Cu trenul prin Europa
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35

popik_alex

as vrea sa merg la viena cu trenul..plecare din Bucuresti Nord..stie careva cat este biletul?
eliza84
am ales o data aleatorie de plecare spre vienna, pe 18 mai.
la clasa 1 tariful este 264 de euro/pers pe ruta Bucuresti - Deva-Blaj-Sighisoara-Snolnok in Budapesta apoi din Budapesta pe ruta Gyoer-Kledering-Inzersdorf-Speising din Vienna. La clasa 2 costa 178 euro/pers.

Freddie
QUOTE (eliza84 @ Apr 20 2008, 18:19) *
am ales o data aleatorie de plecare spre vienna, pe 18 mai.
la clasa 1 tariful este 264 de euro/pers pe ruta Bucuresti - Deva-Blaj-Sighisoara-Snolnok in Budapesta apoi din Budapesta pe ruta Gyoer-Kledering-Inzersdorf-Speising din Vienna. La clasa 2 costa 178 euro/pers.

Desi sint un pic off-topic, nu m-am putut abtine. oameni buni, un bilet Tarom OTP-VIE costa 170 de euro, dus-intors, toate taxele incluse. si e un zbor de o ora si un pic, nu 16 ore pe drum. Cine ar alege trenul in conditiile astea?
Ca sa nu mai spun ca un low-cost poate fi gasit la un pic sub 60 de euro dus-intors .. si nu merge mai incet decit tarom-ul smile.gif
bestiuta1
QUOTE (casiopeea @ Mar 1 2008, 01:16) *
Eu sunt interesata de o calatorie in Rusia, cu trenul ca e mai ieftin biggrin.gif , si vreau sa stiu daca mai sunt persoane interesate de acest lucru. Am vazut acum cateva aferte de Paste, in jur de 600 euro.
Afost cineva in Rusia sa-mi dea cateva detalii?

600 de eur biletul pana la moscova?sigur nu iesi mai ieftin cu un bilet de avion?sau vrei neaparat cu trenul,atunci este altceva. coolspeak.gif
alexxxxx
colega eliza nu stiu ce simulare a dat, biletul spre viena cu trenul, dus-intors la vag. de dormit, costa 160 de euro, oricand este achizitionat. Iar biletul pana la Moscova costa putin peste 100 de euro, dus-intors la vag. de dormit. Nu mai dati informatii eronate pe-aici, anumiti oameni intra sa se informeze...
vbolocan
am un bilet dus-intors bucuresti-sofia-bucuresti. nu am folosit returul biletului. biletul e valabil inca aproape 2 luni. daca cineva il vrea, il dau cu 50 de lei, pe linga care va mai trebui de cumparat loc. se poate merge si fara a lua loc, riscul fiind sa nu gasesti fizic loc in tren. pt acest tren, insa, acest risc e foarte mic.

vlad

vbolocan la gmail punct com
swimmerz
salut. Am incercat sa accesez siteul CFR si vad ca nu functioaneaza in dimineata asta. As dori si eu niste informatii despre trenuri, categorii de trenuri si preturi catre Turcia eventual legaturi pana la Damasc. Nu gasesc nici macar un nr. de tel de la cfr acum pe moment. E vorba despre patru persoane 2 adulti si 2 copii foarte mici. M-au rugat sa ma uit ca nu le convine cu autocarul iar cu avionul zic ei ca ii costa 1000 desi cred ca nu sunt informati, nu cred sa fie atat de mult cu avionul. Multumesc.

alexxxxx
Salut!

Despre tren spre Turcia gasesti pe-aici destule informatii.
Din Istanbul este tren spre Damasc o data pe saptamana, Duminica. Trenul Istanbul-Damasc e relativ ieftin, vreo 85 de euro dus-intors la vagon de dormit 2/camera.

Pt. preturi: http://www.tcdd.gov.tr/tcdding/ortadogu_ing.htm
Pt detalii si povesti referitor la calatorie: http://www.seat61.com/Syria.htm

Sper sa te ajute!
swimmerz
As mai avea o intrebare si nu vreau sa mai sun la CFR pt ca serviciul lor de relatii cu clientii e o rusine. Trenul din Bucuresti in ce gara ma lasa in Istambul in Sirkeci cumva?? Si apoi ca sa iau alt tren spre Siria trebuie sa ma duc in Gara Haydarpasa?
alexxxxx

