DAIHATSU TERIOS (model 2007)Mic Jurnal.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

lucianer

Este achizitionat din Austria , anul acesta datorita pretului mai mic. Este luata de noua si acum am 3800 Km cu ea. Poza de la celalalt topic postat de mine(just cars) este facuta chiar in show room in dimineata cand am ajuns.Este luata pe firma pentru inceput , pretul 16150 - TVA , cu totul era 19500 , modelul fiind Top S. Aici acest model se vinde cu 22900 .Am ajuns printrun prieten bun(sa dovedit pe parcursul ajutorului dat in achizitionarea masinii) in Austria la acest dealer si ne-am intors cu ea pe roti. Este un suv mic pe afara dar foarte incapator la interior , si deloc cuminte in off-road (dar nu trial , nefiind modificata) in oras este super si se manevreaza extrem de usor ( o conduce fara probleme si sotia mea) se parcheaza usor , iar consumul este ok ptr un 4x4 permanent:10-12% in oras iar Buzau - Bucuresti am scos un consum de 7l/100KM (100 km/h). Masina are 6 airbag-uri ABS +EBD, sisteme ca VSC + TRC etc. Sunt incantat de aceasta masina si nu regret niciun moment alegerea facuta!!!! first.gif
romaximusro
arata bine, insa imi pare a fi cam scumpa. multi km fara nici o problema.

lucianer
QUOTE (romaximusro @ May 11 2008, 18:07) *
arata bine, insa imi pare a fi cam scumpa. multi km fara nici o problema.

DC? Sa-mi iau un coreean la banii astia? Never!!!!!!
romaximusro
din cauza dimensiunilor si a faptului ca e din clasa mica. mai ales ca sunt destui concurenti care costa tot pe acolo insa sunt dintr-o clasa mai mare. dar asta nu e un vs, asta e impresia mea important e ca pe tine sa te multumeasca. Cine serviseaza daihatsu in romania? G&P?
lucianer
QUOTE (romaximusro @ May 11 2008, 18:37) *
din cauza dimensiunilor si a faptului ca e din clasa mica. mai ales ca sunt destui concurenti care costa tot pe acolo insa sunt dintr-o clasa mai mare. dar asta nu e un vs, asta e impresia mea important e ca pe tine sa te multumeasca. Cine serviseaza daihatsu in romania? G&P?

Nu stiu daca mai fac service (G&P) fiindca nu mai importa dar cei de la Radacini fac deoarece ei vand prin Subaru.Nu uitati ca este un 4X4 permanent , cred ca este cel mai ieftin la ce ofera(nu-mi da expl. SX4 deoarece este altceva).
Courage
Scump.
Subaru ofera Justy, dar nu ofera service pt alta marca.

Cred ca si cu un Forester chel tot pe acolo iesieai cum banii.
lucianer
QUOTE (Courage @ May 11 2008, 19:10) *
Scump.

Era vb de Radacini care comercializeaza Subaru vis a vis de Prisma (corbeanca). Esti gresit informat.Service-ul se face la Vifor Bosh (marasesti).Foresterul este mai mult ptr. sosea ...sorry

undesignus
QUOTE (Courage @ May 11 2008, 20:10) *
Scump.

Subaru Justy e versiunea japoneza a tripletilor (Aygo, C1, 107) si e altceva. E singurul Subaru 2WD.
Un Forester chel e mai mare, e adevarat, dar nu cred ca are nici aer conditionat, pe cind acest Terios are inclusiv VSC (ESP) si traction control.
lucianer
QUOTE (undesignus @ May 12 2008, 09:56) *
Subaru Justy e versiunea japoneza a tripletilor (Aygo, C1, 107) si e altceva. E singurul Subaru 2WD.
Un Forester chel e mai mare, e adevarat, dar nu cred ca are nici aer conditionat, pe cind acest Terios are inclusiv VSC (ESP) si traction control.

Corect. Nu vad unde ar fi asemanarea intre ele huh.gif
romaximusro

cat de stabila e la curbe luate in viteza? caci imi pare ca centrul de greutate e situat destul de sus, masina fiind destul de inalta pentru cat de lata si lunga e
lucianer
QUOTE (romaximusro @ May 12 2008, 20:15) *
cat de stabila e la curbe luate in viteza? caci imi pare ca centrul de greutate e situat destul de sus, masina fiind destul de inalta pentru cat de lata si lunga e

Destul de bine dar nu trebuie exagerat, exista un control al stabilitatii la modelul asta .Eu nu vreau sa risc .Exista niste serpentine pe langa Ciolanu' (buzau) unde e o placere sa o conduci , dar nu e un coupe sau ...e un SUV
lucianer
Daihatsu vs ...
Elandi
Arata super. Pacat ca e cam scumpa. sad.gif
Sa o stapanesti sanatos, fara probleme. kisstogether.gif
lucianer
QUOTE (Elandi @ May 13 2008, 20:59) *
Arata super. Pacat ca e cam scumpa. sad.gif
Sa o stapanesti sanatos, fara probleme. kisstogether.gif

