GTA: Romania : Mamaia Vice
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6

ovisebdan

pt ca romanii nostri vor sa pastreze povestea jocului :| daca aia inlocuiesc harta ce misiuni mai fac? :|
danny_alk
sal. am si eu acest joc dar asi vrea sa stiu la mn e ca la vc numa sunt masinile schimbate atata tot doar atata este? sau am mai auzit pe unii ca au pus afise pe blocuri si nustiu ce. eu am intrat pe o adresa unde mi-am luat de toate: skinuri si masini etc dar nush unde sa le copiez. biggrin.gif imi poate spune cineva?biggrin.gif

Nike_2
e dragutz adonu
maria00
[quote name='ovisebdan' date='Jun 16 2006, 18:26' post='1591902']
cred ca am mai zis de 3 ori pana acum :| uhuh.gif
www.mamaiavice.iad.ro te duci la Download si iei ultima versiune a jocului
[/quote

buna ziua tuturor
ma inebunit jocul,asta de unde il gaasesc vreu sa-l fac cadou la cineva si ma doare deja capul am tot incercat si pe situl care spuneti darr ee incomplet mi-e imi trebuie jocul...cd ceva intreg ca nu ma pricep .....

ajutati-ma si pe mine.
ana mellow.gif
M_r
@Ovisebdan daca poti sa o ajuti, de ce nu o ajuti?

@maria00 ce browser ai? si da-mi adresa paginii de pe care vrei sa downloadezi pls. poate iti dau eu link direct. probabil daca ai Opera sau Firefox si ai setat din greseala optiunea sa iti downloadeze toate fisierele in acelasi loc fara sa te mai intrebe, probabil le gasesti in My Documents. Vezi ca la Opera ai o pagina numita Download Transfers pe care o accesezi de undeva din bara de meniu. La fel si la Firefox parca. Totusi, zi-mi te rog ce browser folosesti.
florin_buftea2000
QUOTE (danimihalca @ Jun 29 2006, 09:22) *
dar versiunea 1.3?

are si dacia pick up ?

naruto93
tare jocul dar nu stiu de unde pot lua si eu masini pt gta vice un link ceva ms worthy.gif

aWp_viTal
vine acum GTA IV si voi mai vorbiti de Mamaia Vice laugh.gif
csongi12xme
Vine vine da mai sunt oameni care au P3 tongue.gif .Versiunea tot 1.3 Beta este?
rax_sb

A aparut GTA Mamaia Vice 1.5 ! cel mai Complet mod romanesc pentru GTA ! http://www.youtube.com/watch?v=LDdyAYqrKVY&fmt=18 DOWLOAD ACUM DE PE SITE ! http://mamaiavice.iad.ro/
Merdiso
Foarte frumos mod-ul, e foarte bun pentru vice city pentru un PC very very low-end (no offence).Felicitari pentru ce ati facut, e incredibil modelul Loganului pentru un joc cu engine grafic (motor grafic) asa de vechi.
alexthe1
AM UN GTA MAMAIA SI CAND IL JOC MULT IMI DA O EROARE REFERITOR LA CARD VIDEA,MA AJUTA CINEVA?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.