Multumesc si tie Dant pentru interventie.
Desii studiez intens topicul dedicat de mai sus, tot nu imi pica fisa..ce urmeaza dupa acel DAR??
dar mai bune?
dar mai proaste?

) Merci.
1) Va rog confirmati sau infirmati urmatoarea teorie pe care mi-am format-o citind topicul referitor la frigidere/comb frig: intrucat Romania se afla in ECE (eu centr si de est) suntem vazuti...si in cazul acestei "specii" de electrocasnice drept o piata secundara...unde sunt desfacute marfuri produse in jur..vezi polonia ungaria turcia etc. Datorita acestui motiv, se poate spune ca e un joc al sanselor?..pe sistemu cum il nimeresti asa o sa il ai? faptu ca ii aparatele astea is produse in tari precum cele mentionate anterior e chiar asa rau??..ok ok stiu ca nu -s facute de aceasi calitate ca in Vest, pt piata de acolo etc., dar totusi niste standarde exisa nu?
Altfel spus..dintre producatorii astia..mai de duzina, low end, spuneti cum vreti, care is mai ok???..ca vad ca parerile is foarte impartite Despre unele marci am citit printre altele chestii de genul
""Nu este nimic de ris , doar nu am dezvoltat afirmatia , dar iacata pe larg: Beko si Artic sunt acelasi concern si au cotatii destul de bune pe piata pentru aparate low cost , Ariston este cotat la fiabilitate sub Artic si Beko , iar Indesit sub toate cele mentionate anterior.
Beko are aceleasi produse aproximativ ca si Artic dar cu alt design si pret putin mai mare de aceea am afirmat cele de mai sus .
Un alt exemplu , la Indesit daca se duce ceva la vaporizator trebuie schimbat tot interiorul pentru ca este turnat impreuna , daca este in garantie nici o problema daca nu cumperi automat altul la ce costuri te duce , Zanussi este in acelasi concern cu Indesit dar are produse mai de calitate.Alegerea iti apartine in totalitate , cele mentionate aici sa o iei ca pe o completare la "gluma" spusa anterior smile.gif
numai bine" (nu imi apartine)
2) Am zis ca o sa dao o raita si pe la Gorenje, ca nu am fost..macar de linistea mea...desii mi-am cam dat seama ca alea is cam toate in afara puterii mele de cumpare. Gorenje mi-a parut o marca mai putin criticata decat altele. Acele cam pe unde sunt facute? Sunt mai ok decat Whirlpool, Zanussi etc?
3) Fac o greseala subapreciind ARCTIC? Daca da, de ce?
MULTUMESC!