da, te lasa in Sirkeci, care e gara pt. partea europeana. Ca sa ajungi in Haydarpasa iei vaporul de la 100m (portul eminonu) care pleaca din 20 in 20 min. si te lasa langa gara Haydarpasa. Faci 30 de min. maxim. Si biroul de relatii cu clientii CFR nu prea are de unde sa stie de unde pleaca trenul TCDD spre Siria, iti spune doar unde ajunge trenul in Istanbul. Si personal n-am avut probleme daca am sunat la agentia de bilete pt trafic international. Daca suni la 9521 (informatii cfr) te redirecteaza ei.
swimmerz
Multumesc. M-am lamurit.
ariesan
As dori sa plec in concediu la Paralia cu trenul , am inteles ca exista un tren Bucuresti -Salonic- Atena cu plecare la 1253din Bucuresti si trece si prin Katerini orsul situat la 8 km de Paralia , va rog daca stie cineva relatii despre acest tren si cum pot ajunge din gara Katerini in Paralia sa-mi spuna si mie ca am ceva emotii datorita lipsei de informatii.
Ntim
QUOTE (ariesan @ May 13 2008, 13:12) *
As dori sa plec in concediu la Paralia cu trenul , am inteles ca exista un tren Bucuresti -Salonic- Atena cu plecare la 1253din Bucuresti si trece si prin Katerini orsul situat la 8 km de Paralia , va rog daca stie cineva relatii despre acest tren si cum pot ajunge din gara Katerini in Paralia sa-mi spuna si mie ca am ceva emotii datorita lipsei de informatii.

Te dai jos la Salonic si dupa o ora ai tren care trece prin Katerini sau daca ai vagon de dormit stai in tren cu conditia sa fi in vagonul de Atena . Nu mai trebuie sa cumperi loc . Din Katerini aproape de gara ai autobuz din 15 in 15 min spre Paralia. Prima vizita in Grecia se face la Paralia . Oricum SIGUR o sa iti placa. Cind ajungi acolo aduti aminte de poza ASTA..
alin_ro
M-ar interesa cam cat costa un bilet de tren viena zurich la cuseta. Am cautat pe net, dar nu am gasit :|. Sau, poate este mai ieftina varianta autocar biggrin.gif
Iuliux
Verifica aici: http://www.oebb.at/en/index.jsp
Eu am gasit doar ca, pentru pret trebuie sa-ti faci utilizator.
alin_ro
Si nu stii cam cat costa aproximativ? Nu vad de unde imi fac cont.. :-?
Iuliux
116.90 Euro
alin_ro
dus-intors? de fapt , banuiesc ca la cuseta doar dus. Si un bilet normal?
Iuliux
Cuseta dus, clasa a 2-a (suspect ca au si cuseta clasa 1). Pentru normal verifica pe site. Eu parca am vazut 80 euro insa nu mai verific.
codruta
QUOTE (alin_ro @ May 31 2008, 17:26) *
dus-intors? de fapt , banuiesc ca la cuseta doar dus. Si un bilet normal?

http://www.oebb.at/pv/en/Travel_within_Eur...rland/index.jsp
Aici zice ca mai au si oferte speciale la 29 euro clasa a 2-a, 39 euro in cuseta de 6 locuri, 49 euro in cuseta de 4 locuri. Sper sa te ajute. Logic preturile sunt doar dus.
ariesan
Dupa ce am citit 99% di postarile de pe forum am ajuns la concluzia ca cea mai nimerita statiune pentru familia mea este Platamonas dar voi merge cu trenul si nu stiu unde trebuie sa cobor .Trenul Bucuresti-Atena are statii la Leptokaria si Rapsani, va rog mult daca a fost cineva si stie care statie este mai apropiata de Platamonas si eventual exista autobuze pana in statiune.Am un copil mai mic si n-as vrea sa-l plimb 4-5 km pe jos.Va multumesc pentru ajutor
codruta
In final am decis sa merge cu trenul in Grecia ca n-avem chef de condus n'spe ore din Cluj. Asa ca vom ajunge dimineata la 5 in Salonic; din cate am verificat primul bus catre Hanioti pleaca la 06:45. Nu am aflat insa daca autogara este langa gara din Salonic sau trebuie sa ne deplasam si prin Salonic ca sa ajungem la acest autobuz. Stie cineva cum e mai bine sa facem?
alexxxxx
langa gara din Salonic e o mare autogara (lipita de autogara). In cel mai rau caz, trebuie sa schimbi autobuzul (mai e o autogara mare pentru extraurban la Ikea, eu am luat un autobuz pana acolo (nr. 2) si de-acolo am luat altceva pana intr-o statiune). Eu am intrebat la dispecer despre unde vreau sa ajung si mi-a spus numarul autobuzului. Un bilet e 0,5 euro si e valabil 70 de minute, pe orice linii, intra sau interurbane. Poti sa cumperi bilet din statie sau direct din automatul din autobuz, la 0,6 euro insa. Hope it helps...
codruta
QUOTE (alexxxxx @ Jun 11 2008, 10:26) *
Hope it helps...

Da, ajuta, merci mult de tot. Aveam o banuiala ca nu e aceeasi autogara dar nu eram sigura.
Hey23
Stie cineva cat costa trenul de la Bucuresti la Moscova? (doar dus)
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.