sebulbus
3rd May 2006, 22:39
un striptis cu angajatele? nu e legat de sex, cel putin nu direct.
thinker
4th May 2006, 05:50
QUOTE(sebulbus @ May 3 2006, 23:39)

un striptis cu angajatele? nu e legat de sex, cel putin nu direct.

S-ar parea ca toti viseaza sa-si vada colega (iar pt femei, colegul) dezbracat...
Cred ca varianta cu stransul unei sume de la mai multi colegi si oferirea unui cadou gen "ceas+termometrul pt birou" e cea mai buna.
Asta doar daca nu ai tu o relatie speciala cu seful, iar in acest caz tu trebuie sa stii cel mai bine ce se potriveste..
Glumesc!
Ce-ai zice de un pix de-ala pretentios (parker)?
barbosa
4th May 2006, 07:28
QUOTE(thinker @ May 4 2006, 06:50)

Ce-ai zice de un pix de-ala pretentios (parker)?
sau un pix din ala care curenteaza cand apesi pe buton?
in ce domeniu lucrezi?poate poti sa-i iei ceva folositor in ceea ce faceti voi acolo.
Bebeluska
4th May 2006, 08:24
QUOTE(barbosa @ May 4 2006, 08:28)

sau un pix din ala care curenteaza cand apesi pe buton?
in ce domeniu lucrezi?poate poti sa-i iei ceva folositor in ceea ce faceti voi acolo.
Aaaaaaa super ar fi! Exista pixuri care curenteaza cand apesi pe buton?
barbosa
4th May 2006, 08:29
QUOTE(Bebeluska @ May 4 2006, 09:24)

Aaaaaaa super ar fi! Exista pixuri care curenteaza cand apesi pe buton?

bineinteles. am primit si eu unul cadou si m-am speriat asa tare ca l-am aruncat pe geam. si pentru ca nu m-am invatat minte am mai primit si o bricheta cu care am luat aceeasi teapa.
cauta si tu prin magazinele de cadouri. gasesti o multime de tampenii de genul asta.
Bebeluska
4th May 2006, 08:49
Da da, thanx a lot!!! Un pix din asta si o bricheta in set ar fi super!!!
barbosa
4th May 2006, 09:06
QUOTE(Bebeluska @ May 4 2006, 09:49)

Da da, thanx a lot!!! Un pix din asta si o bricheta in set ar fi super!!!
esti sigura ca o sa guste gluma? sa nu se lase cu concedieri...
Bebeluska
4th May 2006, 09:24
Glume legate de sex sigur nu ar gusta. Pt pixul ala si bricheta de ce m-ar concedia? sunt cumva la 2000 volti?
barbosa
4th May 2006, 10:26
QUOTE(Bebeluska @ May 4 2006, 10:24)

Glume legate de sex sigur nu ar gusta. Pt pixul ala si bricheta de ce m-ar concedia? sunt cumva la 2000 volti?

nu sunt la 2000 de volti. dar,nu este nici o senzatie extrem de placuta cand esti luat prin surprindere. prima data e mai nasol ca nu te astepti. dupa aceea nu mai e chiar asa rau. poti sa faci o proba inainte sa-l cumperi si hotarasti atunci daca e o idee buna sau nu.
sebulbus
4th May 2006, 13:32
mai simplu. ia-ti o bricheta cu aprinzator piezo si tine mana pe tinicheaua din jurul flacarii cand dai la pedala. te lamuresti cam cum e.
si da, sunt 2000v, sau ceva pe-acolo, dar curentul e asa mic incat chiar nu are ce leziuni provoca (asta daca sefu n-are pacemaker).
ps: eu as alege tot striptisu.
sunt sef, a fost ziua mea azi si am primit o bricheta. Sa inteleg ca bebe e angajata mea ?! =))
BugHunter
4th May 2006, 16:06
QUOTE(Kidu @ May 4 2006, 17:01)

sunt sef, a fost ziua mea azi si am primit o bricheta. Sa inteleg ca bebe e angajata mea ?! =))
e angajata ta care pierde timpu pe forumuri
barbosa
4th May 2006, 16:06

daca ai reusit sa aprinzi o tigara cu bricheta respectiva,atunci nu.
Bebeluska
4th May 2006, 16:13

Lol, sefu' eu de fapt................

PS. chiar, cum ar fi sa ma intalnesc cu sefu aici? :|
barbosa
4th May 2006, 16:24
QUOTE(Bebeluska @ May 4 2006, 17:13)

Lol, sefu' eu de fapt................

PS. chiar, cum ar fi sa ma intalnesc cu sefu aici? :|
ar vedea ca te preocupa ziua lui de nastere. asta nu are cum sa fie rau. poate iti ia si el un cadou.
deci eu vb serios
chiar am apreciat, imi plac brichetele de cand sunt mic si inca nu am dat foc la ceva
O farsa, urmata de o bauta.
otravitu
8th May 2006, 13:53
Ultima oara, noi am cumparat o carafa din alama cu cilindru de sticla. A parut destul de incantat, mai tarziu am simtit pe propriile tegumente "aprecierea".
barbosa
8th May 2006, 15:28
chiar asa...bebeluska...ce ai cumparat pana la urma? si cum a fost primit?
mai lucrezi acolo ?
Bebeluska
8th May 2006, 15:52
QUOTE(barbosa @ May 8 2006, 16:28)

chiar asa...bebeluska...ce ai cumparat pana la urma? si cum a fost primit?
mai lucrezi acolo ?

Nik n-am cumparat deocamdata. Momentan mai sunt colegi care citesc topicul asta si poate le rasare vreo idee
ZIua lu sefu` e pe 14
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.