E bn dak faci radio atunci....m-am linistit

Uite am vb cu un prieten si ne-am gandit noi: dak jocu are o noua fata, masini, povestea va fi aceasi...dar e un motiv serios sa mai joci odata Vice City dupa 2 ani. Si ne-am gandit noi k ar fi misto dak am dubla vocile personajelor intr-un mod amuzant, sarcastic in functie de personaj. Cu injuraturi si replici violente...k oricum nu e joc pt copilasi de 10 ani

Si ar fi misto dak ati schimba personajele complet. Adik Tommy sa fie vrun borfash din Romania cunoscut, sa-l cheme altfel si sa aiba vocea lui. Sa-l bagam si pe Gigi Becali(am un prieten care-l imita bn;)) si tot asa. Elena Udrea in locu nush cui. N-o fi prea usor sa faceti personajele reale dar macar sa semene un peak. Si cu voce Ro va fi super marfa. Si ceva ambienturi muzicale ar fi misto pe ici pe colo. (ceva de la Electric Brother cred....ca-s super tari unele)

Si in legatura cu masinile care nu apar schimbate in filmulete. O sa le caut in arhiva. K la San Andreas am gasit una dar dak n-am putut sa deschid dff-ul n-am stiut cum sa-l fac. K e altfel facut si nu mere sa-l pui p-ala de pe masina normala. Revin cu info's....
Hey! Am gasit un mic bug. De fapt o textura pusa invers. Dacia 1310 aia veche are numaru invers.
Masinile si personajele din cutscenes sunt in arhiva cuts din folderu anim...cred. In format ifp si dat. Astea cu ce s-or mai deschide ?!
Si subtitrarea in romana e gata ? Sau nu e ? k n-am gasit-o. Decat gxt-ul ala care schimba numele masinilor....
Am mai gasit o masina care nu e ok. In locu lu regina trebuia sa fie Dacia Break dar apare Regina fara roti