Salutare tuturor in primul rand,
Poate ati mai citit topicul meu, VW BORA, iar la ideea unui utilizator am decis sa deschis si un jurnal de bord!
Vw Bora; An 2001; 1.9 TDI PD 115 cp cutie viteze 6 trepte!
Echipare :
- geamuri electrice fata + spate
- oglinzi electrice
- jante aliaj in 5 spite
- volan, scaune, reglabile
- climatronic
- radio - cd
- ABS, ESP, ASR (decuplabil)
- insertii crom
La momentul achizitiei masina avea 130.000 km!
- locuiesc in ploiesti (ca sa aveti punct de reper)
Masina a fost cumparata de tatal meu in 2003 de la o firma care aducea masina din germania! A fost destul de scumpa atunci. Anul acesta, dupa un mic incident de-al meu, am decis ca banii de la asigurare + cei obtinuti prin vanzarea masinii lovite (fiat punto) sa ii dam avans pentru o octavia.
Astfel am capatat Bora.
310.000 km avea cand a ajuns pe mana mea!
O stiam foarte bine pentru ca am mai condus-o! Am decis sa ii fac plinul sa vad cati km voi parcurge cu ea! Aveam cevva motorina asa ca au intrat "doar" 52 de litri. Am facut vro 3 drumuri ploiesti - bucuresti (dus-intors), ploiesti-sinaia, ploiest-comarnic (aici lucrez), plus drumurile pe care le-am facut prin oras! Am ajuns si la punctul in care a trebuit sa pun iarasi motorina! Cu lacrimi in ochi
In momentul in care am cumparat-o (am luat-o de la zalau), pe drumul spre ploiesti am mers si incet si tare! Pot spune ca si-a pierdut o idee din putere! Parca atunci avea ceva mai multa forta! Dar pentru ce sa am nevoie de forta daca in ploiesti ajung cu greu in a 3 a...!?
Pentru moment acestea sunt detaliile! O sa revin cu poze mai pe seara cand o sa ajung acasa!