Eugen M
26th April 2007, 16:06
pai si ? unde esti ? nu te am mai vazut de multa vreme !
zi unde ai migrat sa te citesc si eu .
cand am vazut c ai disparut , chiar mi a parut rau . la noi acum e sezon plin , mai am specializari si mai tre sa dispar , tu si cu draggabi sunteti din cei de pe partea mea , tre sa ajutati . de aia am intrat toti aici si , e clar , nu vrem sa facem sau sa ne facem reclama sau sa castigam bani or clienti .
CristianH
26th April 2007, 16:27
QUOTE(andreic @ Apr 21 2007, 12:23) [snapback]2730479[/snapback]
Conform majoritatii surselor nu se recomanda niciodata stocare sub 0 Farenheit (aprox -17.7 celtius) si asta pentru "long term stogare".
.......
http://www.uga.edu/nchfp/questions/FAQ_freezing.html
Intrebare :" 0 Farenheit" stiam eu ca este -273 grade C. Gresesc cumva ??????
Eugen M
26th April 2007, 21:22
QUOTE(CristianH @ Apr 26 2007, 17:27) [snapback]2755998[/snapback]
Intrebare :" 0 Farenheit" stiam eu ca este -273 grade C. Gresesc cumva ??????
cristian , nu e 0 k adica kelvin ?
razvan c
26th April 2007, 22:11
QUOTE(Eugen M @ Apr 26 2007, 15:06) [snapback]2755869[/snapback]
pai si ? unde esti ? nu te am mai vazut de multa vreme !
zi unde ai migrat sa te citesc si eu .
cand am vazut c ai disparut , chiar mi a parut rau . la noi acum e sezon plin , mai am specializari si mai tre sa dispar , tu si cu draggabi sunteti din cei de pe partea mea , tre sa ajutati . de aia am intrat toti aici si , e clar , nu vrem sa facem sau sa ne facem reclama sau sa castigam bani or clienti .
sunt convins ca esti ok......
eu unul nu doresc sa imi fac reclama,sau sa castig bani,doar sa ajut.....dar se pare ca sunt si eu depasit la unele modele...pentru ca am ramas in urma cu vreo 2 ani,de cand nu am mai facut teren,si vorba aceea erau 8 adrese / zi( repar doar la cunostiinte masini de spalat,nu e un mod de a-mi castiga existenta).
daca vreodata ai nevoie de ceva,da-mi un privat si poate te pot ajuta.
numai bine,
pepsi
CristianH
27th April 2007, 06:01
QUOTE(Eugen M @ Apr 26 2007, 22:22) [snapback]2757355[/snapback]
cristian , nu e 0 k adica kelvin ?
Scuze, mai tarziu mi-am dat seama si eu ca am scris prostii, am citit F si am gandit K ..
vyvcry1
2nd May 2007, 11:26
Salut. Stiu ca s-a vb mult dar poate ma ajutati si pe mine.
A cedat vechiul arctic s-a spart in congelator si iese freon (cred). Am incecat sa-l lipesc cu poxipol, cu pistolul de lipit. Nimic.
M-am lasat pagub
s. Vreau sa-mi iau altul de vreo 15 mil dar parca n-as lua Arctic.
Voi ce-mi recomandati merci mult
Atept raspunsuri.
razvan c
2nd May 2007, 18:25
QUOTE(vyvcry1 @ May 2 2007, 10:26) [snapback]2776778[/snapback]
Salut. Stiu ca s-a vb mult dar poate ma ajutati si pe mine.
A cedat vechiul arctic s-a spart in congelator si iese freon (cred). Am incecat sa-l lipesc cu poxipol, cu pistolul de lipit. Nimic.
M-am lasat pagub
s. Vreau sa-mi iau altul de vreo 15 mil dar parca n-as lua Arctic.