Ms mult. Nu uita ca vb de un 4x4 (permanent)
spare-me
QUOTE (lucianer @ May 13 2008, 22:52) *
Ms mult. Nu uita ca vb de un 4x4 (permanent)

de ce bati asa de mult apa-n piua pe acest 4x4 permanent...?
ti se pare asa o chestie f. rara si scumpa ?
Marius3k
QUOTE (spare-me @ May 13 2008, 21:54) *

Probabil pentru ca sunt pline strazile de Tucsoane si Sportage-uri cu tractiune fata? nono.gif
@lucianer: multi km fara probleme!
undercoverbrother
QUOTE (spare-me @ May 13 2008, 22:54) *
ti se pare asa o chestie f. rara si scumpa ?

chiar e o chestie rara si scumpa wink.gif
cuvantul PERMANENTA e schepsisul. o transmisie 4x4 care sa fie folosita pana la 40km/h a putut sa faca si dacia. dar sa fie si fiabila si eficienta incat sa poata fi folosita permanent (si pe asfalt indiferent de viteza!) putini sunt in stare.

crezi ca e simplu sau ieftin sa faci o transmisie 4x4 permanenta care sa nu ingenuncheze un motoar mic si sa nu se faca bucati la 100 de km/h?
pai toate matizurile ar fi fost WRXuri biggrin.gif
C.F.S.
Felicitari pentru masina. Multi km fara probleme!
lucianer
QUOTE (Marius3k @ May 13 2008, 22:02) *
Probabil pentru ca sunt pline strazile de Tucsoane si Sportage-uri cu tractiune fata? nono.gif
@lucianer: multi km fara probleme!

Ms lmult! Bafta!

QUOTE (undercoverbrother @ May 14 2008, 11:43) *
chiar e o chestie rara si scumpa wink.gif
cuvantul PERMANENTA e schepsisul. o transmisie 4x4 care sa fie folosita pana la 40km/h a putut sa faca si dacia. dar sa fie si fiabila si eficienta incat sa poata fi folosita permanent (si pe asfalt indiferent de viteza!) putini sunt in stare.

crezi ca e simplu sau ieftin sa faci o transmisie 4x4 permanenta care sa nu ingenuncheze un motoar mic si sa nu se faca bucati la 100 de km/h?
pai toate matizurile ar fi fost WRXuri biggrin.gif

Multumesc ca ai explicat in locul meu! Sunt multi care poate nu vor sa inteleaga...
O parere personala; daca ti-ai achizitionat un 4x4 urmatoarea masina daca va fi , nu cred ca vei reveni la un turism normal . Nu se compara.

QUOTE (C.F.S. @ May 14 2008, 11:46) *
Felicitari pentru masina. Multi km fara probleme!

Iti multumesc ptr urare!
undercoverbrother
ca uitasem biggrin.gif
e totusi un 4x4 de doar 1.5 care ia 100 de km/h in 12 sec.

e unul dintre cele 3 masini 4x4 "ieftine" care imi plac. chiar daca sunt destul de diferite. celelalte 2 sunt grand vitara 3 usi (ca ala in 5 e scump smile.gif ) si jimny.
Eblis
Eu nu inteleg de ce zice lumea ca e scump ...
Un Golf de exemplu (alta categorie, stiu) e mai scump ca masina asta ...
lucianer
QUOTE (undercoverbrother @ May 15 2008, 09:49) *
ca uitasem biggrin.gif
e totusi un 4x4 de doar 1.5 care ia 100 de km/h in 12 sec.

e unul dintre cele 3 masini 4x4 "ieftine" care imi plac. chiar daca sunt destul de diferite. celelalte 2 sunt grand vitara 3 usi (ca ala in 5 e scump smile.gif ) si jimny.

Ca idee , prin acelasi prieten ( de la GUT AUTO CENTER ) eu mi-am luat Terios-ul , taica-miu JIMNY , iar verisoara mea Grand Vitara.
Terios din Austria , Jimny din Olanda si Vitara din Danemarca !!!!!
penny_s
nu cred ca este mai ieftin caun Fiat Sedici... in reclama nu este 13500Euro cu TVA? pe site il vad la 14200 Euro cu TVA...1.6L, 107CP

lucianer
QUOTE (penny_s @ May 15 2008, 20:12) *
nu cred ca este mai ieftin caun Fiat Sedici... in reclama nu este 13500Euro cu TVA? pe site il vad la 14200 Euro cu TVA...1.6L, 107CP

Dar Sedici sau mai bine zis Suzuki SX4 este un crossover .Daca le asezi una langa alta nu le mai bagi la aceeasi categorie. Nu contest ca este totusi Suzuki( fabricat in Ungaria) , apoi este mai limitat cand iese in offroad.
paul_kelso
Cat a costat Jimny in Olanda? Dar pretul final? Zi niste detalii despre el, motorizare, km, an te rog. E euro 3 sau 4? Ms
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.