Nepoata Noricai Nicolai a votat o lege
Pagini: 1, 2, 3, 4

AllaH

O persoana straina, despre care senatorul liberal Norica Nicolai a declarat ca este nepoata sa, s-a aflat miercuri in plen si a votat o lege aflata pe ordinea de zi a Senatului. Camerele de luat vederi au suprins ca tanara ocupa un fotoliu de parlamentar, cu o cartela de vot in mana.

Senatorul Norica Nicolai a declarat jurnalistilor ca persoana prezenta in sala nu a votat.

Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu a declarat ca atunci cand va avea o dovada clara ca aceasta persoana a votat intr-adevar in plenul Senatului, atunci va dezbate acest caz in cadrul Biroului permanent.

Tanara iesit din sala de dezbateri insotita de senatorul Teodor Melescanu, dupa ce aceasta a afirmat ca este agresata de jurnalisti.

Intr-o declaratie pentru Realitatea TV, Paula Ivanescu - chestor in Senat din partea Partidului Democrat, a precizat ca nu a sesizat prezenta in sala a unei persoane straine, mentionand ca este vorba de "o greseala regretabila din partea unui jurist de talia Noricai Nicolai".

Paula Ivanescu a mai spus ca cel mai rau lucru care i se poate intampla, in acest caz, senatorului PNL Norica Nicolai este un avertisment public scris.

http://www.hotnews.ro/

cursing.gif
axxa424
nişte jegoşi votaţi de noi...hai săriţi şi pupaţi-i că cică nu e voie să-i criticăm...să-i pupăm în cur...ce bine că le-o trage Băse în bot din când în când...
Nu cumva suntem comunişti, că-i criticăm ??? Hai, sa aud critici !!! Săriţi să apăraţi o ţărancă după vorbă, după port.
P.S. Nu mă refer la iniţiatorul topicului ci la gaşca care va lua apărarea la neterminaţii care ne conduc...

sorin mok
E voie sa intre persoane neautorizate pe acolo?

Dar din moment ce nu exista vot nominal iar partidul are incredere, nici nu conteza persoana care apasa pe buton! Nepotica, matusa, tot un drac! Vot sa fie!
hop si io
QUOTE(AllaH @ Apr 26 2006, 16:41) *
Camerele de luat vederi au suprins ca tanara ocupa un fotoliu de parlamentar, cu o cartela de vot in mana.

avea 2.
si cica ar fi votat contra.

http://www.cotidianul.ro/index.php?id=5016...Hash=6ee1e12bea

http://www.gandul.info/2006-04-27/votul_nepoatei
Emix
Incredibil,inadmisibil si penibil !!!
jericho
De ce sa isi dea Norica Nicolai demisia? Fiindca era nepoata ei? Demisia sa si-o dea aia care i-au dat cartelele ca sa voteze in locul lor.....
Ragnarokr
Nimeni nu zice nimic de ziaristii care dom'le, sunt prea incisivi si bagareti si ii deranjeaza?

Ceea ce s-a intamplat e intradevar grav, si ar trebui sa dea de gandit inclusiv Uniunii Europene despre modul in care este condusa tara noastra. Totodata, data fiind Romania in care traim si Parlamentul pe care, regretabil, il avem, sunt 90% sigur ca acest incident nu va avea urmari asupra persoanelor implicate. Sanctiunile date de parlamentari altor parlamentari nu sunt decat asa, o bataie pe umar, aproape prieteneasca. Corb la corb nu scoate ochii...

peace

TIC
QUOTE(jericho @ Apr 27 2006, 09:15) *
De ce sa isi dea Norica Nicolai demisia? Fiindca era nepoata ei? Demisia sa si-o dea aia care i-au dat cartelele ca sa voteze in locul lor.....

neeeaaaa, nici gand sa-si dea cotoharla demisia, poate sa aduca tot neamu' cu acreditari d'alea!!!
trebuie beliti toti. da' ma indoiesc ca s-ar intampla ceva!
k33
QUOTE(jericho @ Apr 27 2006, 09:15) *

.. adica tot parlamentu', si daca se poate si tot guvernu' !