Voi ce-mi recomandati merci mult
Atept raspunsuri.
salut,
eu unul mi-as lua un produs la care sa beneficiez de o garantie cat mai mare a produsului.marea majoritate a produselor ,la acest pret, sunt la fel...de consum....difera doar designul si marca.....asta ar fi un lucru esential...adica de ce sa imi iau un produs la care am 2 ani garantie,cand pot avea unul cu 3 sau 4 ani garantie.
important este sa iti si placa cum arata.....
Eugen M
3rd May 2007, 15:04
vyvcry1 : hai sa facem asa : tu ti alegi si noi zicem da sau nu . cat timp te a tinut arctic ul care l ai avut ? de ce n ai lua arctic ?
la ce bani ai zis gasesti produse de la multe firme . ia un site de "albe " si uita te .
vyvcry1
3rd May 2007, 17:01
Gata am scapat de stres. Am luat Whirlpool ARC 5764 sau 2 cred, cu 2 compresoare, clasa A+de la DOMO 1399 RON
Razvane pana sa-mi zici de garantie deja am comis-o. Are 2 ani garantie. Sper sa nu fie nevoie sa apelez la garantie.
Abia astept sa treaca cele 12 ore sa-l bag in priza.
O sa revin sa zic cum merge.
Pa Bafta
razvan c
3rd May 2007, 20:08
QUOTE(vyvcry1 @ May 3 2007, 16:01) [snapback]2783115[/snapback]
Gata am scapat de stres. Am luat Whirlpool ARC 5764 sau 2 cred, cu 2 compresoare, clasa A+de la DOMO 1399 RON
Razvane pana sa-mi zici de garantie deja am comis-o. Are 2 ani garantie. Sper sa nu fie nevoie sa apelez la garantie.
Abia astept sa treaca cele 12 ore sa-l bag in priza.
O sa revin sa zic cum merge.
Pa Bafta
ce sa iti zic....sa te bucuri de ea.....si daca vei auzi vreun zgomot ca un bolborosit,sau un zgomot ciudat ,(in comparatie cu cel pe care l-ai avut) sa stii ca e ceva normal....sa nu suni la service.
sa o stapanesti sanatos !
Eugen M
3rd May 2007, 21:34
razvane , te mananca !!!
au remediat chestia cu zgomotul , am verificat noi si la modelele noi nu mai apare . a aparut si un buletin de service pe chestia asta . lasa omul in pace sa se bucure de ea .
vyvcry1 : ai ales bine . daca ti merge 2 sapt , iti merge macar 10 ani . n ai nici o grija . aparatele frig sunt f fiabile . sa l stapanesti sanatos !!
vyvcry1
4th May 2007, 08:00
Saru-mana sefu. Sa dea Dumnezeu sa mearga bine.
Va salut
logatul
8th May 2007, 18:37
QUOTE(razvan c @ May 3 2007, 21:08)

ce sa iti zic....sa te bucuri de ea.....si daca vei auzi vreun zgomot ca un bolborosit,sau un zgomot ciudat ,(in comparatie cu cel pe care l-ai avut) sa stii ca e ceva normal....sa nu suni la service.
sa o stapanesti sanatos !
maaaaan eu am o combina arctic care bolboroseste mai rau decat damigenele lu tata cand sunt cu vin
. Care e faza?
razvan c
8th May 2007, 18:55
QUOTE(logatul @ May 8 2007, 17:37)

maaaaan eu am o combina arctic care bolboroseste mai rau decat damigenele lu tata cand sunt cu vin

. Care e faza?
il rog pe eugen sa iti raspunda....ti-as raspunde si eu dar e posibil sa gresesc ......
Eugen M
10th May 2007, 07:28
ramane asa : n ai ce face : e zgomotul difuziei , tubul capilar nu e taiat coresp sau locul difuziei nu e izolat corespunzator ( cred ca n a inteles nimeni nimic ) . asta e . mai e transportul , posibilit ca uleil din compresor sa se plimbe prin instalatie .
pe romaneste (logatul) nu prea ai solutie , cred ca asa va functiona .
noi am gasit ceva solutii , scoatem capilarul , etc , dar e treaba complicata si daca ti o face cineva te cam usca .
calinberindea
11th May 2007, 22:27
ce ati alege intre
INDESIT BAN 34 NF P - 1400 RON
GC-399STQ - 1500 RON
Dotarile sunt asemanatoare, doar ca unul e LG unul INDESIT.
