Cadou pt sef?
Pagini: 1, 2

barbosa

cand deschizi un topic trebuie sa scrii si un text nu doar un titlu.
again
in fine, eu as opta la un portofel de piele

Bebeluska
Pai eu scrisesem... dar se pare ca a disparut sad.gif oricum, mi-a dat eroare la postare... boh
Deci continutul disparut era: "Vine ziua sefului. Ca de obicei, vine si intrebarea ce cadou sa-i iau. Voi ce i-ati lua? Nu vreau raspunsuri gen "ceva simbolic".... astept idei de orice fel, chiar ceva funny daca va vine in minte. THanx!"
BugHunter
QUOTE(Bebeluska @ May 3 2006, 18:27) *
Pai eu scrisesem... dar se pare ca a disparut sad.gif oricum, mi-a dat eroare la postare... boh
Deci continutul disparut era: "Vine ziua sefului. Ca de obicei, vine si intrebarea ce cadou sa-i iau. Voi ce i-ati lua? Nu vreau raspunsuri gen "ceva simbolic".... astept idei de orice fel, chiar ceva funny daca va vine in minte. THanx!"

o sticla de whiskey sa o beti cu totii.
romaximusro
un vibrator smile.gif si nu (prea) glumesc
barbosa
am vazut un suport de birou pentru carti de vizita. era facut din lemn si avea in sus un ceas cu calendar si alte chestii,numai ca era transparent. nu stiu daca explic destul de bine. deci e o cutiuta de lemn cu un perete mai inalt din sticla transparenta care afiseaza ora,calendar,alarma,temperatura etc. era vreo 800.000
Bebeluska
QUOTE(barbosa @ May 3 2006, 18:36) *
am vazut un suport de birou pentru carti de vizita. era facut din lemn si avea in sus un ceas cu calendar si alte chestii,numai ca era transparent. nu stiu daca explic destul de bine. deci e o cutiuta de lemn cu un perete mai inalt din sticla transparenta care afiseaza ora,calendar,alarma,temperatura etc. era vreo 800.000

Am inteles ce zici. Si-a cumparat o chestie care ii arata ora si temperatura, presiunea, dar e de pus pe perete.... Anul trecut i-am imprimat un tricou cu sigla firmei, ca si asa ii e drag de ea, fiind conceput designul chiar de el. Dar anu asta chiar nu stiu! Alte idei?

QUOTE(romaximusro @ May 3 2006, 18:33) *
un vibrator smile.gif si nu (prea) glumesc

Ala l-as lua pt mine!

Masterboy
QUOTE(Bebeluska @ May 3 2006, 18:09) *
Am inteles ce zici. Si-a cumparat o chestie care ii arata ora si temperatura, presiunea, dar e de pus pe perete.... Anul trecut i-am imprimat un tricou cu sigla firmei, ca si asa ii e drag de ea, fiind conceput designul chiar de el. Dar anu asta chiar nu stiu! Alte idei?

Ce obicei comunist cu cadoul de ziua sefului. deadtongue.gif
barbosa
QUOTE(Masterboy @ May 3 2006, 19:11) *
Ce obicei comunist cu cadoul de ziua sefului. deadtongue.gif

depinde de relatia dintre sef si subalterni. nu e neaparat un obicei comunist.
cheloo emil

o pereche de chiloti tanga !
romaximusro
comestibili laugh.gif
sebulbus
QUOTE(Bebeluska @ May 3 2006, 19:09) *
Ala l-as lua pt mine!

asa tinerica si sa treci pe artificial. pai nu-i pacat?
2xg
o bagaboanta
romaximusro
si sotia asteptand la usa dupa aia ,nu? laugh.gif
TIC
o iesire la carciuma!
2xg
QUOTE(TIC @ May 3 2006, 21:43) *
o iesire la carciuma!

el singur w00t.gif?
TIC
QUOTE(2xg @ May 3 2006, 21:46) *
el singur w00t.gif?

cum el singur mah?e sef doar peste el? e singur in birou/departament/sectie/atelier/maistiueuce?
Bebeluska
Pai numa daca ne invita el la restaurant. Doar nu-l scot eu de ziua lui la restaurant. tongue.gif

Si chestii de sex nu pot sa-i cumpar, pt ca mi-e sef si atat. Nu vreau sa creada ca am alte intentii...
TIC
QUOTE(Bebeluska @ May 3 2006, 21:49) *
Pai numa daca ne invita el la restaurant. Doar nu-l scot eu de ziua lui la restaurant. tongue.gif

Si chestii de sex nu pot sa-i cumpar, pt ca mi-e sef si atat. Nu vreau sa creada ca am alte intentii...

pai ce, il scoti numai tu??

iaca, noi asa facem. cand e ziua unuia dintre noi, fie ca-i sefu', au ba, punem mana de la mana, se strange o suma, intram intr-o carciuma cunoscuta.... cand vine nota (in mod sigur este mai mare decat am strans noi), el plateste diferenta!
2xg
QUOTE(TIC @ May 3 2006, 21:48) *
cum el singur mah?e sef doar peste el? e singur in birou/departament/sectie/atelier/maistiueuce?

cu un milion?
TIC
QUOTE(2xg @ May 3 2006, 21:57) *
cu un milion?

nu mah, nu cu un milion! mai ai astfel de intrebari?!?!
2xg
Succesul e garantat cu propunerea mea, discret si de efect, dar trebuie aleasa cu chibzuinta, sa fie buna, curata si cu 2-3 neuroni. Vei avea un sef mai bine dispus o perioada, sigur sigur tongue.gif.

QUOTE(TIC @ May 3 2006, 21:58) *
nu mah, nu cu un milion! mai ai astfel de intrebari?!?!

citeste unde intri mai intai, ok?
TIC
QUOTE(2xg @ May 3 2006, 22:02) *
citeste unde intri mai intai, ok?

ce curva iei tu cu un milion, mah, tocmai pt. sef?!?!
nici caminoasele din regie nu se mai ard, la comanda, pe mai putin de 1 milion!
2xg
QUOTE(TIC @ May 3 2006, 22:05) *
ce curva iei tu cu un milion, mah, tocmai pt. sef?!?!
nici caminoasele din regie nu se mai ard, la comanda, pe mai putin de 1 milion!

cine cauta gaseste biggrin.gif
normal ca o sa-i spuna ca a dat 200 euro pe ea happy.gif
Bebeluska
LolZ, nu nu si iar nu! Fara chestii legate de sex va rog biggrin.gif nu de alta dar n-ar gusta nici gluma si poate raman si fara job..
Reclama
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.