QUOTE(Carloss Sacalu @ Jun 19 2007, 19:52) [snapback]2988733[/snapback]
Sincer sa fiu, alegerea intre cele doua modele nu e chiar asa de simpla cum zic unii. Niste baieti si-au dat in cap, spunand ca Beko e Turcia si ca LG e China. Trebuie sa faci si diferenta intre companii. Bineinteles, daca ar fi sa-mi iau eu ceva, mi-as lua LG, dar asta este numai o parere subiectiva. Mai apare apoi si problema bugetului, diferenta intre cele doua modele fiind de aprox. 9 milioane. Apropo, daca te uiti atent, la Beko 477 WD cat si la MWD, s-a strecurat o micuta greseala. Nu stiu cum domnilor de la DOMO suma 350+90 este egala cu 470. As spune, mai degraba, 440. Apoi, LG pierde la volum. Comparand volumele de la compartimentele frigider, iese ceva de genul 350 l Beko, comparat cu 235 l LG. Asta e.
Daca nu te intereseaza in mod special dimensiunile interioare, si tii cont numai de cea specificata, si anume >70, si te mai intereseaza si calitatea, alege LG.
Cred ca nu ai vazut frigiderele decat pe exterior. Cumperi un produs pentru performante si calitate nu pentru design. Daca vrei design ia-ti un dulap si pune-i un ventilator in interior. Si Beko si LG sunt in clasa de jos la capitolul frigorifice (sau mai bine zis pretul face diferenta). Mai cauta si altceva. Ex: Indesit BA35FNF undeva in jur de 1700 RON etc...