Trebuie sa ne orientam la un frigider in functie de compressor?
Care este firma cea mai buna la un pret bun (combina/ frigider intre 330-400 l)?
URGENTA: trebuie sa imi iau urgent ceva ca daca nu raman de Sarbatori fara :-(
va rog opinie urgenta
[/quote]
Salut,
Personal nu cred ca alegerea unui frigider sta doar in compresor ci si in ceea ce stie sa faca.
E important sa stabilesti cateva criterii importante pe care sa-ti faci alegerea (ex: clasa climatica - f. importanta pe calduri, in plus spune multe despre compresor, tip de racire No frost sau nu, combina sau frigider, rafturile la frigider sa nu fie din plastic, tratament antibacteria - sa nu puta frigideru`, etc) si in functie de asta te poti decide.
in afara de site-urile de internet, alegerile mi le-am facut si in functie de informatiile de pe site-urile diversilor producatori iata un exemplu de pe un site ce mi se pare f. complet si competent in informatii .
Pentru capacitatile pe care le ceri - am vazut un "monstru" in Unirea la etj 3 - un KDN49A00 ; pentru fratiorul pe inox (si un pic mai slim in adancime), vezi aici
Ca marci, intr-adevar sunt de luat in considerare Siemens, E-lux, Bosch - insa si aici discutia e deschisa - caci depinde despre ce modele vorbesti ...
succese la shopping