Husa pentru PDA

ccezar2004

Dell Axim X51....
ma tot uit pe net sa vad de niste huse faine si multifunctionale.... pe la noi cam saraca oferta, sau poate doar mi se pare... totusi de ce nu exista un site ca asta si pe la noi?

intrebare: de unde pot cumpara de la noi huse de pda "destepte"?
ccezar2004
are cineva husa Krusell sau Piel Frama?
par destul de misto dar as fi curios sa aud o parere de la cineva care are.... sunt destul de scumpe si parca nu as lua asa doar din poze de pe site-ul producatorului....

Click pentru a vizualiza atașamentul Click pentru a vizualiza atașamentul

6630
Salut!
Eu mi-am luat de pe okazii.ro o husa din aluminiu pt x51v. Sunt multumit comparativ cu alte site-uri din .ro...
ccezar2004
nu-mi vine sa cred ca a raspuns cineva.... mersi....
m-am uitat si eu la aia de aluminiu... parca as vrea de piele.... imi place aia peil frama.... dar e 68€+TVA cu tot cu transport (luata de la noi)... e cam scumpa totusi....
ccezar2004
altcineva.... chiar nu tineti pda-urile in huse?
bluehunt
ba da. ei am o husa "Body Glove" cu fermoar, dar nu e multifunctionala smile.gif
ccezar2004
chiar nimeni nu isi tine pda-ul in husa?... nu va e mila de saracul pocketpc?

mf
QUOTE(ccezar2004 @ May 15 2006, 19:28) *
chiar nimeni nu isi tine pda-ul in husa?... nu va e mila de saracul pocketpc?

x51v-ul meu sta in husa pe care am primit-o de la mama lui (ma rog, tatal lui biggrin.gif ). Este una din piele si are avantajul ca se poate agata de curea. Are si buzunare pentru 2 SD card-uri. Printre inconveniente se numara nepotrivirea cu bateria extinsa (din fericire bateria normala inca ma tine cateva ore bune) si protectia fata intemperii (praf, apa etc). Nu am gasit pe piata locala ceva huse potrivite, asa ca voi cumpara una de afara.
ccezar2004
si eu ma tot gandesc la o husa piel frama.... da parca e prea scumpa....
chiar sunt folositoare acele "screen protector"?
radup

Vreau si eu husa si baterie de rezerva. Daca reusiti comandati doua......... console.gif
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.