Asa sa le'ajute Dumnezeu !
Hadess

Rusine Parlamenul Romaniei! death.gif
Dar... vorba altei cucoane de pe acolo : "Ciocu mic, ca acuma noi suntem la putere!" puke.gif
k33
Expresii la moda prin parlamentul rusinii:
"Asa vrea muschiu' meu", "Ciocu mic" , "Ce vă interesează pe voi ?", "Ziaristii sunt de vină"

O adunătură de fosile si bășinoși comuniști vopsiți in albastru sau portocaliu ...

O pată căcănie pe obrazul României ..
badany2003
Si cam care ar fi dovada de care are nevoie Vacaroiu pt a face ceva? Eventual ca persoana respectiva sa vina in fata lui si sa faca o repetitie generala cu public?
flowrent
Tare faza la stiri ,erau la masa panaramentarii si odata a venit cohorta de ziaristi peste ei ..ASA VA VREAU !! Sa le dea peste bot de fiecare data cand au ocazia.Sa ii mai trezeasca din somn ,ca si-asa multi freaca menta pe acolo ,vin la serviciu doar ca sa voteze da sau nu ,dupa cum le zice partidul .
Norica Nicolai , sanctiune sau demisie ! O sanctiune acolo de ochii lumii tot o sa ia, apoi totul va fi bagat discret sub presh.
Poate intr-o zi personaje gen Gigi B.vor veni cu nepotii la vot biggrin.gif ,de ce n-ar intra in Parlament ..am vazut un cizmar ca Vanghelie sef la PSD? Am vazut. Am vazut initiative legislative chiar si la Irina Log-In ? Am vazut .Hai ca va las tre' sa ajung la sedinta ca azi se voteaza o lege importanta w00t.gif .Watch the news tonight ,see me ZzZzZz tongue.gif
sorin mok
As zice ca sunt doua chestiuni:
Pe de o parte o "nepotica" care a votat pentru ca se plictisea (bine ca nu se discuta regionalizarae Romaniei sau bombardarea Iranului!!) - si as fi fost dispuis sa cred ca a fost un accident, un subiect de fapt divers romanesc.

Pe de alta parte, - si asta ma deranjeaza mai mult - reactia NESIMTITA a "colegilor" parlamentari. De parca nu stie taota lumea ca Puiu Hasotti e un imbecil frust.gif - nu a fost el fotbalist pe la FC Mangalia? Unde a deprins el liberalismul?

Iar au fost bruscati ziaristii si tratati cu superioritate (vezi paternalismul lui Melescanu w00t.gif ) si trimisi la evenimente serioase: la inundatii, unde ii "fute" Basescu - parca asa era vorba intr/un topic de pe aici!
Ca nici forumistii nu sunt hotariti daca ziaristii au "voie" sa puna intrebari "incomode" alesilor nostri. ranting2.gif scratchchin.gif
miliardarul
QUOTE(AllaH @ Apr 26 2006, 16:41) *
O persoana straina, despre care senatorul liberal Norica Nicolai a declarat ca este nepoata sa, s-a aflat miercuri in plen si a votat o lege aflata pe ordinea de zi a Senatului. Camerele de luat vederi au suprins ca tanara ocupa un fotoliu de parlamentar, cu o cartela de vot in mana.

Senatorul Norica Nicolai a declarat jurnalistilor ca persoana prezenta in sala nu a votat.

Hi man.

Revedeti "filmarea" aia sa vedeti ca e trucata.

NU SE ARATA CORPUL FEMEII CIND VOTEAZA. Asta ar fi fost dovada INFAILIBILA.
MINA AIA CARE VOTEAZA NU SEAMANA CU A EI.
PRIVITI ATITUDINEA SI CORPUL FEMEII DUPA CE CAMERA DE FILMAT FACE ZOOM BACK. ESTE O MARE DISCREPANTA INTRE POZITIA IN CARE A VOTAT SI POZITIA EI PE SCAUN.

