Salutare tuturor.
Din cate am citit pe intregul topic ( mi-a luat ceva , poate ar fi fost bun si un pool pe branduri

) cred ca o sa merg pe varianta Electrolux.Chiar azi am ajuns intr-un magazin de electocasnice ( nu-i spun numele )si am intrebat pendelete despre toate brandurile.
Am aflat cu stupoare ca frigiderele astea intre 1000-2000 ron nu se mai fac prin germania ( anumite marci gen Siemens, Bosch ) ci poate cateva modele foarte scumpe. Indesitul arata groaznic, zici ca-i facut pe vapor...
Astfel am aflat ca Electrolux e facut in Ungaria, Gorenje prin Polonia parca, Bosch in Turcia, LG in China, s.a.m.d. ( scuze daca am incurcat vreo provenienta sa ma corecteze cineva daca gresesc )
Bun, vanzatorul de acolo mi-a recomandat Electrolux sau Ariston, desi pentru cel din urma am indoieli, ptr ca un prieten si-a luat unul foarte scump si dupa 2 luni , nus ce piesa electronica s-a ars si l-a costat 500 eur, pentru ca frigiderul il luase din Franta si deh , nu mai putea sa revina cu el la service/garantie acolo..
Nu m-as increde in recomandarea vanzatorilor, pentru ca, se poate sa mi se recomande un model care nu se vinde.
Am stabilit un buget pe la 1500 ron, pentru un frigider cat mai performant si mare, ce imi recomandati? Din modelele de la electrolux am vazut ca modelul 4052 ar fi bun
http://www.electrolux.ro/node111.asp?ProdID=31918 O alta parere? Alt model? Alt brand?
Help!
merci

electrolux-romania
gorenje - slovenia