dianita_arh
27th November 2006, 12:44
biletele se pot lua dupa 1.12. asa zic cele de la CFR
E-Bro
29th November 2006, 13:40
pleaca cineva pe 22 dec cu trenul la viena?
Johnnywal
29th November 2006, 14:10
QUOTE(dianita_arh @ Nov 27 2006, 10:58)

Ploieºti Vest 17.29 - Sinaia 18.18 - Predeal 18.42 - Braºov 19.12 - Sighiºoara 21.04 - Mediaº 21.34 - Blaj 22.10 - Alba Iulia 22.42 - Simeria 23.30 - Deva 23.47 - Arad 01.40 - Curtici 02.00 - Budapesta Keleti 05.17 - Viena 09.10
dianita, ai cam sarit cateva statii
Bucuresti Nord Gr. A 16:50
Ploiesti Vest 17:29
Sinaia 18:18
Predeal 18:42
Brasov 19:12
Sighisoara 21:04
Medias 21:34
Blaj 22:10
Alba Iulia 22:42
Simeria 23:30
Deva 23:47
Arad 1:40
Curtici 2:00
Lököshaza 1:45
Bekescsaba 2:45
Szolnok 3:55
Budapest-Keleti pu 5:17
Budapest-Kelenföld 6:20
Györ 7:31
Hegyeshalom 7:59
Bruck a. d. Leitha 8:20
Wien Westbahnhof 9:10
eu plec pe 1 dec
dianita_arh
29th November 2006, 19:27
pardon de ma scuzati....
am luat de pe CFR
eu plec pe 29 dec...
clausio
29th November 2006, 19:47
QUOTE(terratec @ Nov 14 2006, 23:31)

Nu vreau sa supar pe nimeni insa cred ca unii trebuie sa faca vizite la psihiatru.
Nu se supara nimeni dar poate ca si tu trebuie sa te duci. E doar un control, poate n-ai nimic...
Eu nu inteleg o chestie...lumea isi prezinta o experienta poate buna, poate proasta dar tu nu faci altceva (dupa ce ti-ai prezentat experienta ta minunata) decat sa-ti manifesti placerea morbida de a comenta experientele altora...
Mai ia o pauza...si un Kit Kat!
E-Bro
30th November 2006, 08:19
QUOTE(dianita_arh @ Nov 29 2006, 19:27)

pardon de ma scuzati....

am luat de pe CFR
eu plec pe 29 dec...

sper ca deja ai cumparat biletele de tren!!!
am si eu o intrebare pentru cei care au mai calatorit deja la vagonul de dormit, cum e cu numerotarea cabinelor de dormit de la cat incepe si la cat se termina (numerotare)?????
daca ma poate ajuta cioneva cu o informatie
Florin_Alex
30th November 2006, 08:43
QUOTE(E-Bro @ Nov 29 2006, 13:40)

Eu plec pe 22. Inca nu am luat bilete de dus fiindca nu au pus in vanzare, insa am luat de intors.
mirwoona
30th November 2006, 10:46
si daca alea de dus nu s-au pus in anzare, cum ai laut ptr intors? sau n-ai laut de la cfr?
lucian14
30th November 2006, 10:51
Mercic Johnny...chiar era curios ca nu avea nici o oprire (exceptand Budapesta) la unguri!!!
Apropos de unde ai luat traseul ala asa detaliat?
TIC
30th November 2006, 10:55
dianita_arh
30th November 2006, 11:15
deci am sunat si la gara si la CFR si biletele nu se pun in vanzare decat dupa 1 dec., pentru ca nu au diagramele cu noul mers al trenurilor...si pana nu se publica diagramele nu se vinde nici un bilet pt international pt sfarsitul anului. asa ca mai asteptam...
alexxxxx
30th November 2006, 16:11
Salut! A mai mers cineva pana la Istanbul cu trenul, la vag. de dormit? Ceva special de semnalat? Merci!
E-Bro
30th November 2006, 16:31
biletele s-au pus in vanzare de pe data de 28.12 pentru plecare si s-au dat pe sub mana toate, ieri mai erau bilete doar pt cabina de 4 si 6 paturi si loc de stat pe scaun; la telefon stiu ca si mie mi-au spus ca nu mai sunt dar am mers acolo si erau, pentru vagon de dormit am inteles ca se vor suplimenta asa ca mai vizitati agentia
Florin_Alex
30th November 2006, 16:48
Am luat si biletele de plecare astazi cu emotii. Si eu am tot sunat la agentie si mi-au spus ca se dau dupa 1 dec, iar astazi cand am sunat mi-au spus ca s-au vandut toate si nu mai sunt. In final am mai gasit locuri insa separate (cautam la cls. II nu la cuseta sau vogon de dormit). De intors am luat din timp de aprox. 3 sapt. deoarece austriecii le pun in vanzare mai repede, fiindca se misca mai repede. Deci care mai doriti locuri la clasa, mergeti acum sa fiti siguri.
dianita_arh
30th November 2006, 17:12
frate cata nesimtire din partea lor
o sa ma duc maine dimineata...oricum vroiam la clasa in fund so Help me God!
si culmea, ca si la gara iti zicea acelasi lucru
colt38
30th November 2006, 21:38
A citit toate cele scrise mai inainte si as avea si eu cate ceva de adaugat.
Am calatorit si eu pe ruta aceasta acum vreo 6 ani, dar din cate am citit nu s-au schimbat prea multe.
Si eu am aflat ca este posibil sa fii deposedat de bani si de alte cele, dar informatiile pe care le-am avut eu se refereau numai pe portiunea de calatorie de pe teritoriul Ungariei. Dept urmare, mi-am luat cu mine o bucata de rafie (din cele care se gasesc la magazin pentru a fi folosite ca franghie de uscat rufe) si cu ea am legat usa de la compartiment. Eu am calatorit la vagon de clasa a 2-a si acolo usile nu aveau atunci vreun sistem de incuietoare. Dat fiind ca mai era in compartiment cu mine doar un tip la vreo 50 de ani, dar un ins mai fricos de felul lui, am legat manerul de la usa cu rafie pe care apoi am agatat-o in cuierul de haine - care era singura chestie din acel compartiment care putea fi folosita (suporturile pe care se puneau bagajele erau din sticla!!!). Ca masura de siguranta suplimentara, am lipit marginile perdelei cu putin leucoplast ca sa nu poata vedea cineva de pe hol cate persoane sunt inauntru.
Pe parcursul dintre Budapesta si vama ungaro-austriaca au fost niste tentative ale unora de a ne deschide usa, dar au esuat.
Dupa ce am intrat in Austria, am repetat figura cu legatul usii pentru ca noi mergeam mai departe de Viena si cei din compartimentul vecin ne-au spus ca este destul de periculos pana pe la Linz. Tipii astia (sot si sotie) calatoreau des pe ruta Bucuresti - Salzburg pentru ca locuiau acolo si ei foloseau pentru a bloca usa o bucata de lemn care avea lungimea cat latimea usii si nu mai permitea ca usa sa culiseze si sa fie deschisa! Experientza, deh!
E-Bro
1st December 2006, 08:15
QUOTE(Florin_Alex @ Nov 30 2006, 16:48)

