cum a aflat adresa de ip de pe messenger ?

TheEye

salutari am si eu o intrebare cum a reusit un tip din lista mea de mess sa ami afle adresa de ip ??? ca din cate am inteles nu se poate
neoliviu
Ai trimis/ primit vreun fisier de la dansul? In acel moment, daca dai netstat -a intr-un dos prompt vezi ip celuilalt.

TheEye
QUOTE(neoliviu @ May 5 2006, 16:24) *
Ai trimis/ primit vreun fisier de la dansul? In acel moment, daca dai netstat -a intr-un dos prompt vezi ip celuilalt.

ma nu am primit de la el nici nu am trimis habr-nam cum a aflat adresa
neoliviu
ma, altefel nu are cum doar printr-un transfer de fisiere putea
Garfield
QUOTE(neoliviu @ May 5 2006, 16:34) *
doar printr-un transfer de fisiere putea

nu e necesara trimiterea unui fisier.
neoliviu
altfel nu are cum, in timpul unei discutii normale utilizatori sunt conectati direct la serverele Yahoo, un "contact" direct cu vecinul de conferinta doar cand trimiti/primesti un fisier.
TheEye
QUOTE(neoliviu @ May 5 2006, 16:41) *
altfel nu are cum, in timpul unei discutii normale utilizatori sunt conectati direct la serverele Yahoo, un "contact" direct cu vecinul de conferinta doar cand trimiti/primesti un fisier.

ok mersi oricum nu e mare lucru dar eram f curios si daca ar fi sa vreau sa ai stiu adresa de ip cum as putea sa fac?

shumilica
citeste help-ul de la yahoo messenger: http://messenger.yahoo.com/messenger/help/pref.html
acolo vei gasi informatia asta interesanta:

QUOTE( Yahoo Help)
Do not reveal my IP Address to other Messenger users. - Yahoo! Messenger uses your IP address to connect you to other Messenger users. Instead of having your message go to Yahoo! and then get re-routed to your friend, we send the message directly to your friend instead. You can disable this feature so that all messages will get sent directly through our servers every time.
neoliviu
incearca sa opresti toate aplicatiile care ar putea face trafic ( open/listen ports) si start/run/cmd si apoi "netstat -a 1". Apoi initiezi un transfer de fisiere cu respectivul userul si in lista din nestat apare si o linie cu ip userului. Sper ca ai inteles nu ma prea pricep sa explic
don_dannielo

QUOTE(TheEye @ May 5 2006, 16:42) *
ok mersi oricum nu e mare lucru dar eram f curios si daca ar fi sa vreau sa ai stiu adresa de ip cum as putea sa fac?

Ti s-a zis, cu netstat in command prompt, in timp ce vorbesti cu cineva. Desi nu merge intotdeauna, cred ca depinde si de isp-uri.

Sau daca vrei ceva mai grafic: http://www.nirsoft.net/utils/cports.html
TheEye
QUOTE(neoliviu @ May 5 2006, 16:54) *
incearca sa opresti toate aplicatiile care ar putea face trafic ( open/listen ports) si start/run/cmd si apoi "netstat -a 1". Apoi initiezi un transfer de fisiere cu respectivul userul si in lista din nestat apare si o linie cu ip userului. Sper ca ai inteles nu ma prea pricep sa explic

ok am inteles multam frumos tuturor
Shahinul
daca a folosit gaim in loc de yahoo messenger poate sa iti afle adresa insa in anumite situatii... cum ar fi lipsa unui firewall pe calcu tau sau nesetat bine...
beastoff
Se poate afla destul de simplu.....

intre tine si legatura la internet pune un HUB (NU switch).
pe calculatorul tau instaleaza un program de sniffer (dn marea gama care exista)

te conectezi la Yahoo si incepi o conversatie cu persoana a carei IP vrei sa o aflii
in acest moment serverele Y! realizeaza conexiunea point to point cu persoana respectiva

Te uiti in programul de sniffer si vezi IP la care esti conectat...

simplu
add
yahoo nu realizeaza p2p
cspot
QUOTE(beastoff @ May 9 2006, 14:33) *
Se poate afla destul de simplu.....

intre tine si legatura la internet pune un HUB (NU switch).
pe calculatorul tau instaleaza un program de sniffer (dn marea gama care exista)

te conectezi la Yahoo si incepi o conversatie cu persoana a carei IP vrei sa o aflii
in acest moment serverele Y! realizeaza conexiunea point to point cu persoana respectiva

Te uiti in programul de sniffer si vezi IP la care esti conectat...

simplu

Ce sa facaaaaaa ?
FreeMan_FX
QUOTE(add @ May 9 2006, 14:37) *
yahoo nu realizeaza p2p

Ba chiar o face smile.gif , si bine ca o face la file transfer naughty.gif
don_dannielo
p2p nu prea e acelasi lucru cu "point to point" biggrin.gif

Anyway, daca esti in aceeasi retea cu celalalt, ca in poza de mai sus, poti transfera si filme pe mess.
whitewizard
QUOTE(TheEye @ May 5 2006, 14:20) *
salutari am si eu o intrebare cum a reusit un tip din lista mea de mess sa ami afle adresa de ip ??? ca din cate am inteles nu se poate

Poate ca nu ai auzit de programe de aflat adrese ip si parole si chiar si celor invizibili...pierdere de timp,atata vreme ce sa-ti faci o adresa e free...
bboylalu
se poate foarte usor... nu trebuie nici un transfer de fisiere, e de-ajuns doar sa vorbesti cu el, intri in cmd din run si scrii "netstat -an" unde vei gasi o conexiune de la IP-ul tau pe un port mai mare de 5000 (cel utilizat de messenger) la un IP (sau mai multe, depinde cu cati vorbesti in momentul acela) si ba-ba-bi-bah, ai IP-ul celui cu care vorbesti. Nu credeti? Incercati :-??.
C.F.S.
Sau te-a pacalit cu alt ID sa-i trimiti un mail.
dani.user
De 1 an jumate poate a aflat de metodele astea
Maresalul
QUOTE (bboylalu @ Jan 6 2008, 23:06) *
se poate foarte usor... nu trebuie nici un transfer de fisiere, e de-ajuns doar sa vorbesti cu el, intri in cmd din run si scrii "netstat -an" unde vei gasi o conexiune de la IP-ul tau pe un port mai mare de 5000 (cel utilizat de messenger) la un IP (sau mai multe, depinde cu cati vorbesti in momentul acela) si ba-ba-bi-bah, ai IP-ul celui cu care vorbesti. Nu credeti? Incercati :-??.

Corect !
Se poate afla și în acest mod... wink.gif
Dar, odată aflată, ce dracu faci cu această adresă ???!!!
Reclama
Ultimul trend: masini cu 2 rezervoare Pai daca la Petrom alimentezi si apoi castigi inca un plin...
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.