mufa
1st January 2008, 16:29
QUOTE (hootdeals @ Jan 1 2008, 16:09)

Atentie mare, lu sefu lu tata i s-a furat un costum si 8600 de euro ( adica toti banii pe care ii avea la el ) !!!
Așa-i trebuie dacă nu s-a dus în Austria cu mașina. 
DanCld
1st January 2008, 16:38
Poveste veche de ani de zile, subiect de reportaje la televizor, etc. Ma mira ca nu au aflat mai multi de "problema" si tot se duc cu trenul si cu sacu' de bani la spinare, cautand-o practic cu lumanarea.......
hootdeals
1st January 2008, 16:43
da, adevaru e ca de mai mult timp, dar acu e din ce in ce mai rau !!!
Daca ne lasam pe baza politziei, ne lasa hotii goi pusca in vagon !!!
Nush ce face politzia, dar meseria deloc nu si-o face !!!
Daca erau inteligenti, faceau o inscenare de cateva ori pana ii prinde .
alf77
1st January 2008, 16:52
Acum vreo 6 luni ,un prieten a patit-o asemanator
In drum spre Italia , au bagat un gaz in sistemul de ventilatie.I-au furat tot:electronice,vreo 8500 euro.
Si era si in luna de miere omu`
Hey23
3rd January 2008, 14:30
Din acest an biletele de tren pt veterani de razboi pot fi folosite si de alte persoane prin procura de la notariat. Bunica mea are astfel de bilete si vreau sa va intreb daca acestea merg si pe rute internationale, ex: Bucuresti-Budapesta, sau doar interne...
a21alex
3rd January 2008, 15:00
Este o reducere sau o gratuitate, dupa caz, acordata de CFR... adica de caile ferate romane. E normal sa fie doar pe caile ferate romane nu si inafara lor.
spadafora
8th January 2008, 09:17
la ce ora ajunge in gara de nord trenul de la salonic?Va multumescc!
alexxxxx
8th January 2008, 10:04
salut!
Trenul "Romania" 462 de la Salonic/Atena/Istanbul ajunge teoretic la 17:09 in gara de nord. Practic, cu zapezile din Bulgaria, asteapta-te la o intarziere de 2h minim, zic eu. Acum 2 zile niste prieteni cu acelasi tren venind de la Istanbul au ajuns la 22 fix, ca sa-ti faci o idee. E drept ca au stat 2h in camp ca a lovit trenul o masina in Bulgaria, dar 2 h intarziere isi ia sigur in situatia cu zapezile din Bulgaria. Cel mai bine e sa suni la 9521 pe la ora 16:00, sa-ti zica aprox. intarzierea, ca sa nu stai degeaba in gara. Succes!
Morpehus
9th January 2008, 22:49
Salut,
as dori sa ajung cu trenul din Viena la Praga si inapoi in Viena. Imi puteti da va rog niste detalii cum ar trebui sa procedez ? ( linkuri, rezervari, costuri, durata, etc).
Multumesc
mirwoona
11th January 2008, 10:11
QUOTE (Morpehus @ Jan 9 2008, 22:49)

Salut,
as dori sa ajung cu trenul din Viena la Praga si inapoi in Viena. Imi puteti da va rog niste detalii cum ar trebui sa procedez ? ( linkuri, rezervari, costuri, durata, etc).
Multumesc
pai uite-te si tu pe topicul praga viena, tot de la transporturi, ca s-a mai vorbit...chiar zilele astea:P e greu sa cauti...
Ntim
4th February 2008, 18:15
Vreau sa merg cu trenul la Istanbul si doresc sa stiu numele gari din Istanbul si ceva detali despre cazare in apropierea garii. Sunt Timisorean si nu mai pot merge cu trenul direct din Budapesta care trecea prin Arad via Giurgiu ca nu mai circula . Merg numai cu tren. Cine imi da ceva detali multumesc.
alexxxxx
5th February 2008, 05:40
Gara din Istanbul unde ajunge trenul de la noi (490 Romania) se numeste Sirkeci. Cea de pe malul celalalt, mult mai mare, pentru partea asiatica, se numeste Haydarpasa. Hoteluri gasesti garla intre 100-500 de metri de gara, bune si ieftine. Iti recomand sa te uiti pe hotel.de, de-acolo am rezervat de fiecare data si nu au fost probleme. De cand cu noul mers au combinat trenurile spre Istanbul cu cel spre Salonic si au mai adaugat 2 vagoane de dormit pentru Atena si 2 clasa pentru Sofia si pleaca grupat din Bucuresti la 13, la Istanbul ajungand la 8 dimineata. Din ce am vazut, au legat si un vagon restaurant la vagoanele de Atena, asa ca poti beneficia de el mare parte din drum, pana pe la 18:30 la Gorna Oriahovita, unde se despart. Biletul pentru Istanbul, luat cu oferta Balkan FlexiPass, e valabil din orice colt al Romaniei fara taxe suplimentare, asa ca poti sa iei orice tren pana la Videle si acolo sa schimbi. Maine seara verific personal conditiile, iarasi, ca ma intorc cu trenul din Istanbul (in 3h plec cu avionul).
Ntim
5th February 2008, 10:10
QUOTE (alexxxxx @ Feb 5 2008, 05:40)

