Soft freeware de editare fotografii?

florinu
Ce soft-uri de freeware de editare fotografii sunt?
The_Napster
Recomand Picassa de la Google!!!
gigione1
Cred ca ar merge si SlowView mai ales ca are meniul in limba romana si are citeva functii de baza minime ptr. editare foto cum ar fii: taiere, retus culoare, luminozitate, gama redimensionare, rotire imagine, adincime de culoare, conversii, etc.
Merita vazut daca te multumeste
dumitress
irfan
M_r
Poti incerca sa cautzi aici ca is o gramada de soft-uri...vezi si tu care e gratis...
Eu iti recomand: The GIMP. Il gasesti aici

Am uitat sa zic...e Softpedia Pick...deci merita
zaboss
XnView.
SIG
http://www.neatimage.com/download.html
Te lasa sa salvezi in format JPG dupa editare,chiar daca e doar demo.
ursamajor
PhotoFiltre. E gratis și are o mulțime de pluginuri.
sfantu.dracu
si eu merg tot pe Picassa

cu respect,
EU
anakyn
irfan este ok
The_Napster
Picasa si Irfan View
nch_daniel
si eu recomand tot The Gimp. are o groaza de functii, pluginuri chestii smecherii...poti sa zici ca seamana cu un photoshop putin mai simplu....
akenathon
irfan view pt chestiile mai simplute... daca vrei ceva profesional - gimp peacefingers.gif
daviodan
http://www.faststone.org/download.htm
Incercati FastStone Image Viewer 2.8.Cel mai tare program.
rommel
Cred ca gimp e cel mai puternic.
File viewer (si ceva editare de baza): FastStone.
Preferatele mele la categoria freeware.
websitefinder
Gimp e sigur cel mai tare program de editare freeware! De fapt este concurent demn al Photoshop-ului!
add
concurent demn my ass... nici concurent macar, dar ma rog, la raportul calitate/pret CLAR sta mai bine biggrin.gif
bogdanan
QUOTE(add @ Nov 14 2006, 17:53) *
concurent demn my ass... nici concurent macar, dar ma rog, la raportul calitate/pret CLAR sta mai bine biggrin.gif

da-mi un ex de ce poti face "numai" in photoshop...
websitefinder
QUOTE(add @ Nov 14 2006, 17:53) *

Macar l-ai instalat o singura data? Si ai incercat sa-l folosesti? Sau doar vorbesti asa, ca pe fun? Ia pune mana si mai citeste si lucruri serioase pentru cultura ta generala: http://www.100la100design.ro/adobe/2006/09...-trebuie-facut/
zmeutz
QUOTE(The_Napster @ Jul 21 2006, 14:48) *
Picasa si Irfan View

iti recomand unul din cele 2
ti le recomand deoarece le-am folosit si stiu de ce sunt in stare aceste programe wink.gif
bogdanar
The Gimp este unul din cele mai bune programe de editare photo.
Incercati si ACD Photor Editor...
Aditz
Dacă vrei un soft care să facă automat corecturi ale fotografiilor îți recomand Adobe Photoshop Album Starter Edition, e free, trebuie doar înregistrat.
V0rteX
QUOTE(bogdanan @ Nov 14 2006, 19:54) *
da-mi un ex de ce poti face "numai" in photoshop...

Editare profesionala....
Sigur sunt bune si cele free in sensul ca nu costa nimic + ca poti sa iti faci treaba cu ele (in mare parte)
Doar ca nu poti sa pui egal intre photoshop si restul.
websitefinder
QUOTE(V0rteX @ Nov 19 2006, 09:26) *
Editare profesionala....
Sigur sunt bune si cele free in sensul ca nu costa nimic + ca poti sa iti faci treaba cu ele (in mare parte)
Doar ca nu poti sa pui egal intre photoshop si restul.

Intre Photoshops si ele poate, dar intre Photoshop si Gimp da!
sedric79
Iti recomand paint.net Este o copie destul de buna a photoshop-ului. mai multe despre el aici.
websitefinder
Frumos programul! Chiar merita testat
Luiza Ioana
Eu folosesc Microsoft Office Picture Manager, mi-e suficient. Are sens sa mai instalez alt soft? Un program care editeaza poze automat, nu poate o calitate superioara in comparatie cu o editare manuala.
Silver Wolf
QUOTE(sedric79 @ Nov 28 2006, 11:50) *
Iti recomand paint.net Este o copie destul de buna a photoshop-ului. mai multe despre el aici.

Super programul! Multumesc pentru recomandare si o inaintez si topic starter-ului.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.