Ce dezavantaje are un domeniu gratis?

ovidiu_low

Totusi inafara de numele sitului mai sunt si alte dezavanteja ale unui domeniu free? Am facut un site cu caracter comercial si nu gasesc nicaieri informatii despre subiectul asta. Singurul pe care l-am gasit pana acum e ca nu il pot inscrie in anumite directoare.
cipcip
al doilea ca nu ti-l cumpara nimeni niciodata ....

worm
nu inspira incredere.... nu as cumpara niciodata de pe un magazin online hostat pe lx.ro de exemplu.
LunaCrystal
Oricand poti ramane fara el, chiar si in cazul in care respecti regulile.

P.S. Cred ca ai vrut sa zici de un subdomeniu.
ovidiu_low
totusi sunt alte situri similare cu al meu care au mult mai multi vizitatori si in google apare pe prima pagina la cautare. Ma gandeam sa nu fie din cauza domeniului. Poate nu cumpara dar tot mai intra lumea.
joc
Dezavantajul este ca nu exista. Sau daca prinzi un domeniu cu extensia .tk (sau alte insule) nu are nici o valoare.
razveee
domeniu gratis? ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ( subdomeniu ) CEA MAI MARE PROSTIE ! X( eu mai de mult am avut... evogames.tk smile.gif era totul bine.. pana cand mi`a fost suspendat :| si la cumparat altu X( domeniul avea page rank 3.. etc.. copyrighturi in poze si filme :| eh... am pierdut :-< mai bine dai.. 20 de lei pt 1 .com .. si macar sti ca e al tau smile.gif si daca faci pe dinastea free... si il faci mare siteul smile.gif ajunge vizitat.. page rank.. etc smile.gif sunt sigur ca cei de la care ai domeniu gasesc ei ceva in "neregula" cu domeniu.. suspenda.. redirect... etc.. deci ! NU FA PE DOMENIU GRATIS ! X(

razveee
sau fa pe 1 gratis la inceput.. sa vezi cum stau apele biggrin.gif .. o sa imi multumesti mai tarziu wink.gif)
Fabian
Cel mai mare dezavantaj este ca nu inspira profesionalism si siguranta. Un alt dezavantaj e ca nu iti poti arata adevarata munca, pe o pagina imaculata, ci pe una cu reclame oferite de hosteri! wink.gif

Toate bune!
The_Napster

Nu inspira incredere si profesionalism. Sa nu mai zic de prosperitate in afaceri.
miromulus
Nu inspira incredere, ti-l taie, etc. Intrebarea e prost pusa din start. NU exista domeniu gratis! Vin gratis doar cu pachete de hosting, deci implica o cheltuialai. Restul sunt subdomenii. Si nu am vazut site serios dezvoltat pe un subdomeniu.
andrey2005_86
QUOTE(miromulus @ Jul 28 2007, 08:20) *
Nu inspira incredere, ti-l taie, etc. Intrebarea e prost pusa din start. NU exista domeniu gratis! Vin gratis doar cu pachete de hosting, deci implica o cheltuialai. Restul sunt subdomenii. Si nu am vazut site serios dezvoltat pe un subdomeniu.

Uite un exemplu de domeniu gratuit:::Domenii gratuite
Slypky
Am constatat ca nu exista domenii free daor daca faci puncte pe anumite forumuri wink.gif
c_n_m
Domeniile oferite "gratuit" impreuna cu anumite pachete de hosting sunt de mult ori inregistrate "pe numele" hostului, asa ca ramai legat de hostul repectiv, daca nu accepta sa-ti cedeze / sa-ti aprobe transferul la domeniu.
GeizCity
dezavantajele unui (sub)domeniu gratuit sunt nenumarate
...eu cred ca intrebarea ta se poate pune altfel pentru a ajunge la o concluzie finala:

Intrebare: Care sunt avantajele unui (sub)domeniu gratuit?
Raspuns: Un asemenea (sub)domeniu nu are si nu ofera avantaje biggrin.gif

Parerea mea personala:
Cine nu poate aduna nici macar 50 Euro pentru un domeniu propriu sa stea in banca lui, sa discute pe messenger, sa traga manele, sa-si termine scoala si sa caute un job serios pentru a castiga un ban.
...ulterior poate din primul salariu sa-si cumpere poate un .ro si nu un parlit de .com pe care sa prezinte informatii in limba romana.
Daca tot oferi ceva pentru Romania atunci fii macar atat de destept si apeleaza la un .ro sau un .eu (ca tot ne-am cersit in Comunitatea Europeana)

Ps.: Ai gasit greseli gramaticale? Pastreaza-le ca eu fac altele biggrin.gif
mihaibeta
salut,

parerea mea este ca chiar daca esti la inceput...lucreaza numai cu servicii profesionale..

Domenii profesionale .com .ro..etc..nu subdomenii, pentru ca in primul rand nu inspira incredere si in al doilea rand esti marketer profesionist..nu te joci!

Deasemenea si cu hostingurile profesioniste... la fel si celelelalte servicii de care ai nevoie..

Mai bine faci un efort..si faci lucrurile cum trebuie.

Cu stima si respect,

stefy
buna

Pentru inceput un domeniu free nu inspira deloc incredere.Poti sa tii spui in sinea ta ca ".nu prea conteaza....cine se uita la asta?",dar credema ca conteaza f f mult.Un domeniu platit ofera credibilitate deoarece ai platit bani pt acel domeniu si inseamna ca faci ceva serios.

NU POTI AVEA O AFACERE SERIOASA cu un domeniu free

Sau hai sa punem altfel problema:De ce te-ar alege pe tine un potential cumparator,in locul unei persoane cu un domeniu platit care ofera credibilitatea ca a investit in acea afacere si este serios????
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.