acelasi sejur vreau sa-l fac si eu, insa in luna septembrie, la inceput, cand temperaturile vor fi ceva mai accesibile. nuc red ca iti convine sa stai la coada la acropole, in atena, pe 40 de grade

oricum, uite raspunsurile la intrebari:
1. pasaport sau buletin de membru UE ( ptr prietenii din canada trebe pasaport), eventual si o asigurare medicala sa fiti siguri-costa maxim 25 ron/pers
2.nu
3. luat din romania, balkan flexy pass este 49euro pentru 5 zile la alegere dintr-o luna ptr tienrii pana in 26 de ani
4. depinde de insula si de ce cheltuieli aveti

, oricum, un pic cam ridicate, avand in vedere ca va duceti in august, in plin sezon.
5. e bun, o sa-l cumapr si eu ptr sept si stiu ca au mers multi prieteni de-ai mei. te urci in tren in bucuresti si-l schimbi la salonic ptr atena. poti lua si supliment de pat pe directia Bucuresti-Salonic (nu stiu cat costa-cred k undev ape la 20 de euro drum)
6. nu-ti recomand folosirea agentiei de turism, ca poti organzia si tu singur vacanta asta

, in schimb www.booking.com ptr rezervari pe insule si in atena.
7. ti-as recomanda septembrie, inceputul lu septembrie caci am fsot si in august si era mult prea cald...la ora 2 cu greu puteai sa mergi pe strada.