Rusine celor care vor sa ne minta si sa ne manipuleze cu astfel de trucaje ieftine si stiri de senzatie. Cine are interesul sa ne minta si sa creeze astfel de "stiri bomba" pentru a ne distrage atentia de la alte evenimente mult mai grave ? sad.gif

A comentat:
Miliardarul peacefingers.gif
miliardarul
QUOTE(k33 @ Apr 27 2006, 09:32) *
Expresii la moda prin parlamentul rusinii:
"Asa vrea muschiu' meu", "Ciocu mic" , "Ce vă interesează pe voi ?", "Ziaristii sunt de vină"

O adunătură de fosile si băşinoşi comunişti vopsiţi in albastru sau portocaliu ...

O pată căcănie pe obrazul României ..

Corect man, dar cine are interesul sa ne faca pe fata si pe la spate cu astfel de filmari si stiri TRUCATE ? "Dovada" ca nepoata a votat este o filmare trucata ! puke.gif

A comentat:
Miliardarul peacefingers.gif
djl
Mi se pare mie sau ăsta e caz penal?
add
asa cred si eu, pe-aia sa o dea afara si aleilalte sa-i faca dosar penal, kit ca scapa.

'rar a dreq de nesimtiti.
k33
QUOTE(miliardarul @ Apr 27 2006, 10:17) *
Revedeti "filmarea" aia sa vedeti ca e trucata.

NU SE ARATA CORPUL FEMEII CIND VOTEAZA. Asta ar fi fost dovada INFAILIBILA.
MINA AIA CARE VOTEAZA NU SEAMANA CU A EI.
PRIVITI ATITUDINEA SI CORPUL FEMEII DUPA CE CAMERA DE FILMAT FACE ZOOM BACK. ESTE O MARE DISCREPANTA INTRE POZITIA IN CARE A VOTAT SI POZITIA EI PE SCAUN.

Rusine celor care vor sa ne minta si sa ne manipuleze cu astfel de trucaje ieftine si stiri de senzatie. Cine are interesul sa ne minta si sa creeze astfel de "stiri bomba" pentru a ne distrage atentia de la alte evenimente mult mai grave ? sad.gif

Trucaje zici ?

Tot trucaj era si vaca blondă care ocupă ilegal fotoliul unui parlamentar , si cartela din mâna ei este tot trucaj, sau cartela infiptă in masina de vot tot trucaj e.

Tot trucaje sunt si fosilele care'si pârțăie somnul prin parlamentul rușinii

Tot trucaje erau si jegoșii care se scobeau de muci cu degetu' sau cu pixu' sau se scărpinau in cur in plenu ședințelor

Trucaj, da, parlamentul in sine e un trucaj de doi bani

puke.gif
fanariotul
QUOTE(Emix @ Apr 27 2006, 09:09) *
Incredibil,inadmisibil si penibil !!!

LIBERAL coolspeak.gif
romaximusro
fanariotule am si eu o intrebare nevinovata. cum de tunurile tale nu mai sunt indreptate impotriva aliantei ci impotriva pnl-ului? smile.gif
fanariotul
QUOTE(romaximusro @ Apr 27 2006, 12:46) *
fanariotule am si eu o intrebare nevinovata. cum de tunurile tale nu mai sunt indreptate impotriva aliantei ci impotriva pnl-ului? smile.gif

Pentru ca este cel mai hot dintre partidele aflate la coitus ciolanus in momentul de fata. Treaba ta daca nu crezi, dar asa este.

Si daca nu ti-ai dat seama pana acum, tu si ceilalti liberali, de aici sau din sediul vostru central din Bucuresti, asta este si motivul pentru care v-au lasat aia sa luati ministerele, agentiile, functiile de unde se poate mulge bine ! wink.gif

Asa ca Baselu si ai lui v-au lasat sa mulgeti bine !
Dar o sa si platiti....mi-e mila de voi numai cand ma gandesc.
O sa platiti bine ! coolspeak.gif
romaximusro
si eu ce sunt? portocaliu, pnl-ist sau pd-ist?Dar olteanu? smile.gif)
fanariotul
As spune ca portocalii. Asta pana ati ajuns la ciolan.

Liberali abia dupa ce l-ati insfacat.

coolspeak.gif
Hadess
Anumite chestii nici nu ma mai mira death.gif Sunt persoane specializate in scoaterea castanelor cu mana PNL-ului, asa cum au facut in CDR si cu defunctul PNT-CD death.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.