Gara din Istanbul unde ajunge trenul de la noi (490 Romania) se numeste Sirkeci. Cea de pe malul celalalt, mult mai mare, pentru partea asiatica, se numeste Haydarpasa. Hoteluri gasesti garla intre 100-500 de metri de gara, bune si ieftine. Iti recomand sa te uiti pe hotel.de, de-acolo am rezervat de fiecare data si nu au fost probleme. De cand cu noul mers au combinat trenurile spre Istanbul cu cel spre Salonic si au mai adaugat 2 vagoane de dormit pentru Atena si 2 clasa pentru Sofia si pleaca grupat din Bucuresti la 13, la Istanbul ajungand la 8 dimineata. Din ce am vazut, au legat si un vagon restaurant la vagoanele de Atena, asa ca poti beneficia de el mare parte din drum, pana pe la 18:30 la Gorna Oriahovita, unde se despart. Biletul pentru Istanbul, luat cu oferta Balkan FlexiPass, e valabil din orice colt al Romaniei fara taxe suplimentare, asa ca poti sa iei orice tren pana la Videle si acolo sa schimbi. Maine seara verific personal conditiile, iarasi, ca ma intorc cu trenul din Istanbul (in 3h plec cu avionul).
Multumesc mult. Cum e mai bine sa iau cazare de acasa 3--5 nopti sau la fata locului. in oct-07 am fost in Grecia si am luat cazare de acasa cazare in statiune nu in oras mare si a iesit mai ieftin . Vreau ceva de genul 30 --60 euro camera dubla nu mai mult. Ce distanta e din gara pina la mare mare in sensul de faleza nu plaja . Am fost la Salonic cu vagon de dormit unguresc conditii decente dar nu mai merge trenul respectiv trenul nostru cum e ?
alexxxxx
5th February 2008, 17:35
Pe hotel.de intotdeauna am gasit preturi mai mici decat cele afisate la hotel, mai mici si cu 50%. E un hotel f. bun, Best Western Hagia Sofia, chiar langa moschee, la 45 e/dubla in perioada asta, cu mic dejun inclus. Il gasesti pe hotel.de, e la 500 de metri de gara. Gara e la 200 de metri de apa, daca te uiti pe harta Istanbulului, intelegi. Conditiile sunt foarte bune si la vagonul nostru de dormit, are aer conditionat vara si incalzire iarna, plus priza, chiuveta, etc.
inaxxx
10th February 2008, 14:53
QUOTE (alexxxxx @ Feb 5 2008, 17:35)

Pe hotel.de intotdeauna am gasit preturi mai mici decat cele afisate la hotel, mai mici si cu 50%. E un hotel f. bun, Best Western Hagia Sofia, chiar langa moschee, la 45 e/dubla in perioada asta, cu mic dejun inclus. Il gasesti pe hotel.de, e la 500 de metri de gara. Gara e la 200 de metri de apa, daca te uiti pe harta Istanbulului, intelegi. Conditiile sunt foarte bune si la vagonul nostru de dormit, are aer conditionat vara si incalzire iarna, plus priza, chiuveta, etc.
buna,
Sunt interesata de drumul cu trenul din bucuresti pana la istanbul:se schimba vagonul sau se adauga vagoane speciale pe drum pentru a ajunge la istanbul?
cat se sta in vama?
e mai avantajos cu trenul sau cu autocarul?
te rog sa-mi raspunzi, plec curand in Turcia.
alexxxxx
11th February 2008, 13:56
nu se schimba nimic. din bucuresti pleaca spre istanbul un vagon de dormit si o cuseta, care merg pana in Istanbul. In vami se sta cam 30 de min in fiecare, mai putin la turci unde se sta cam o ora. Controlul pasapoartelor se face direct in vagon, mai putin la vama turceasca unde va trebui sa cobori pentru a-ti cumpara viza de la ghiseu si pentru a-ti stampila pasaportul. In tren exista si vagon restaurant, cam pe jumatate de distanta (pana la 18:30 la dus si de la 11:30 la intors), deci poti sa mananci/bei ceva ca sa omori timpul.
Cat de avantajos este cu trenul/autocarul doar tu poti sti, la tren vagon de dormit dus-intors te costa cam 130 de euro (vreo 100 daca ai sub 26 de ani), la autocar nu stiu. La capitolul confort evident este mai confortabil cu trenul, la vagon de dormit.
Daca mai e ceva, ma poti intreba
mih_des_max
12th February 2008, 18:21
Buna! As avea nevoie de cateva informatii. Nu am gasit inca un sit de transporturi internationale cu plecare din Bucuresti. Sunt interesat daca este tren de la Bucuresti la Atena si care ar fi preturile(simplu, cuseta etc) As vrea sa stiu daca a mai fost careva in Atena pe o perioada de mai multe luni si la ce preturi ar trebui sa fie chiriile(sunt pe cale sa rezolv una la 150 de euro pe persoana doi intr-o camera de 45 m2 si de aceea vreau sa stiu daca accept o propunere buna). Eu voi pleca la sfarsitul lui februarie cu o bursa de studiu Erasmus. Nu stiu cu ce mijloc de transport e mai convenabil, cu avionul, trenul sau autocarul (nu ma tem de nici unul decat de preturi:)). Am inteles ca nu e nevoie de pasaport pentru Grecia dar e sigur acest lucru? Si am nevoie de alte acte speciale daca stau 3 luni?
Hey23
12th February 2008, 23:49
Cel mai ieftin e cu trenul.
Parca era Balkan FlexiPass 5 zile intr-o luna 49 euro dc ai sub 26 de ani si cu vreo 20 mai mult, altfel.
casiopeea
1st March 2008, 00:16
QUOTE (Hey23 @ Sep 15 2007, 11:08)

