si spune ca ai cumparta un domeniu de la edomenii. sa vezi cum vb aia despre ei si ce spune.

sunt vai de mama lor.
Fabian
CITAT (cosminnuss @ 14th July 2009, 23:33) *
In seara asta am renuntat la serviciile lor si am luat domeniul din alta parte. In 4 ore domeniul a fost in picioare si DNS-urile propagate.

Urmeaza sa-mi recuperez banii de la globehosting... Daca mai am vreo sansa.

ps. @again, bine ca esti tu istet.

Da, chiar este istet! wink.gif Si daca tot ai nevoie de domenii web si schimbare rapida de dns-uri, etc. fa-ti taticu` un cont la name.com, godaddy.com, etc. ... Nu va inteleg pentru ce mai stati in baza unor romanasi dornici de-afirmare doar de dragul afacerilor online.

Si nu te gandi ca again e fratele meu, prietenul meu sau altceva. Pur si simplu ti-a spus ceva ce chiar trebuia sa faca un om normal cand intrprinde ceva in orice tip de invetitie, oricat de mica ar fi: sa se INFORMEZE!

Respect.

P.A.

cosminnuss
@Fabian, esti pe dinafara. Faptul ca eu sunt istet nu are nicio legatura cu ideea threadului. Nu am cerut niciun sfat, am adus doar o informare legata de edomenii si de cei care se gandesc sa apeleze la serviciile lor.

Poate pentru tine timpul valoreaza 2 bani. Nu cumpar domenii odata la 2 zile ca sa am nevoie sa-mi fac conturi prin alte parti sau sa pierd vremea interesandu-ma care sunt cei mai buni. Daca aveam timp de pierdut, faceam si ce ziceti voi. Am dat cautare pe google si am ales, se pare, prost. Le-am dat credit si rau am facut. La fel de bine, am luat domeniul din alta parte, mai slab cotati, si mi-au satisfacut nevoile in doar cateva ore.
laffin
asa sa faci de fiecare data atunci, cauti la intamplare... ce pica, pica!
walking^human

Duminica seara am rezervat un domeniu de pe rnc si am printat proforma. Luni pe la 11 am platit proforma, la 2 le-am trimis scanarea platii si pe la 5 am avut confirmarea. Pe la 10 am setat nameserverele si azi dimineata erau DNS-urile actualizate. Mai rapid de atat nu se poate in romania.

Asa ca mai intreb o data: pentru ce mama dracului va mai chinuiti cu intermediari si nu mergeti direct la sursa?
again
la edomenii se duc multi pentru chestia cu plata pe an sau pentru economia de 30 RON fata de pretul rnc
walking^human
Cine nu isi permite sa dea 183 de lei pe un domeniu cel mai probabil nu are nevoie de el.
JonnyIRC
Am cumparat si eu domenii de la ei pe 'viata' si domeniile au fost activate foarte rapid. Daca rotld-ul accepta paypal/cc, cumparam de la ei.
cosminnuss
Acelasi lucru am cautat si eu, plata cu cc sau paypal. Nu aveam timp sa fac sondaje de opinie ca sa aflu daca sunt de incredere sau nu. I-am luat de pe prima pagina din google, ba chiar dintre primele 3 rezultate. Cat de complicat poate fi sa iei un rahat de domeniu?! Se pare ca a fost destul de din moment ce nu au fost in stare in 2 saptamani.

CITAT (walking^human @ 21st July 2009, 15:36) *
Cine nu isi permite sa dea 183 de lei pe un domeniu cel mai probabil nu are nevoie de el.

