da grabit mai esti sefu .... nu lasi lumea sa mediteze deloc ...
din ce povestesti nu prea cred ca exista/mai exista caci dotari se bat un pic cap in cap .... dar daca faci un pic de concesii, poate ai o sansa ... iata si detalii
- frgider mare - verifica modelele de 70 cm latime
- rafturi frigider sarma - dotarea este in general pt modele mai low-cost (Arctic), dar cred ca mai poti gasi si la un Indesit sau Zanussi, insa de capacitati mai mici.
- congelator cu cosuri sarma, fara elemente de racire intre - asta inseama congelator No-frost --> frigider no-frost --> frigider cu rafturi sticla (sunt niste avantaje, nu le discut ...) -trebuie compromis. Parere - verifica de exemplu elementele de racire/congelare dintre rafturile unui Arctic si ale unui Bosch. Vei vedea diferenta ....
A2-a propunere de compromis - alegi model cu congelator sus - aici poti gasi modele cu congelator partajat prin raft de sarma. Uite si un
exemplu , insa rafturile la capacitatea asta - sticla.
- acum am citit - 2 compresoare .... atunci doar combina frigorifica statica (dezghetare auto frigider, dezghetare manuala congelator) - no frost e imposibil. o propunere in acest sens ar fi
asta .... dar la fel... trebuie facute concesii (fara rafturi sarma si cu element de racire - intre sertare - doar asa iti va pastra alimentele beton si la 42 grade temperatura ambianta)
Deci .... exact ce vrei tu

(fara nici o concesie), personal nu am vazut; daca afli, anunta-ma si pe mine ...