Vreau sa va intreb despre o calatorie cu trenul mai lunga si mai neobisnuita: transsiberianul: Moscova-Vladivostok. Stie cineva cat costa? Cat dureaza? Daca stiti vreun site util....
Eu sunt interesata de o calatorie in Rusia, cu trenul ca e mai ieftin
, si vreau sa stiu daca mai sunt persoane interesate de acest lucru. Am vazut acum cateva aferte de Paste, in jur de 600 euro.
Afost cineva in Rusia sa-mi dea cateva detalii?
fotojunior
10th March 2008, 18:01
in componenta trenului spre Istanbul nu sunt si vagoane simple, trebuie neaparat sa imi iau bilet la vagon de dormit sau cuseta ?
mihairosioru
10th March 2008, 18:04
QUOTE (fotojunior @ Mar 10 2008, 18:01)

in componenta trenului spre Istanbul nu sunt si vagoane simple, trebuie neaparat sa imi iau bilet la vagon de dormit sau cuseta ?
Nu trebuie musai. Poti sa iti iei si loc la un vagon obisnuit.
Later edit: ai scris "NU sunt si vagoane simple"? Sigur? Asta e nasol. Cand am mers eu ultima data erau si vagoane simple.
cristianbaciu
5th April 2008, 12:39
Salut,
daca zilele acesta ati incercat sa accesati infofer.ro pentru a cauta informatii legate de mersul trenurilor ati putut observa ca siteul celor de la cfr da rateuri singura alternativa viabila a ramas http://www.mersultrenurilor.ro.
Sunt curios ce ati dori sa mai gasiti pe un site de genul acesta mai precis ce ati dori sa gasiti pe www.mersultrenurilor.ro si cum apreciati ce este momentan pe acest site .
Cristi
mkn
7th April 2008, 23:31
Cu balkan flexi pass cate zile se bifeaza pentru o calatorie Bucuresti- Atena si retur? 12:53 -14:06 si 16:51-17:09
dar pentru bucuresti- istanbul?
codruta
9th April 2008, 13:06
QUOTE (mkn @ Apr 7 2008, 23:31)

Cu balkan flexi pass cate zile se bifeaza pentru o calatorie Bucuresti- Atena si retur? 12:53 -14:06 si 16:51-17:09
dar pentru bucuresti- istanbul?
Din cate stiu eu, 2 zile pe sens. Daca trenul din Bucuresti ar pleca dupa ora 19:00, atunci ai bifa ziua urmatoare si ai consuma doar o zi, dar plecand inaintede ora 19:00 consumi 2 zile pe fiecare sens. Regula e aceeasi si pentru Istanbul.
avraam
10th April 2008, 08:46
QUOTE (casiopeea @ Mar 1 2008, 01:16)

Eu sunt interesata de o calatorie in Rusia, cu trenul ca e mai ieftin

, si vreau sa stiu daca mai sunt persoane interesate de acest lucru. Am vazut acum cateva aferte de Paste, in jur de 600 euro.
Afost cineva in Rusia sa-mi dea cateva detalii?
Ia transsiberianul din Moskova pin in Vladivostock(de acolo mai ai vreo 500km si esti in Japonia
)
6 zile iar biletul de costa aprox 10 mil
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.