pe cuvantul tau? huh.gif

PS. Eu nu am cautat sa dezbat cea mai buna metoda de a achizitiona un domeniu. Ideea threadului se rezuma la primul post.
Jaguar Paw
pt un domeniu .com in cateva secunde dupa ce l-ai platit e al tau
sa platesti dar sa nu ai un domeniu .ro dupa 10 zile e bataie de joc - numai in Romania e posibil asa ceva

si anul trecut vorbeau despre trecerea de la plata "pe viata" la plata anuala insa nu s-a schimbat nimic...aia de la RNC sunt inapti ?
Alice
QUOTE (walking^human @ 21st July 2009, 13:13) *
Duminica seara am rezervat un domeniu de pe rnc si am printat proforma. Luni pe la 11 am platit proforma, la 2 le-am trimis scanarea platii si pe la 5 am avut confirmarea. Pe la 10 am setat nameserverele si azi dimineata erau DNS-urile actualizate. Mai rapid de atat nu se poate in romania.
Ba se poate, si am ramas tampit cand am vazut. Intr-o noapte, pe la 2, am comandat un domeniu (.ro) de la o firma oarecare, destul de mare. Nu spun care deoarece se pot face 'magarii', nu din cauza de reclama.
Eh, next-next-next, nume, dns-uri, etc, pana cand mi se zice "gata, asta a fost tot". Nu mi-au spus care este pretul final in lei, cum platesc, etc. Ma asteptam sa platesc on-line, cu card.
Si cum ma plictiseam atunci, dupa putin timp am zis sa-mi setez si dns-urile, sa fie. Nu mica mi-a fost mirarea sa vad ca domeniul poate fi accesat, inclusiv din extern. Fara sa il fi platit.
A 2-a zi a venit proforma, am platit prin OP, si peste vreo 2 sapt a venit factura in original prin posta. Nota 15 la rapiditate.
jijinho

Nu mai luati de la k-k-t-uri din astea ... eu am luat de la o firma din asta fantoma de pe net un domeniu si nu apar pe google ...am inscris si site-ul manual la google ..si tot nimic .
Cel mai sfant e godaddy.com , de-acolo iau site-ul in 5 min se activeaza, nu 4 ore ...plus ca sunt si cei mai seriosi ...n-am avut nici o probleme cu cei de acolo si site-ul a doua zi era pe google!
again
nea jiji , nu e nicio legatura intre de unde iei domeniul si faptul ca nu apari pe google
Alice
Nu e firma fantoma, crede-ma. Godaddy, din cate stiu, nu are .ro.
dered
eDomenii aka Globehosting sunt tepari. Nu inregistrati domenii la ei daca nu vreti sa asteptati saptamani bune pana sa aveti domeniile inregistrate.
Eu m-am ars cu ei, invatati din greselile altora si nu va folositi de serviciile lor.

CITAT (Alice @ 27th July 2009, 22:13) *
Nu e firma fantoma, crede-ma. Godaddy, din cate stiu, nu are .ro.

eDomenii
CITAT (dered @ 29th September 2009, 09:40) *
eDomenii aka Globehosting sunt tepari. Nu inregistrati domenii la ei daca nu vreti sa asteptati saptamani bune pana sa aveti domeniile inregistrate.
Eu m-am ars cu ei, invatati din greselile altora si nu va folositi de serviciile lor.

Domnule client,
De ce nu mentionati exact problema avuta si sa justificati (dupa o consultare prealabila DEX) expresia "teapa".
In cazul in care e vorba de cele doua domenii .nl care nu au putut fi inregistrate deoarece dvs ati dorit inregistrarea pe persoana fizica, iar formularul de inregistrare solicita nume firma pt inregistrare, problema v-a fost explicata frumos de catre support, precum v-a fost explicat si faptul ca se incearca o rezolvare a situatiei (inventarea unei numei de firme care sa fie acceptata) si de asemenea vi s-a dat posibilitatea de a vi se returna banii in cazul in care inregistrarea nu se poate efectua.
De ce preferati sa aruncati cu noroi ascunzindu-va dupa un nick, in loc sa discutati amiabil cu personalul care v-a stat intotdeauna la dispozitie?

Cred ca sinteti cel cu cele doua domenii .nl pentru ca nu exista nici un alt client care sa aiba problema la inregistrarea vreunui domeniu. Chiar si asa, dvs aveti deja banii inapoi in cont si-mi cer scuze ca nu ati putut fi servit asa cum v-ati dorit.

Cu stima,
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.