Am luat si biletele de plecare astazi cu emotii. Si eu am tot sunat la agentie si mi-au spus ca se dau dupa 1 dec, iar astazi cand am sunat mi-au spus ca s-au vandut toate si nu mai sunt. In final am mai gasit locuri insa separate (cautam la cls. II nu la cuseta sau vogon de dormit). De intors am luat din timp de aprox. 3 sapt. deoarece austriecii le pun in vanzare mai repede, fiindca se misca mai repede. Deci care mai doriti locuri la clasa, mergeti acum sa fiti siguri.
am o rugaminte imi poti spune si mie ce ora de placare a trenului este scrisa pe biletul tau pt ca la mine nu scrie ora 16:50 asa cum este afisat pe acolo scrie ora 17:08 si ajunge la 8:57 si nu inteleg de ce
multumesc
dianita_arh
1st December 2006, 11:09
mi-am luat azi dim. biletele de tren, si asa este, ora de plecare este 17.08 si ajunge la Wiena la 08.57 dim.
E-Bro
1st December 2006, 12:02
QUOTE(dianita_arh @ Dec 1 2006, 11:09)

mi-am luat azi dim. biletele de tren, si asa este, ora de plecare este 17.08 si ajunge la Wiena la 08.57 dim.
multumesc
dianita_arh
1st December 2006, 12:29
se pare ca au intarziat cu 20 min plecarea...oricum abia astept .... drum bun tuturor!!!
Johnnywal
1st December 2006, 16:12
Am ajuns!!
...si nici nu m-a jefuit nimeni 
QUOTE(colt38 @ Nov 30 2006, 20:38)

Pe parcursul dintre Budapesta si vama ungaro-austriaca au fost niste tentative ale unora de a ne deschide usa, dar au esuat.
io cred ca a fost controlorul
E-Bro
1st December 2006, 17:25
am si eu o intrebare pentru cei care au calatorit deja la vagonul de dormit, cum e cu numerotarea cabinelor de dormit de la cat incepe si la cat se termina (numerotarea intr-un vagon)?????
daca ma poate ajuta cineva cu o informatie
koder
2nd December 2006, 09:53
Da
Te sfatui sa te gandesti la varianta de a merg cu autocarul.(sunt destule companii in zona Filaret)
Trenul sta o groaza in vama la Giurgiu-Ruse (pe putin 2-3 ore) si din cauza liniilir proaste in Bulgaria megre extrem de incet. Este trenul care inregistreaza intotdeauna 5-6 ore intarziere.Confortul este unul redus fiind vagoane de dormit vechi.
Autocarul face 10 ore iar pe drum esti servit cu apa, cafea, sucuri, servetele parfumate etc.
Drum bun!
dianita_arh
4th December 2006, 19:27
nu este o regula exacta de numerotare, in general sunt cele din spate, dinspre gara pentru trenul acesta. restul trenurilor sunt numerotate in general de la locomotiva, dar nu este o regula!
oricum can anunta trenul in gara spune si numerotarea.
E-Bro
4th December 2006, 19:57
eu intrebam sa-mi fac o idee pe unde se afla cabina mea in vagonul de dormit
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.