GTA: Romania : Mamaia Vice
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6

AndyM

M-am gandit sa fac acest topic ca sa vorbiti despre GTA Romania : Mamaia Vice.
Eu inca nu am jocul dar vreau sa fac rost de el. As vrea sa aflu mai multe despre el.
M0n0
Serios??? GTA Mamaia...that's funny...

Un link...ceva, te rog...

gangboy
http://mamaiavice.boo-media.com/
kye04
incredibil...a bagat careva alea?
romaximusro
pacat ca a mai scazut entuziasmul si nu prea se mai lucreaza la acest proiect. Era un baiat (PinIuli) foarte talentat care a ajutat foarte mult acest proiect. Unul din locurile unde se "intalnesc" baietii este cel de aici. Daca credeti ca puteti da o mana de ajutor..
WizzBizz
Interesanta idee. Mai bine prelucrau San Andreas... Le era mult mai usor sa introduca amprenta romaneasca in joc datorita suburbiilor si saraciei. biggrin.gif
romaximusro
proiectul a inceput cu mult inainte de a apare san andreas pe pc. rolleyes.gif

angel
mda, stiam de el de multisor, dar nu mi se pare ceva foarte deosebit...as fi vrut sa vad in schimb ceva nou la MAFIA adica mod-ul cu Resident Evil like City

felicitari baietilor pt project dar l-au cam abandonat inca de cand era Vice City la moda. Oricum eu unu nu mai joc asa ceva biggrin.gif
AndyM
Apropo de San Andrea Am gasit un site de unde sa downloadez masini, si nu stiu unde sa le bag. Ma ajutati voi va rog? Uitati o masina Vroiam sa pun un logan dar avea 1.4XX MB Si cred ca 10 min stateam dupa el.
AndyM

Imi spuneti si mie daca jocul este in romana?
AndyM
madanimated.gif madanimated.gif V-am pus si eu o intrebare. madanimated.gif madanimated.gif :
N!gh7 W0lf
Salut............am si eu o mica problema cu gta mamaia...am bagat masinile alea de aolo....dar au rotile vechi....si cik pentru ca sa fie rotile noi tre sa bagi wheel mode......nu prea am inteles cum se baga acel mod...stie careva??...... worthy.gif PLS!!
Chelu
Ca sa instalezi DMagic1 Wheel Mode (asa ii zice) iti sugerez Vice City Mod Manager. Si ca sa-ti fie mai usor sa instalezi masini in Vice City, folosesti tot programu asta. Mai cauta pe site-u asta de mai sus la Downloads dupa VCM (Vice City Mod). Le copiezi in dir. unde ai instalat VCMM (de ex. C:\Program Files\vcmm\mods\vcm), deschizi VCMM, selectezi masina care vrei, Install si selectezi masina pe care vrei sa o inlocuiesti.

Daca gasesti o masina ca nu e facuta VCM, foloeste Vice City Mod Packager. Distractie placuta coolspeak.gif
WaRiO
nu mai stiu de vice city da io am terminat de schimbat toate masinile in san andreas si faza naspa e ca nu ai sa vezi mai mult de 5 modele diferite pe strada in acelasi timp,incarca greu noile modele si alta faza de kk e ca gasesti de downloadat numai modele de mercedes, bmw si audi care sincer...is cam plictisitoare...n-am gasit io un model decent de lancer evolution sau de toyota celica...
Chelu
nu ai cautat tu suficient biggrin.gif se gasesc foarte multe modele de masini. e adevarat ca parca se gasesc mai multe pentru vice city, da si pt. san andreas sunt destule
romaximusro
un site burdusit cu masini & diverse lucruri pentru san andreas si nu numai gasesti aici coolspeak.gif
robertanasa
Fratilor, de unde cumpar si eu GTA Mamaia Vice? worthy.gif
romaximusro
mamaia vice e un add-on pentru vice city si e gratuit, nu se cumpara smile.gif
robertanasa
Multumesc frumos!
Se vede ca mai am multe de invatat.
bure85
smile.gif Nu exista masina de salubritate??? smile.gif
AndyM
QUOTE(romaximusro @ Mar 22 2006, 13:43) *
mamaia vice e un add-on pentru vice city si e gratuit, nu se cumpara smile.gif

Si unde gasesc acel add-on?
assault
QUOTE(AndyM @ Mar 25 2006, 20:52) *
Si unde gasesc acel add-on?

nu vezi ca a zis omu`?

QUOTE(gangboy @ Dec 20 2005, 22:56) *
AndyM
QUOTE(assault @ Mar 25 2006, 21:59) *
nu vezi ca a zis omu`?

Unde a zis mah? Ca eu nu vad.
ying_yang
QUOTE(AndyM @ Mar 25 2006, 22:38) *
Unde a zis mah? Ca eu nu vad.

Chiar aici. smile.gif
kapp
Marfa ideea dardi pacate eu am luat un modul de vice city cu o harta romaneascasi pana la urma s-a dovedit a fii un troian.
Nu zic ca asta ar contie asa ceva dar m-a dezamagiat ala mad.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.