Salut... am tot sapat pe topicul asta pe parcursul mai multor luni, dar si pe net aiurea... recunosc ca e greu de ales din atit de multe modele.
Eu vreau un frigider cu 2 usi, sa NU aiba optiunea no frost, sa aiba capacitatea de peste 300 de litri, si sa aiba o latura de pina in 68 de centimetri ca sa-mi incapa pe usa din bucatarie
. Initial, ca mai toti cred, mi se pusese pata pe Liebherr. Dar pretul la ceea ce imi doresc eu e cam mare si nu stiu cit de mult se justifica. Ma gindesc ca il tin 5 ani... si-l schimb, pentru ce sa dau mai mult? Asa ca m-am reorientat. Imi placeau Aristonurile, dar din ce am vazut, are bube destul de multe, ajunge des in service si n-am chef de asa ceva. Asa ca au ramas Siemens si Bosch. Siemens este mai scump, asa ca am ramas la Bosch. Stiu, face scule de gaurit si drujbe, da' am inteles ca se pricep cit de cit si la frigidere
M-am oprit asupra modelului Bosch KDV39X13. Acum, inainte sa-l comand, as vrea sa-mi spuneti ce parere aveti de el?
Merita? Are bube-n cap (a se citi in compresor)? Are cineva modelul asta si poate sa-mi zica felul in care se comporta? Multumesc anticipat pentru raspunsuri

.