GTA: Romania : Mamaia Vice
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6

M_r

QUOTE(Master-Vyk @ Jun 29 2006, 22:02) *
Sunt intr-o mare graba , asa nu prea am reusit sa ma uit de la cap la coada pe acest topic de unde pot scoate GTA Romania : Mamaia Vice ???? Daca s-a mai rasp. la intrebarea asta scuze !!!
Astept Link !!
multumesc Anticipat !

Era fix in postu de deasupra lu a tau biggrin.gif
crysti_91
=)) sarise ultimu post

SERGUY
Da...Usor de zis, greu de facut. huh.gif Am majoritatea prg de care am nevoie si nu vreau sa ma limitez la schimbatul sunetelor si a catorva efecte si skin-uri de masini...Tot ce vreau e sa "construiesc" eu obiectele ..harta misiunile...stiu ca se poate insa e cam greu si nu am tutorialele necesare. Daca aveti careva ceva ce m-ar putea ajuta promit sa fiti primii care vor primi modul facut de mine notangel.gif
black_rapper666
mie nu imi merge sa downloadez nimik... mad.gif nush dc...plzzzajutatzi`ma si mai am intrebari in legatura cu gta vice city... id black_rapper666 biggrin.gif

nu imi merge sa downloadez nik dupa mamaia vice death.gif
mateiuli
MA ajuta shi pe mine cineva ????? am intrat pe www.mamaiavice.iad.ro , am descarcat modurile dar nu pot sa descarc .
GTA MOD INSTALLER. DACA IL ARE CINEVA IL POATE PUNE ATASAT DE UN MSG PE FORUM.
ovisebdan
QUOTE(mateiuli @ Aug 8 2006, 12:30) *
MA ajuta shi pe mine cineva ????? am intrat pe www.mamaiavice.iad.ro , am descarcat modurile dar nu pot sa descarc .
GTA MOD INSTALLER. DACA IL ARE CINEVA IL POATE PUNE ATASAT DE UN MSG PE FORUM.

e asa greu sa folosesti Google?
noob
mateiuli
Am incercat shi cu google dar nu mai stiu ce sa scriu??? ideii ceva

Gracias!!!

ovisebdan
QUOTE(mateiuli @ Aug 8 2006, 14:38) *
Am incercat shi cu google dar nu mai stiu ce sa scriu??? ideii ceva

Gracias!!!

parca ziceai ca nu poti sa iei de pe www.mamaiavice.iad.ro GTA Mod Installer :|
acum zici ca nu stii ce sa scrii la Google??? :|
vrei un indiciu? ia incearca GTA Mod Installer......nu era deloc evident :|
mateiuli
OK.... MERSI O sa INCERC. PA
mateiuli

Hey mersi foarte mult lam gasit uite link-ul http://gtamaps.ovl.ru/files/pafiledb.php?a...=file&id=44
mateiuli
peacefingers.gif SAl imi puteti spune shi mie care este cel coolspeak.gif mai slab calc pe care poate merge vice mellow.gif city???????
ovisebdan
QUOTE(mateiuli @ Aug 8 2006, 17:25) *
peacefingers.gif SAl imi puteti spune shi mie care este cel coolspeak.gif mai slab calc pe care poate merge vice mellow.gif city???????

Google -> Vice City System Requirements
era greu?
mateiuli
Hey ma lamuriti shi pe mine miam bagat sha eu gta mamaia dar nu merge death.gif pe calc asta o sa mil pun pe calc de meu si atunci o sa mearga naughty.gif dar pana atunci imi puteti spune shi mie cum arata jocul : cladiri noi masini? biggrin.gif ....... Va rog!! worthy.gif
tarasioan
ba da acolo e jocu numai BETA . intreg de unde il iau?
ovisebdan
QUOTE(tarasioan @ Aug 26 2006, 19:41) *
ba da acolo e jocu numai BETA . intreg de unde il iau?

tu stii ce inseamna BETA? :|
BETA inseamna ca inca nu e versiunea finala si ca se mai lucreaza la el. e intreg jocul!
din moment ce ala e site-ul oficial si acolo nu e decat BETA crezi ca gasesti in alta parte versiunea finala? :|
tarasioan
ba credeam ca acolo e jocu dar sunt numa niste masini si blocuri care le pui peste jocu vice city unde e instalat. ca un fel de update. acu stau ca bouu sa downloadez gta vice city. biggrin.gif
ovisebdan
QUOTE(tarasioan @ Aug 26 2006, 23:04) *
ba credeam ca acolo e jocu dar sunt numa niste masini si blocuri care le pui peste jocu vice city unde e instalat. ca un fel de update. acu stau ca bouu sa downloadez gta vice city. biggrin.gif

:|
lol
credeai ca poti sa iei un joc de 1,xGB de pe un site asa pur si simplu sa ii dai download? normal ca nu e jocul intreg, cine statea sa uploadeze 1GB? :| e decat un patch care il pui peste VC
tarasioan
am downloadat niste masini pentru vice city si nu stiu unde sa l-e bag in joc.
daca stiti cumva unde scrietimi si mie.ms
ovisebdan
QUOTE(tarasioan @ Aug 27 2006, 13:01) *
am downloadat niste masini pentru vice city si nu stiu unde sa l-e bag in joc.
daca stiti cumva unde scrietimi si mie.ms

www.mamaiavice.iad.ro
ai acolo tutoriale
tarasioan
unde gasesc si eu un mod ca asta 'mamaia vice' penentru san andreas?
ovisebdan
QUOTE(tarasioan @ Aug 28 2006, 14:21) *
unde gasesc si eu un mod ca asta 'mamaia vice' penentru san andreas?

tot Romanesc? :| tu crezi ca noi stam sa facem pt toate GTA-urile?
Vladinho
E super tare modul
Felicitari tuturor celor ce au lucrat la el
Super
ovisebdan
QUOTE(Vladinho @ Sep 1 2006, 02:24) *
E super tare modul
Felicitari tuturor celor ce au lucrat la el
Super

Multumesc din partea tuturor! wink.gif peacefingers.gif
_IoNuTz_
E f bun mod-ul insa am o problema cu masinile ca Tico,Mtiz,Dacia logande politie.....se rastoarna prea usor cand iau o curba...
ovisebdan
QUOTE(_IoNuTz_ @ Sep 5 2006, 22:41) *
E f bun mod-ul insa am o problema cu masinile ca Tico,Mtiz,Dacia logande politie.....se rastoarna prea usor cand iau o curba...

asta e din handling.cfg
daca vrei poti sa lasi pe cel original, poate o sa iti mearga mai bine
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.