Deci LG sau INDESIT?
ZorracK
12th May 2007, 18:08
Eu am ales Indesit, si pana acum sunt multumit.
LG no way!
calinberindea
12th May 2007, 21:19
QUOTE(ZorracK @ May 12 2007, 19:08) [snapback]2824945[/snapback]
LG no way!
De ce "no way"?
andren15
13th May 2007, 23:53
Recomand Electrolux. Am o combina ERB 3652 de 7 luni, 2 compresoare, A+ (0,77 kwh/zi), f. silentioasa si merge perfect.
Cred ca are importanta si experienta firmei cu pricina. Multe din astea care apar prin magazine NU sunt firme cu experienta in aparate frigorifice, deci as pune la indoiala calitatea multora. Electrolux se prezinta cam asa:
- au inventat frigiderul;
- sunt suedezi (bine, nu se mai produc in Suedia), dar macar le concep acolo;
- sunt locul 1 la vanzari de electrocasnice in lume, calculata la toate brandurile lor (Electrolux, Zanussi, Carrier, AEG, Frigidaire - de aici vine numele pe care noi toti romanii il folosim impropriu cand ne referim la "racitor"(am vazut marca asta prin multe locuri in SUA), plus alte cateva (10-15 branduri regionale). Iar de ceva vreme au cumparat si Husqvarna.
Astea au fost motivele pentru care am ales combina frigorifica, urmeaza masina de spalat si poate A/C.
Eugen M
14th May 2007, 15:44
ca cifra de afaceri, whirlpool e locul 1 in lume .
logatul
14th May 2007, 16:26
las ca tocmai ce am primit un whirlpool si bolboroseste aproape la fel ca arctic-ul. Plus niste sunete de zici ca esti pe malul marii si auzi valurile. Nu ii stiu inca modelul dar ma interesez daca sunteti curiosi....
logatul
15th May 2007, 16:50
despre asta e vorba: Whirlpool ARC 5754
Si tocmai ce am vazut in oferta la metro un beko cu dozator de apa si display la 11,9 mil
Eugen M
15th May 2007, 20:32
s a discutat mult pa zgomotul difuziei . ia si tu liebherr si n ai sa l mai auzi . baga beko in priza vezi , bolboroseste ? chestia cu dozatotul e super . bidonul de apa din frigider nu l mai scoti sa torni in pahar !!! super . dar sa stii ca a prins . stii tu : suntem multi ...
logatul
16th May 2007, 13:26
ia si tu liebherr si n ai sa l mai auzi
pai problema e ca whirlpool-ul ala l-am primit cadou...nu mai pot face nimic. Mai e si vorba aia calul de dar nu se cauta in gura....
keli
17th May 2007, 02:29
Buna.
In curand as incepe renovarea apartamentului si pentru a conserva spatiul din bucataria nu prea mare, m-am gandit sa bag frigiderul intr-o "gaura" (de fapt viitorul - fosta camara) in bucatarie. Aparatul ar fi inconjurat de trei pereti (insa nimic in fata si probabil nimic deasupra)
Ce parere aveti? Se poate/nu se poate? Daca se poate, cam la ce distanta ar fi recomandat sa fie aparatul de pereti? -- fiindca numai acum urmeaza sa desprind o portiune din camara, inca am o flexibilitate in privinta latimii locului.
In principiu stiu ca firgiderul emana caldura, si chair lipit de perete nu se poate instala. Dar ar suporta o pozitionare din asta, blocata de pereti din trei directii?
Inainte sa uit, ar fi vorba oricum de un frigider mic-mijlociu. Momentan am un Arctic de nspe ani, dar m-am gandit sa-l schimb cu un Bosch KSV 29603 (Dimensiuni: 155x60x61, cl A, 199+68l) [pareri?]
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.