Franța - Italia
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6

mufa

Dacă italienii aleargă cît au alergat în meciul cu Germania și au parte de un arbitraj corect, death.gif ei vor fi campionii mondiali. Voi ce credeți?
kill_them_all1000
Sa bata francezii ca nu ii inghit pe italieni.

mufa
QUOTE(kill_them_all1000 @ Jul 6 2006, 00:12) *
Sa bata francezii ca nu ii inghit pe italieni.

Ce ți-au făcut? smile.gif
kimi
merg pe Italia.
kraMMer
bate italia, dar cred ca va fi un meci posac.. cu lovituri de la 11 metri... deci urat!
tracky
Franta castiga la loviturile de departajare sleep.gif
ionescu_xoy
QUOTE(kraMMer @ Jul 6 2006, 00:25) *
bate italia, dar cred ca va fi un meci posac.. cu lovituri de la 11 metri... deci urat!

Daca se ajunge la 11 m Italia PIERDE SIGUR! Macaronarii n-au nervii tari.

#andrei
merg pe mana Italiei biggrin.gif
tracky
Sper sa castige Franta ..Am pariat pe ei biggrin.gif
alin179

si eu tot Italia cred ca o sa castige, desi mi-ar place mai mult Franta
tracky
Franta are un joc mai bun in ultima vreme ..insa nu stiu ce e cu Barthez ..cu el in poarta mi-e cam frica .. deadtongue.gif
Syncron
Eu cred ca va castiga Italia - campionat intern mai bun, jucatori mai experimentati...
tracky
Discutam dupa meci sa vedem ce iese smile.gif
Reikon
Allez les Bleus! Merita.
iulian.dronca
Franta castiga in mod categoric.
Zicea cineva mai sus ca Italia o sa castige daca nu-i fura arbitrii. Pai ei au fost ajutati si francezii defavorizati din cauza arbitrilor, dar nu asta e subiectul discutiei noastre.
Revenind la marea finala, spun ca italienii nu au cum sa depaseasca Franta pentru ca e net inferioara Cocosului Galic chiar si cu norocul de partea ei. Franta nu e nici Ghana, nici SUA, nici Australia, nici Elvetia, nici Ucraina. Si arbitru nu-si va permite sa favorize castigarea finalei in ultimul minut asa cum s-a intamplat in meciul cu Australia.
De cealalta parte, Zidane si compania va stii sa le arate fotbal jucatorilor italieni ultra defensivi, care uneori joaca enervant de neelegant.
Les Bleus vor deveni campioni si merita! Sunt cei mai buni!
tracky
Zidane se retrage dupa aceasta finala..va dati seama ce Gala o sa aiba daca o sa castige echipa Frantei ..Un ultim meci pe care il va juca cu placere ..Ce si-ar mai putea dori mai mult decat un meci de retragere jucat intr-o Finala Mondiala ?
mianna
singurul moment in care i-am iubit cu adevarat pe italieni a fost cand le-au dat al doilea gol nemtilor biggrin.gif mi-a placut la nebunie.

de castigat castiga Franta, fiindca se pare ca in campionatul asta favorita mea are noroc (in altele, cea cu care tineam era eliminata repede, si ma chinuiam sa-mi aleg alta favorita, iar pleca acasa, iar alta, si uite-asa pana-n finala, unde fireste favoritii mei o luau in freza smile.gif )

QUOTE(tracky @ Jul 6 2006, 03:41) *
Zidane se retrage dupa aceasta finala..va dati seama ce Gala o sa aiba daca o sa castige echipa Frantei ..Un ultim meci pe care il va juca cu placere ..Ce si-ar mai putea dori mai mult decat un meci de retragere jucat intr-o Finala Mondiala ?

un meci castigat, si turul stadionului cu cupa in mana tongue.gif
tracky
QUOTE(mianna @ Jul 5 2006, 22:17) *
singurul moment in care i-am iubit cu adevarat pe italieni a fost cand le-au dat al doilea gol nemtilor biggrin.gif mi-a placut la nebunie.

de castigat castiga Franta, fiindca se pare ca in campionatul asta favorita mea are noroc (in altele, cea cu care tineam era eliminata repede, si ma chinuiam sa-mi aleg alta favorita, iar pleca acasa, iar alta, si uite-asa pana-n finala, unde fireste favoritii mei o luau in freza smile.gif )
un meci castigat, si turul stadionului cu cupa in mana tongue.gif

coolspeak.gif
radumiki
Cele doua echipe sunt de valori sensibil egale , zic eu . Diferenta o poate face sclipirea unui jucator ( ex. Henry sau Totti ) sau o gafa elementara ( ex. Zacardo sau Barthez ) .
Italia este insa preferata mea , este timpul sa mai castige si italienii un trofeu major dupa atata timp de seceta.
In plus , dupa tot scandalul de coruptie avut, fotbalul italian are nevoie de o relansare ce poate fi data de castigarea cupei mondiale.
StefanD
Cred ca o sa vedem penalty-uri la meciul din finala.. ambele echipe se apara foarte bine .. we'll see!
ionescu_xoy
QUOTE(StefanD @ Jul 6 2006, 07:51) *
Cred ca o sa vedem penalty-uri la meciul din finala.. ambele echipe se apara foarte bine .. we'll see!

Sper sa NU vedem penaltiuri... decat daca scorul este > k-k unde k=0. biggrin.gif
DeeJay
mizez pe Franta de data asta
angel
ce au facut francezii sa merite atat de mult sa ajunga in finala ? vorbind strict de fotbal they suck (nu dati cu death.gif ) la fel ca si in alte chestii.

Am impresia ca acest campionat a fost vandut...nu de alta dar nu imi imaginez cum de au reusit sa bata Portugalia care are o echipa mult mai buna, mult mai calculata si mai bine organizata pe aparare decat ei. Sper sa nu castige inca o data Franta. sad.gif

Allez les macaronaires ! biggrin.gif
ReKo
Eu pun toti banii pe Italia.
trompix
Franta. cat despre faptul ca francezii suck in fotbal si in multe altele, chestia e mai mult decat discutabila.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.